Mamici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Lory2004 spune:
Buna dimineata,
Multumim burticuze pentru incurajari si galerie...Adevarul este ca nu-mi vine sa cred cat de aproape este momentul cand il voi tine pe cel mic in bratele mele... Si de fapt incerc sa nu ma gandesc prea mult...fiindca apar niste emotii..![]()
Multumim coribioana pentru vestile despre laura_s...ne bucuram ca este bine si asteptam noutati despre ea. Tu cum te mai simti dupa cezariana??? Pupici pentru bebe Andrei ...sa creasca mare si frumos...
Irinasper ca esti mai bine...
Monica-Elena pupici multi.
Andree_eafelicitari pentru glow. Iti sade tare bine
.
Simonaci79 hai nu mai fii suparata ca nu ai puncte...Uite daca vrei iti donez eu ceva puncte ...ca sa fii mai vesela...
. Si mie mi-a iesit un pic marit colesterolul(de fapt am facut 4 analize pentru colesterol - colesterol total VLDL, HDL, LDL, VLDL dinte care doua au iesit in limite normale, 2 putin in afara limitelor. Si vad ca si trigliceridele sunt putin marite.
Asa cum a zis si Dede ..si mie doctorita mi-a zis ca au legatura cu sarcina, si ca ar fii bine sa le repet cam dupa o luna de la nastere .
Oana_C...foarte dragutza bebelusha ta. Asteptam poze sa vedem si noi cum creste...
Dede ce bine ca esti printre noi. Ce mult conteaza un sfat avizat...
. Ce-ai zice sa nastem amandoua in aceeasi zi? Asa ca pregateste-te pentru saptamana viitoare...![]()
.
Si o intrebare : ce semnificatie are fibrinogenul marit?? (500 mg/dl limite 200-400).
Adriana si Aidan sunteti 2 frumusei.
Pupici
Lory si baietelul din burtik 38s+
ancutzathree spune:
Buna dimineata burtici cu bebici!cam tarziu ce-i drept dar pana acum am tot lenevit in pat ca m-a luat o durere de dinti aseara si nu ma mai lasa,mi-am infundat acum urechile cu vata si parca-i cu ceva mai bine dar nu cu mult,cica-s sensibila la curent,daca aveti voi vreo solutie mai buna spuneti-mi-o si mie va rog ca-mi vuieste capul de parca as fi la aeroport.
Felicitaribebestrumfitzasi albinutzasa va creasca bb-ii mari si sanatosi!
Irina sa stii ca si eu am patit cu stomacul ca tine de cateva zile,stiu cum e,te compatimesc, sper sa te faci bine cat mai repede, pe mine nu m-a tinut mai mult de o zi.
Va las acum ca trebuie sa predau calculatorul sotului dar nu inainte de a va mai spune ce strangere de inima am cand vad ca se apropie momentul cand voi trece si eu pe listuta cu mamici,parca n-as mai vrea sa se termine,a fost asa de frumos dar stiu ca e un nou inceput si sper ca va fi bine,am niste sentimente foarte incurcate acum ca nici nu pot sa exprim bine ce simt dar atata stiu ca imediat ma apuca bocitul,nu ca ar fi o noutate la mine,m-apuca asa din senin!Hai-pa
Ancutza-gravidutza&
Alex din burtik38+
gabirus spune:
Felicitari BEBESTRUMFITZA!
Ai suferit si ai rabdat mult, dar de acum totul va fi perfect alaturi de minunea de copil pe care o tii in brate!
Andre_ea, fain glow! Imi place mai mult decat al meu, al meu mi se pare prea intens, dar cum nu era preview am pus la nimereala.
Monica-Elena, cum si in ce ii faci baita subacvatica? In vana mare? Sau piscina, ceva?
Anis, cand te mai superi asa incearca sa iesi la o plimbare sau citeste ceva frumos, incearca sa te detensionezi cat mai repede si sa nu te mai gandesti.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
andre_ea spune:
Buna! Ce bine ma simt acum ca sunt bagata in seama.
Va multumesc pentru aprecierile referitoare la glow.
Ioana ce draguta esti tu sa ne dai vesti despre Laura, cand tu probabil esti asa de obosita! Off, eu nici nu stiu daca o sa mai deschid calc. dupa ce nasc.
pentru tine si
Andrei.
Monica
si tie si lui Mihnea. Sper ca acum mananca putin mai rar ca sa te odihnesti si tu. Asteptam detalii in legatura cu inotul.
Delia
Pe mama nu aveam oricum de gand s-o iau cu mine in sala de travaliu. Nu ar fi fost bine nici pentru mine nici pentru ea. Aici sper sa ma ajute sotul. Sa nasca si el, nu? ![]()
Speram sa fie cu mine in caz de urgenta, pentru ca sotul ar ajunge greu acasa. Dar poate ca exagerez eu, si lucrurile vor decurge normal si va fi timp sa ne adunam si sa ne luam tot ce trebuie cu noi fara panica.
Simona iti doresc un we usor! Sa ne auzim cu bine luni.
Ancutza ce putin mai ai! Sa stii ca eu te inteleg. Toata lumea ma intreaba daca vreau sa vina bb. Si eu parca as mai vrea sa fim asa 2 in 1. Desi imi va fi tare drag sa-l vad.
Va pup pe toate! Plec in vizita. Sa nu nasteti pana ma intorc!![]()
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
corbioana spune:
Lory multumesc. Eu ma simt mai bine deja dupa operatie, m-a mai lasat si nevralgia intercostala si ma mai pot si eu misca. Am iesit chiar de doua ori, o data jos la supermarket si o data in oras cu masina juma de ora cu sotul. Ma lasa si durererea asta din ce in ce mai mult, mai tare ma ia noaptea si ma chinuie cand dorm in putinele mele ore de somn dar asta e, bine ca e spre bine totul.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
Felicitari Bebestrumfitza si sa creasca sanatos si voios bebele tau!
Irina mama, ai grija si azi ce mananci, ca sa nu mai ai surprize. Renunta o zi la fructe.
Anis, nu te mai enerva, gandeste-te ca ai parte de fericirea pentru care ai luptat atat! Fetita ta e cea mai importanta fiinta din lume!
Lory, ma bucur c-ai scapat de spital, stai cuminte in patuc, ca-i mai bine acas!
Se mai pregateste careva? Macar anuntati-ne, sa stim!
Pupici,
Cati si Alexia 36 sapt azi
andre_ea spune:
Irina, sper ca te simti mai bine. Multa sanatate si ai grija pe viitor!
Delia buna metoda cu dopurile. Mi-o cam imaginez pe bunica ta. Probabil ca nu-si da seama. Oricum te admir.
Anis ai grija de bb-lina. Nu te mai enerva asa din orice. Eu vorbesc. ![]()
Gata, plec.
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
corbioana spune:
Andreea asa este, vei fi f ocupata cand va veni bebe, insa vei mai vrea din cand in cand sa mai te sfatuiesti cu cineva si sa mai intri aici, insa e greu cu timpul si mai ales cu oboseala. cand doarme Andrei putin ma intreb daca sa spal niste vase, sa mananc ceva, sa fac un dus, sa dorm putin, sau dupa caz, daca vine sotul acasa las tot sa stau cateva zeci de minute cu el. Sper ca in timp sa se calmeze apele si sa avem si noi putin timp pt noi doi ca tare ciudat acum.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
Scuze de confuzie, Deny a fost la spital, sanatate maxima iti doresc.
Lory, iarta-ma te rog, dar unicul neuron pe care-l mai aveam cre ca a migrat la gogoshica mea. Mai ai asa putin si nasti!Oau!
Cati si Alexia 36 sapt azi
Simonaci79 spune:
Buna ziua!
Va multumesc pentru incurajari Dede si Lory2004. Sper si eu sa fie bune analizele dupa ce nasc dar atunci nu mai are la fel de multa imp. Bebe sa fie bine!
Dede - o sa ii povestesc dr-lui joi cand ma duc la control de secretie sa vedem ce zice si el- ca va vedea exact si cum arata!
Eu va cer voua prea mult totusi:din niste explicatii stangace sa-mi dati un diagnostic! Oricum iti multumesc mult de tot!
Ioana - Multumim pt vestile despre Laura, te rugam sa-i transmiti si din partea noastra pupici si nastere usoara (ca daca naste normal nu se stie niciodata).
Sunt convinsa ca nu vom mai avea timp de nimik cand vine bebe, la asta ma gandesc si eu: cand oare voi mai citi eu ce scrieti voi? De fapt vom fi cam toate in aceeasi oala intr-o luna si ceva!
Monica_Elena - eu nu prea ma descurc cu oboseala! E drept ca nu din aceleasi motive ca tine si cred ca si asta ma enerveaza! Mor de somn si nu pot dormi! Iar am adormit la 5 dim! Si m-a apucat si plansul! Cred ca mi-e si frica, am senzatia daca ma duc la wc ca-l scap pe bebe!
Mi-e frica si sa ma intorc de pe o parte pe alta! Si mi se mai umfla si picioarele! Cred ca am luat-o razna!
Kulta- ti-am simtit lipsa aseara! Ce diferenta de fus orar este intre noi? 
Anis- ma bucur ca esti mai bine. Si eu am mai tras o mica repriza de plans acum, dar eu fara motiv!
Ai grija de tine si bebelina si nu te mai enerva! 
Irina????? Nu esti prezenta la apel? Ce mai face stomacelul tau? Sper ca esti mai bine si doar ai iesit la o plimbarica pe faleza!
Va las acum ca trebe sa fac cumparaturi pt musafiri! Mai vorbim!
Simona
si
Mario 37s