Mamici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 9
Simonaci79 spune:
Andre_ea!
Lory- multumesc pt oferta de donatie de puncte!![]()
Weekend placut si voua tuturor daca nu ne mai vedem pana luni!
Simona
si
Mario 37s
irinabungau spune:
Neatza la toata lumea!!!
Am inviat fetelor, ma simt ca un nou nascut... adica, ceva mai bine... si fara colici![]()
. Doamne, ce bine ca am putut sa dorm azi noapte, imediat cum am adormit nu am mai simtit nici o durere, doar ca m-am trezit la ora 5 ca-mi era foame... bine ca prunele sunt deja nectar si nu-mi mai faceau cu ochiul...![]()
asa ca am bagat ceva biscuiti si acum ma simt excelent!!! Va multumesc mult pentru sfaturi si uitati cate un
pentru fiecare!!!
Ioana, multumim pentru informatiile despre Laura_s, multi pupici si din partea noastra!! Am inteles ca tu nu l-ai scos pe Andrei afara, deja ai aproape 2 saptamani, cred ca este timpul sa scoata si el nasucul in lume... sa vezi ce bine va dormi la plimbarica in aer curat!!!! Nu are ce sa-i faca rau, asa ca poti incerca linistita!! Cu lapticul cum stai? Ti-a facut Andrei rani sau stie sa suga ca un cavaler fara sa... muste
??
Simona, distractie faina zilele astea, vezi nu te obosi prea mult, vad ca ai activitate intensa, ai grija!!! Danseaza o lambada si pentru mine la nunta
!!!! Eu chiar nu inteleg ce se intampla cu nr. tau de mesaje, zau asa!!!
Katink si Andre_ea, de BB23 nu mai stiu absolut nimic, zicea ca are numarul meu de telefon si ca ma suna, dar nu a dat nici un semn. Giana ne citeste tot timpul, dar nu poate tine pasul cu noi, oricum va pupa pe toate. Eu probabil ma intalnesc cu ea joi la control.
Denisa, ma bucur mult ca ti-au trecut greturile, de acum incepe perioada frumoasa a sarcinii, bucura-te din plin!!!!
Andre_ea, nu te supara pe mama ta, cu siguranta va veni cu tine la spital cand nasti, mai ales ca nu va sta langa tine in momentele acelea, probabil va pleca acasa si se va intoarce dupa ce nasti. Oricum, este bine sa vorbesti cu prietena daca sotul tau nu va fi acasa sau ii va lua mult timp pana ajunge acasa.
Glow-ul tau este super, eu prima oara mi-am pus tot albastru - ca-i culoarea mea favorita - dar pentru ca nu au preview am ales o intensitate f. slaba si nici nu se vedea... asa ca dupa ce le-a cazut serverul si mi-au furat vreo 50 de puncte, cand am facut din nou suma mi-am luat galben ca are contrast... Imi place asa galben... Andre_ea, unde ai citit de Dianeta???
Anis, Nu mai pune la suflet ce spune lumea in jurul tau... acum universul tau sunteti tu, bebelina si sotul tau. Atat!! Ei conteaza cel mai mult, restul... la spate!!!
Monica Elena, ce super , cum vine baitza subacvatica??? Vrem sa stim si noi!!!!
Va pupic pe toate,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Monica-Elena spune:
Simona e depresia de dupa - blue baby. Am plans si eu 2-3 zile si nu aveam incredere ca stiu ce sa ii fac. Dar cand am vazut ca tace atunci cand vorbesc cu el si ma simte mi-am capatat increderea. Cand trebuia sa ii curat buricul lesinam. fi atenta sa nu adormi cu el in pat sau pe piept sa nu iti cada cand te fura somnul. lasa ca trecem noi si peste asta. cand ma uit la el imi trece toata oboseala.
scuze acum ptr scris dar scriu cyu o mana ca in cealalta mana este el.
Corbioana la mine refacerea este putin mai grea ptr ca in timpul cezarianei am sangerat f f mult si a mai scos dna dr cate ceva de pe acolo ce era in plus asa ca a mai fost o operatie. dar sunt tare desi ma simt ca calcata de tren. ma doare operatia inca mai ales in interior. noroc ca firele se absorb si nu trebuie scoase, lapte am si nu ii dau lui bebe decat san nu i-am bagay nici suzeta si nici biberon cu ceai.isi i-a de la san tot ce trebuie asa mi-a zis dr. baita am inceput in cadita si acum am trecut la cada mare. ii face masaj din cap pana in piciore timp de o ora si apoi tot cam o ora vina baita cand el inoata. sa ii decalotezi puta de fiecare data la baita. baita ii facem in fiecare zi si asistenta vine la 2 zile. intreaba-ma tu ce vrei sa sti eventual pe pm ptr ca eu nu apuc sa citesc ce scrieti si ne impartasim din experienta bebelusilor.
pupici la toata lumea ca mi-a amortit mana.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
irinabungau spune:
Ancuta, pai ne asteptam dintr-un moment in altul sa ne dai vestea... si Dede la fel, sunteti urmatoarele!!
