Mamici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 6

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Doamne fetelor cat ati scris! Nu mai poate omul nici sa se tunda ca voi schimbati capitolul! Iar va scriu un roman (in 2 sau 3 capitole...
 Iar va scriu un roman (in 2 sau 3 capitole... )
)
Kulta - Multumim mult pr voia buna pe care ai imprastiat-o pe aici, super bancuri! Ma bucur ca nu ai infectie in gat, deci cum poti tup la operatie!(dupa ce termini si de alaptat!) Si daca mai ai probleme (sper sa nu) suna neaparat dr!!!  Super titlu ti-ai luat! Pacat ca nu primesc si eu puncte deloc, mi-as fi pus si eu Schimbul 3!
Gabi - multumim pt vesti despre Dede!
Anis - Imi pare f rau ca ai trecut prin atatea ca sa poti fi  . Stiu in mare ce simti pt ca atunci cand am pierdut sarcina trecuta am fost internata in sp cu o tipa care avea aceeasi problema cu tine si stiu cat suferea si ea si cat plangea! Si tocmai din acest motiv ar trebui sa nu te intereseze de nimeni!!! Cum sa te enervezi in asa hal? Gandeste-te ca bebelina ta e cea mai imp pe lumea asta! Stai linistita! Te asteptam cand te simti mai bine! Fii tare!
. Stiu in mare ce simti pt ca atunci cand am pierdut sarcina trecuta am fost internata in sp cu o tipa care avea aceeasi problema cu tine si stiu cat suferea si ea si cat plangea! Si tocmai din acest motiv ar trebui sa nu te intereseze de nimeni!!! Cum sa te enervezi in asa hal? Gandeste-te ca bebelina ta e cea mai imp pe lumea asta! Stai linistita! Te asteptam cand te simti mai bine! Fii tare! 

Mamini - Oauuuu! Cate animalute aveai! Pai si acolo de ce nu-ti iei macar un catelus? Te cred ca iti e dor de casa> Noi te pupam de aici cu drag!
MonicaI - bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare (cat a mai ramas) si nastere usoara si bebe sanatos!
Ioana - Si noi ne gandim la tine! Iti doresc mult laptic si bebe sanatos si "nescartait" . Asteptam vesti cand mai poti intra!
. Asteptam vesti cand mai poti intra!
Ella2000 - Multumesc pt incurajari - de depasit termenul nici nu poate fi vorba ca daca mai sta pana in sapt 39 pe 25 iulie cel mai tarziu facem cezariana!
Lory2004- Succes, iti vom tine pumnii. Sa ne anunti si pe noi cand va fi marele eveniment!
 Sa ne anunti si pe noi cand va fi marele eveniment!
Bebestrumfitza - felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie bebe sanatos! Refacere rapida! 
Monica-Elena- multumim pt vesti! Sa-ti traiasca si tie Mihnea si sa fie sanatos si papacios. Ne pui si noua poze cu el? 
Simona  si
si  Mario 36+
Mario 36+

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Irina!!!!!!!!! Ce faci? Tot rau? Fa-te bine repede ca ne lipseste buna ta dispozitie! Ai grija de tine! Eu nu stiu nu ce sa-ti spun sa te doftoricesti ca stii ca am avut si eu probleme de-astea dar iti tin pumnii maine dimineata sa fii bine si in verva! 
Nasha  -ei - Multumim pentru vestile bune. Sa-i transmiteti din partea noastra pupici, sanatate si laptic din belsug! Pozele sunt tari de tot! Chiar o nastere in direct!
-ei - Multumim pentru vestile bune. Sa-i transmiteti din partea noastra pupici, sanatate si laptic din belsug! Pozele sunt tari de tot! Chiar o nastere in direct!
Adriana - Felicitari! Vad ca v-ati obisnuit repede in noua formula! Multi pupici pt tine si minunea mica!
Deny_82 - Sanatate multa si nastere la timpul potrivit! Speram sa nu te mai duci prea curand la spital - adica sa te duci exact la mom intlnirii!
Oana- Felicitari pt masa reusita a BB!  Sa o tineti tot asa! Daca poti spune-ne si noua te rugam secrete despre alaptat corect!
 Sa o tineti tot asa! Daca poti spune-ne si noua te rugam secrete despre alaptat corect!
Zina - Multumesc pt urare. Si voua la fel!
Denisa- ma bucur pt tine ca nu mai ai greturi! Sper sa fie definitiv! Mult succes in continuare!
Simona  si
si  Mario 36+
Mario 36+

