frica de a dormi singura
Raspunsuri - Pagina 2
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Intervin si eu dar cu ceva "experienta" in domeniu
Sa fac o mica introducere: mi-au murit persoane apropiate(strabunici, bunici) dar am simtit cu totul altceva. Nu frica ci o liniste interioara cand eram in casele lor.
Am crescut la strabunici pana la 6 ani - va dati seama ce legatura se creaza. Cand mi-a murit strabunicul aveam 7 ani, copil, dar nu mi-a fost frica, ma duceam in camera in care a fost tinut si dupa inmormantare, miroseam pe ascuns pernele pe care a stat inainte de a muri - erau o legatura. Am dormit in casa lui si dupa moartea sa dar nu mi-a fost fica, din contra imi placea sa dorm acolo. Stiu ca altfel gandeam atunci, eram copil, altfel vezi lucrurile cand esti pustiulica. M-as mai duce si acum dar nu se mai poate.
Acum 5 si respectiv 8 ani mi-au murit si bunicii si strabunica - nu imi este frica sa dorm in casele lor.
De ce va e frica? Mortii nu sunt persoanele apropiate voua? In timpul vietii nu v-au facut rau, acum de ce va e frica? V-au iubit si poate, asa cum se spune, de undeva vegheaza asupra voastra.
Locurile acestea(casele) sunt una dintre "legaturile" cu ei. In timpul vietii nu ati simtit frica ci opusul, acum de ce se sa fie altfel.
Sau: poate am eu probleme psihice.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
INTERESANTA opinia ta. HMM..cred ca II vad pe ai mei care sunt dincolo cu altzi oki. Merci ca mi ai oferit sansa sa citesc opiniile tale si sa IMI treaca spaimele, cumva nefondate.
sinzi_ana spune:
Si eu am trait ceva asemanator ...
Ne-am mutat in casa noua, sotul meu a plecat dupa o luna si la cateva nopti dupa ce a plecat am avut un vis-cosmar care parea asa real (eu nu am avut cosmare de 10 ani cred!!!) si care a bagat spaima in mine...
Am visat ca un paianjen enorm cade pe mine si eu nu pot sa ma misc sa il evit, m-am trezit si treaza fiind, am cautat paianjenul prin toata casa, aveam impresia ca tot fuge prin casa...si l-am cautat cam o ora si tremuram ca varga...
Desi nu pot spune ca imi e frica sa dorm singura, am banuit ca totusi a fost o teama pe care nu o constientizam...
Oricum cred ca daca vrei sa iti invingi o frica trebuie sa o infrunti...eu nu am avut de ales, ca tare as fi dormit cu cineva macar o saptamana de la cosmar, care din fericire nu s-a mai repetat.
Si multa auto-sugestie pozitiva...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Darria spune:
danna2002: cu placere Ma bucur ca acum simti altceva pentru cei decedati. Gandeste-te ca si noi o sa murim candva, nu cred ca ai vrea ca celor ramasi sa le fie frica .....sa simta ce simteai tu.
idei nunta
hosen spune:
Cinam in setuatia asta am fost si sunt si eu,cum sunt stresata putin cuc daca mai pot dormi,in rest,as zice sa ai un program normal,si daca totusi nu poti dormi sa ei un distonokalm sau pastile naturale de stres si cu timpul asati revii sarvus
Tzuni spune:
cinam, de ce nu incerci sa schimbi patul, sau chiar mobila din dormitorul tau? Stii ca lucrurile au o memorie a lor... Poate ar fi bine sa te inconjori de obiecte care nu "au vazut" lucrurile triste din trecutul tau!
Tzuni
hosen spune:
Cinam,salut iubita mia,iti mai dau un sfat,daca vrei sa poti dormi singura dormi cu lumina sau,un bek mic aprins,astai la inceput dupa care te vei obisnui
copilutzu spune:
cinam,
si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare...dar mie imi era frica sa stau si ziua singura in casa ,dar sa mai dorm singura noaptea...daca se intampla sa raman singura ieseam afara din casa( bananaiam pe strazi aiurea) indiferent de ora...
Si remediu a venit de la Tili , matzul meu drag ,pe care l-a adus sotul meu acasa.Hmmm ..era cat un bulgare....draga de ea ...( vezi albumul)
Eeeee si iti spun cu mana pe inima ca de cand Tili a intrat la noi in casa teama a disparut ptr. ca unde sunt eu....hop si Tili. Cand ne culcam ea doarme la picioarele mele si mintea mea refuza sa creada ca sunt singura ( ca nu sunt ....nu? ...am un sufletzel langa mine).
Stiu ca sunt persoane care nu agreaza animalele sau au alergii la animale sau...dar....incearca cu un sufletel de animalutz .
Ptr. mine este o solutie f. buna.
Sper sa-ti fie de folos!!!!!
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian
Copilutzu'