Simona, nu mai plange baby!!!! Lasa depresiile, fii barbata Zoe!!![]()
![]()
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
irinabungau spune:
Oaaauuu, Monica, ce super!! Il faci campion la inot?? Ce super, imi place mult ideea!! dar numai sub indrumarea asistentei, nu?
Irina si bebe 35 sapt.
delia grozav spune:
Fetelor am facut o prajitura excelenta cu branza de vaca si caise. reteta o gasiti in revista Ioana sau v-o pot da si eu daca vreti. Nu e greu de facut si e delicioasa acum vara. Cred ca ar merge si cu portocale.
Am fost sa mai iau ceva pentru Medeea. Ce terapie buna e chestia asta. Ma simt tare bine sa ii vad lucrusoarele.
Ancutza vad ca esti in aceeasi barca cu mine si Lory, sa vedem care va fi ordinea. Sa nu ma lasati in urma.
Ioana si Monica-Elena, intr-adevar ar fi indicat un neonatolog pentru primele luni dar ii cunosc eu cat sunt de ocupati, ca sunt mai putini decat pediatrii, si au servicii mai grele decat ei, asa ca nu se inghesuie la consultatii dupa ce plecati acasa.
Ca idee si pentru alte fete ar fi bine sa va gasiti o asistenta de neonatologie isteata si disponibila sa vina acasa ca cea a Monicai.
Vad ca te-a ajutat si cu alaptatul, totul e mai clar daca se face concret cat despre faza cu baita si inotatul e excelent, dar eu nu o sa am curajul si pe aici nu stiu pe nimeni cine sa ma initieze.
Legat de temerile tale parca ma vad pe mine cu Adi, cat de stresata eram ca i-a aparut o bubita mica de tot, ca mi se parea ca are burta prea umflata, ca dece se linistste numai cu tati si cu mine nu.
si cu chestia cu adormitul cu bebe in pat sau in brate, aveam o obsesie.
O verisoara de-a mea mi-a povestit cum a adormit cu fetita pe burta ei si cand s-a trezit fetita disparuse. S-a speriat groaznic si...fetita dormea linistita sub pat. Ciudat e ca nu a auzit nici o bufnitura si daca se lovea ar fi plans.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt
mamini spune:
salutare!
Irina, bravo, ai inviat!
Simona, raspund eu in locul Kultei, nu e diferenta de ora intre Fi si Ro- suntem pe acelasi meridian, doar paralela difera!
Ioana si Monica-Elena,Adriana, Oana pe mine ma iau niste emotii cind va citesc povestioarele despre bebei...mi se pare ca e greu si frumos si...altfel si sper sa fac fata cind vine Mitzi mic...
M 34+
isabelele2 spune:
Buna ziua dragutzelor,
Am intrat si eu pentru 5 min,si evident n-am avut timp sa citesc tot ce-ati postat intre timp,fatpt pentru care imi cer scuze.
Noi suntem bine toti 3,suntem acasa in cele din urma si incepem sa ne invatam unii cu altii.
Puishorii mei se numesc TUDOR-MIHAI(cel micutz,de 2700kg) si STEFAN-GABRIEL(cel mare de 3100 kg),au inceput sa ia binishor in greutate ,numai ca au colici si abia am timp sa ma atipesc din cind in c ind.
Am sa va dau si link-ul cu citeva poze de pe Yahoo,va pup si va doresc NASTERI USHOARE si copii sanatoshi si cuminti!
Bella ,Stefan si Tudor(2saptamini si 5 zile)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
corbioana spune:
Delia asa e mii de griji si nu stii incotro s-o apuci. Monica si tu aveti dreptate dar eu in Bacau nu am nici o sansa sa gasesc neonatolog la domiciliu de aceea va trebui sa ma multumesc cu medicul pediatru (e doctorita) si/sau asistenta ei. Ce sa facem...
Irina Ragade nu mai am pt ca a venit ceva laptic si suge si el mai bine acum. Insa se vede ca trebuie sa adaug supliment la biberon pt ca nu se satura mai ales noaptea. ziua il mai las sa se mai foasca se trezeste mai repede si la cateva mese ii dau doar san. Dar clar se trezeste mai repede si plange. Plus ca nu-mi adoarme neam daca a facut ceva in pampers...chiar dupa masa...salut, s-a dus pauza mea de relache.
Bella multa sanatate si crestere usoara la bebei!! 
Mamini asa este o sa ai emotii griji, de toate amestecate. Temeri si zambete e un cocktail de toate starile emotionale posibile.
Plus bocete din cauza hormonilor si oboselii banuiesc. Dar capul sus si mergem mai departe! E abia inceputul! 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ZenaO spune:
Salut fetele!
Simona, eu zic sa o asculti pe Dede ca stie ea ce spune si nu te mai ingrijora atata.
Ioana, cand citesc ce scrii ma apuca oarecum groaza. Toti care ma vad imi spun sa ma odihnesc acum ca n-o sa mai pot cu bebe; mi-era greu sa-i cred, dar acum daca zici si tu si celelalte fete care au nascut nseamna ca o sa fie intr-adevar obositor.
Bella, nu prea au timp sa citeasca fetele cu un bebe, dar tu cu 2...
Irina si Anis, bine ca sunteti bine.
Zina si bb Matei 35 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos