Mamici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Denisam, la ce spital nasti in Toronto?
Si eu planuiesc sa vin acolo sa nasc. Cred ca pana la urma la North York General. Am o prietena care a nascut acolo de Revelion si a fost super incantata. Dar planurile mele deja se clatina...:-)
Noi stam in Belleville, On si sunt cam 175 km pana in Toronto. Nu e un drum sa-l faci cand ti se declansaza nasterea. Asa ca am planuit sa ma mut la Toronto la niste prieteni cu 1-2 saptamani inainte de DPN.
Belleville-ul e un loc superb (in special vara), dar pacatuieste prin faptul ca are prea putini locuitori. Doar 46000. Si spitalul si celelalte "utilitati" sunt proportionale. Maternitatea (sectia) e renovata si modernizata de vreo 1 an, dar problema este ca sunt prea putini medici. Risti, de exemplu, sa astepti mai bine de o ora daca anestezistul (unul singur pe tot spitalul) e intr-o alta operatie. Pediatrii sunt doar doi in tot orasul si nu au serviciu de pediatrie de urgenta nici la spital. Cei doi medici pediatrii sunt "on-call" si ii cheama internistii la spital daca CRED ei ca e nevoie.

OB-ul meu de-aici e ok. Si sunt pe cale sa realizez o "premiera locala". Adica sa-l conving sa vina la nastere si daca nu e "on-call", la orice ora din zi sau din noapte. Dar nu a zis inca DA. Mai insist. Daca vine la nastere am curaj sa raman aici sa nasc fiindca e sef de sectie si meserias. Iar daca are nevoie de vreo "resursa" de urgenta aici in spital, nimeni nu-l refuza sau sa-l faca sa astepte.

Si e mai bine sa stai la tine acasa, mai ales ca nu stiu cum si cand o sa se declanseze nasterea. Si, in plus, in ultimele saptamani s-ar putea sa ma cheme si de 2-3 ori pe saptamana la control. Si sa vin de la Toronto tot la 2 zile ...

Om vedea! Si dupa cum se "precipita evenimentele".

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mai am unu

Un betiv intra la bar si spune barmanului:
-O votca mie, o votca la toata lumea si o votca tie.
Barmanul se executa dar cand cere plata betivul n-are bani. Barmanul il bate si-l da afara...Seara urmatoare vine betivul:
-O votca mie, o votca la toata lumea si o votca tie.
Barmanul toarna, dar la plata din nou n-are bani. Povestea se repeta de cateva ori. Dupa cateva zile vine iarasi betivul si zice:
-O votca mie si o votca la toata lumea.
Barmanul intreaba jignit:
-Si pentu mine nu??!
-Nu!!, zice betivul. Tu cum bei un paharel devii violent.

K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

De ce nu se dau "jumatati" de stelutza? Am si eu, in sfarsit 50 de mesaje. Ce-o sa zica Pooh? Mami, ca tare lenesa ai mai fost. Uite, fetele cuminti au 2-3 stelutze. Si tu? Nik? Ma fac de ras (sau ma dau de gol), zau asa ...:-)

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana, eu o sa nasc in Oakville, ca stam de fapt in Mississauga.
Am un doctor bun, trebuie sa vb cu el de nastere dc e in weekend, in cursul sapt. vine fara probleme.Stiu unde locuiesti tu, ca sotul meu mai are joburi pe acolo din cand in cand.
Daca tu te simti sigura cu medicul tau, stai acolo, d cvine oricand, dc nu vin-o aiic.
Despre North York hospital eu stiu ca e ok, ca nasa mea a nascut acolo anul trecut si inca 2 prietene, au fost multumite, eu nu merg acolo ca as face vreo 45 min in fericitul caz si dc prind rush hour nu vreau sa fiu blocata pe 401
Daca vrei sa te help cu ceva, da-mi PM, ai grija de voi si stai acasa macar 2 sapt inainte.
Multa bafta si nastere usoara!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irinuca, tot asa te simti? Mananca orez fiert, ceva trebuie sa te ajute, daca tot rau iti este, mergi la urgenta nu sta asa...
Si o intrebare de BB23 si Giana mai stii ceva?

Anis mama, cine te-a suparat?
Nu mai pune la suflet, acuma cel mai important ea ca bebelusa ta sa fie bine, tu sa te odihnesti si sa fii pregatita pentru marea intalnire. Nu mai apleca urechea la toti nebunii, ignora-i si treci mai departe! Sper ca esti mai bine, sa ne spui cum te mai simti!

Deny, bine ai venit acasa! Ma bucur ca te simti mai bine si sa inteleg ca bebelusul a fost cumintel si s-a intors deja cu capul in jos?! Bravo lui!

Fetele va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut, fara probleme si numai cu vesti bune,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele!
A trebuit sa recuperez 3 capitole si am lipsit doar 2 zile.
Felicitari Cristina pt. bebe si licenta - cred ca esti o eroina.
Simona, multi ani inainte!
Adriana si Aidan, voi sunteti cuplul perfect!
Si eu care vroiam s-o sun pe Andreea-Albinuta s-o intreb ce mai faceti si ea nastea.
A aparut si Orca...sa fiti sanatosi!
Ella gata, a trecut, sanatate lui Matei! La multi ani Luca si Matei,
si inca un Matei al Bebeistrumfitei. Matei al meu mai are de crescut.
Emaaimme, asteptam povestea cand ai timp.
Kulta, daca-ti arde de glume inseamna ca esti ok.
Irina, ai grija ce papi!
Monical, bine ai venit!
Anis, tu vrei cafteala! cum sa te enervezi asa de tare? No-spa si la orizontala!
DanaB, camasa de noapte, poti sa-ti iei si pijama da' fara pantaloni sigur ramai.
Deny, sanatate!
OanaC, bravo Evei!

Zina si bb Matei 35 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Va multumesc ca v-ati gandit la mine......Bebe cand am iesit din spital era cu caputul in jos........sper sa ramana asa dar la ce tumbe face ramane de vazut....

Tare mult as vrea sa nasc natural dar asta depinde de bebe....
Doamne cata energie are nu-mi vine a crede... azi noapte a trebuit sa dorm in fund ...caci nu am putut altfel...
Maine ma duc din nou la control.....sper sa nu am vreo surpriza.....
Irina,am patit si eu acealsi lucru de cateva ori.....tare urat e ....sper sa-ti revii cat mai repede....
As fi vrut sa recuperez tot ce am pierdut in timpul asta cat am stat in spital .....dar cum ati fost fetite vrednice o sa cam dureze....Daca stau mult la calc. mi se umfla picioarele enorm...asa ca o sa iau incetul cu incetul fiecare capitol pierdut in parte...
Deny si din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Delia si Zina , multumesc pt aprecieri.Este intr-adevar bine pana acum si cu ajutorul lui D-zeu va fi asa si in continuare.

Sunt totusi foarte obosita, nu am mai dormit calumea de 2 saptamani.Sotul ma ajuta cum poate dar noaptea sunt eu cea care ma trezesc ca el saracu nu are ce sa faca, eu sunt cea cu mancarica :)
Miercuri avem programarea de doua saptamani si vom face vaccinurile.Sper sa nu doara prea tare ca o sa ma apuce plansul daca il vad ca sufera.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deny ai grija de tine si numai bine la doctor.
Adriana ma bucur ca si tu si aidan sunteti bine!
Irina ti-ai mai revenit?
Anis sper ca esti ok si bagi somnic!
Va pup pe toate!Eu cred ca am scapat de gretzuri ca nu mai am de 6 zile

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

salut,
Katink, Adriana, Delia, DanaB, Zina ( sper ca n-am uitat pe nimeni): multumesc pentru urari si va doresc la fel sarcini si nasteri usoare, iar prospetelor mamici sanatate lor si bebeilor
Kulta : glumele tale sunt tare haioase
Anis: fi tare acum si numai pune la suflet totul
Irina : sper ca ti-ai mai revenit

Monical 35+ Andrei

Mergi la inceput