andatudor spune:
andatudor spune:
  FELICITARI BEBESTRUMFITZA!! SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE!!
FELICITARI BEBESTRUMFITZA!! SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE!!
Ella 2000-multumesc de urare,dar din pacate dr. mea a plecat in concediu si se intoarce pe 18 asa ca...s-a amanat! Dar am fost si am cumparat muuuulte lucruri frumoase pt. bubu mic.Nu mai pot de dragul lor!!!
Monical-bine ai venit printre noi!! Sarcina usoara si fara probleme in continuare!!
Sarcina usoara si fara probleme in continuare!!
Anda si  buburuzu' din burtica 32+
buburuzu' din burtica 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Dede - ne-ai lipsit tare de tot! Scuze ca te-am lasat la urma dar voiam sa te intreb mai multe si mi-era teama sa nu se piarda ideea printre randuri in mesajele anterioare! Multumesc pt grija! Am patit si azi la fel la coafor, se speriase coafeza si m-a pus sa-i explic unde e spitalul sa stie unde ma duce daca e ceva! Am fost la control acum o sapt si ceva si mai merg joi. Sper sa nu patesc ceva pana atunci! Am luat un No-spa la coafor si mi-a trecut. Nu stiu daca nu o fi ca m-am agitat ieri si nici nu am dormit noaptea trecuta. 
Dar scurgerea mea nu e maro si nici lichida. E putina transparenta ca niste bale asa (ma iertati daca va fac sila dar nu stiu cum sa zic altfel) si are si parti albicioase mai consistente dar nu gelatinoase. Si e alba si rar de tot mai am niste lichid galbui. Pe mine ma ingrijoreaza ca e din ce in ce mai des acum (la inc ziceam ca e de la sarcina ca e normal dar acu nu stiu ce sa mai zic!) Chiar si un pic mai devreme am patit la fel! Abia astept sa vina ziua de joi sa vedem ce zice dr! 
Si ca sa fie tacamul complet mi-am luat rezultatele analizelor azi si am leucocite 10880 si vsh 46 si maxim normal e 15, dar am inteles ca asa e la gravide dar ce ma ingrijoreaza cel mai tare e la am colesterolul 289 (maxim admis 250) si nu stiu de ce ca nu am mancat carne aproape deloc sarcina asta si m-am hranit mai mult cu fructe si lamai!!!

Si parca vad ca ma duc la control si tipa nenea dr la mine ca "ti-am spus sa nu mananci gras!". Si am mai pus 2 kg intr-o sapt si ceva asa ca am 15 in plus! (14 si ceva)
 Si parca vad ca ma duc la control si tipa nenea dr la mine ca "ti-am spus sa nu mananci gras!". Si am mai pus 2 kg intr-o sapt si ceva asa ca am 15 in plus! (14 si ceva) Sunt tare amarata!
 Sunt tare amarata!

Hai ca plec si eu acum sa ma culc, ca nu am dormit decat 2.5h noaptea trecuta si m-am si agitat azi, maine am musafiri si duminica nunta! Sunt franta si mi se inchid ochii! 
Week-end placut tuturor daca nu mai vb. Si sa dea Dumnezeu sa ne fie mai bine la toate sapt viit! (fara probleme, dureri si alte alea!) Simona
Simona  si
si  Mario 36+
Mario 36+

andre_ea spune:
andre_ea spune:

FELICITARI BEBESTRUMFITZA PT.
FELICITARI BEBESTRUMFITZA PT.  MATEI!
 MATEI!

A meritat efortul! Sa fie sanatos si cuminte si tie refacere rapida!
 A meritat efortul! Sa fie sanatos si cuminte si tie refacere rapida!
Andy si  36+
 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Ella_2000, multumesc mult pentru raspuns. Deci e transparent. Atunci m-ai mai linistit. Desi toata ziua m-am tot verificat. Raman eu cu pata asta pana nasc, sigur! 
Multumesc Gabi si Dede ca m-ati bagat in seama. 
Deny, ma bucur ca ai iesit din spital. Nicaieri nu e ca acasa. Si felicitari lui  ca s-a intors cu capul in jos.
 ca s-a intors cu capul in jos.  La ce spital ai fost internata?
 La ce spital ai fost internata?
Oana_C, felicitari pentru progresele facute cu EVA. Oricum erai o mamica excelenta! Te asteptam cu detalii "tehnice", sigur ne vor fi de folos.
Andriana, ai fost o gravida senina si esti o mamica la fel. Felicitari! Tare as vrea si eu sa iti seman.
Lory, tinem pumnii pentru saptamana viitoare si facem galerie  Asteptam vestile bune!
 Asteptam vestile bune!
Irina sper ca la ora asta te odihnesti, dupa durerile avute. Sa te gasesc maine dimineata fresh, ok?
Chiar, de BB23 mai stiti ceva? Ma uitam ca e inaintea mea pe lista. A intrat in sapt. 39. 
Cred ca si Laura_s la fel. Oare ea are numarul cuiva? 
Tia, tu ce faci? Ca esti pe aproape.
Andy si  36+
 36+

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Se pare ca azi e randul meu sa bantui singura pe forum. Kulta, nu-mi cedezi mie titulatura ta? 
Urata zi. Singura, m-a suparat si mama. Ii e mila de mine, asa ca nu vine la spital cand nasc. Daca e chiar urgenta, ma si vad ajungand acolo singura si stinghera. Ca sotul lucreaza f. departe, in Otopeni. Offf, ce suparata sunt!
 Daca e chiar urgenta, ma si vad ajungand acolo singura si stinghera. Ca sotul lucreaza f. departe, in Otopeni. Offf, ce suparata sunt!
Si parca nici nu am fost bagata in seama pe aici. Ok, stiu ca sunt hormonii de gravida, dar zau ca-s suparata.
Am uitat: am vazut si eu pozele  . Sunt nemaipomenite. Mi-a fost putin mila de
. Sunt nemaipomenite. Mi-a fost putin mila de  Luca asa infofolit.
 Luca asa infofolit.  arata intradevar f. bine. Felicitari! Si las' ca o sa mearga si cu alaptatul. Succes!
 arata intradevar f. bine. Felicitari! Si las' ca o sa mearga si cu alaptatul. Succes!
Simona ai un we cam prea plin pt. varsta sarcinii. Ai grija ce faci, sa  nu te obosesti prea tare. Iti tin pumnii!
Monical bine ai venit si nastere usoara!
Denisam, ma bucur ca ti-au trecut greturile! De acum vine perioada frumoasa. Totusi sa ai grija de voi. Mi-ai adus aminte de perioada aia de sarcina. Cate emotii! Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos! 
Mai e cineva pe aici?
Andy si  36+
 36+

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Nu e nimeni! Eu totusi continuu.
Mi-am luat un glow, asa de consolare. E light-blue intensitate 5. Imi sta bine?
Nici eu nu am pediatru. Iar dr. mea de fam. ma enerveaza. Tare as vrea sa o schimb. La ce-s buni dr. de fam.? Ca eu nu-i vad decat un drum in plus.
Ma interesez si eu la fetele din Rahova, desi nici ele nu sunt f. incantate de dr. de pe aici. Dar nici n-as vrea sa fie departe de casa. Mai vad ce fac.
V-am capiat? 
Ma mai plimb pe forum si poate revin.
Andy si  36+
 36+

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Tot eu  .
.
Ati vazut? A nascut Dianeta. Avea DPN 5 Iulie, dar a nascut pe 1 iulie la ora 7.00. Pe  Tudor.
 Tudor.
S-a cerut la un moment dat pe lista noastra, dar nu a intrat niciodata pe aici.
Pupici!
Andy si  36+
 36+

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Am adormit si eu jum de ora si iar sunt treaza mot!

Andre_ea - cum sa nu te bagam in seama? Cred si eu ca e de la hormoni! Si eu era sa-l bat azi pe sotul meu de vreo 3 ori, dar nu ma intreba de ce ca nu stiu! Eram cu
 Si eu era sa-l bat azi pe sotul meu de vreo 3 ori, dar nu ma intreba de ce ca nu stiu! Eram cu  in sus si gata! Si el zambea si zicea ca sa nu fie bebe asa nervos ca mine!
 in sus si gata! Si el zambea si zicea ca sa nu fie bebe asa nervos ca mine!
Te inteleg ca esti suparata ca mama ta nu vine, eu cam pe mama si tata ma bazez ca sotul meu tot face drumuri la Constanta (se duca in vizita la Irinuca ) si azi imi explica exact pe ce strada sa o ia taxi-ul cand ma duce la spital, "ca nu se stie niciodata!" Cred ca de-aia mi s-a pus pata pe el.
) si azi imi explica exact pe ce strada sa o ia taxi-ul cand ma duce la spital, "ca nu se stie niciodata!" Cred ca de-aia mi s-a pus pata pe el. 
Sper sa nu fac vreun pocinog in weekwnd si sa ne auzim cu bine luni! (sa nu fiu urmatoarea pe lista la mamici- nu inca)
Ma duc sa stau in pat ca bebe e agitat tare rau si incep sa ma sperii!
Simona  si
si  Mario 36+
Mario 36+