Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)
Raspunsuri - Pagina 7

joy04 spune:
 BUNA ziua fetelor
LAVI02 INA felicitari pentru fetitze sa va creasca mari si frumoase.
 de la mine si al meu baietzel.
Tania, reteta mea contine 4 cutii de utrogestan, 6 cutii de nospa si materna, care nu am luat-o decat o data pe gratuita.
Oricum ar fi, tot o sa iau tratamentul.
Eu sunt super nervoasa si suparata pentru ca eu platesc 500.000/luna CASS si sotul meu in jur de 1.200.000 (depinde de ce sal brut iese in luna respectiva). Si e normal sa ma revolt, pt ca sunt niste bani pe care ii dau DEGEABA pt ca nu beneficiez de NIMIC. La dr ginecolog cand ma duc, platesc consultatia...cand va fii sa nasc  o gramnada de bani pe SPAGA, la alt dr cand ma duc dau pliculetul....si uite asa.
Mi se pare o bataie de joc.Mai bine, mi-ar da statul toti banii 
inapoi si mi-as face o asigurare particulara, sau as plati de cate ori as avea nevoie.
joy 
 19+

joy04 spune:
 Ca sa numai zic ca sambata seara am fost la o nunta si pe la 2 am plecat ca numai puteam de picioara.M-am incaltat si eu cu niste pantofi cu toc(nu i-am mai pus in picioare din decembrie anul trecut...) si am dansat nitel.
Dar stupoare, ieri m-am trezit cu picioarele umflate, dar mai ales stangul de parca l-as avea scrantit, ma doare rau de tot pana sus spre genunchi. Daca stau in pat, cu picioarele pe ]perna  este ok, dar azi nici nu am ajuns bine la metrousi era deja umflat, mi se pare ca frige...
joy 
 19+

maria_alexia spune:
 Buna fetelor !!! 
Revin si eu dupa 2 sapt de concediu 
. Tare mult ati mai scris, acum tot citesc sa stiu ce ma asteapta in urmatoarele sapt, caci eu sunt printre cele mai micute de aici...
Am fost la mare 
, apoi la Vatra Dornei cu excursii spre manastirile din Moldova si ne-am simtit tare bine. Cred ca si bb la fel, caci a fost tare cuminte 
. Am fost foarte activi, fara prea mari restrictii 
 si ... fara panica, ne-am tot plimbat, am mancat numai bunatati... 
Acum de-abia incepe si burtica mea sa se vada, am cumparat ceva hainute lejere (pantaloni de in si 2 ii tare dragute 
). Am luat doar 1 kg de la inceputul sarcinii, sper sa nu fie prea putin totusi. 
Dar eu chiar ma simt bine, sa nu ma deochi! 
Ne-am relaxat, caci se simtea si nevoia, incat am si uitat in ce sapt. mai sunt ![]()
Oricum, pana la urmatoarea intalnire cu medicul mai am de asteptat mult de tot, caci va fi in concediu si mai e asa de mult pana dupa 15 aug...
Sper sa se incheie sezonul crampelor abdominale cat mai curand pentru toata lumea, chiar prea mult au lovit pe-aici. Sa ne auzim numai cu bine ! 

Maria, 16++

mirabilis spune:
 Joy, subscriu....Sunt in sistem si mi-e sila...ca sa ma exprim eufemistic...si nu in ultimul rand, imi e rusine...Nu cred ca justitia e un domeniu mai corupt decat medicina...nu ma pot gandi la nici o solutie pentru a imbunatati lucrurile...
Mai au multe de invatat doctorii din Romania si ma refer la etica, deontologie...Din fericire exista si oameni buni..Doamne-ajuta sa cazi pe mana lor!

Morgano spune:
 Fetelor, subscriu si eu la faza cu sistemul de kkt din Romania, si sunt de acord cu faza cu platesti la privat si stii de ce (la asigurari) Daca m-am  razgandit in ceea ce priveste cartea de munca, adik voi plati retroactiv pt ca merita sa iau cele 7.8 mil/luna 2 ani (eu am contract de asigurare, deci nu de munca, pot lucra si semna actele intre timp si lua si indemnizatia jelii), la medicale mi se rupe, fte pe romaneste spus.... 
Felicitari Ina si Lavi02, sa va traiasca bebelicii! 
Nu mai spuneti de concedii ca ma apuca nebunia, eu nu am nici o sansa sa plec nicaieri, decat la mine la cabana la munte, unde as gati ,mai lejer, dar tot ca acasa... deci mai bine la birou decat sa nu stau sa mi se puna toate sub nas :)) 
Ripley 22+

salisa spune:
 Fetelor am revenit!
Voi v-ati cumparat deja pompa de san?
De care v-ati luat electrica sau manuala?
Stiti ceva de preturi la aceste produse in Romania?
Ma gandesc ca poate astea le cumpar din Ro  ca aici sunt tare scumpe...
Dar de sterilizator?
Multumesc  anticipat!
Salisa 17 plus 4 zile!

Morgano spune:
 Salisa, eu din superstitie pana nu intru in luna 8 nu cumpar nimci, nu sortez ce am mai primit de pe la altii, am o lista cu tot ce ne trebuie, eventual ma interesez de preturi (ca sa am de ce ma ingrozi :)) dar atata. Nu ca as fi eu speriata de bombe sau vorbe din batrani, dar uite ca la faza asta stau pe tubul meu pana sunt sigura de toate. 
Despre preturi la diverse, eventual cauta pe net, incl. pe site, ca macar orientativ vei gasi pt toate.
Ripley 22+

Morgano spune:
 Am uita de sterilizator! Parerea mea si a tuturor cu care am vb (iar eu chiar am obsesii cu igiena, de genul ca spal cu sapun portocalele inainte sa le curat) este ca poti fierbe frumos ce trebuie sterilizat si nu dai banii in plus pe aparat (si sunt fiica de medici si stiu cum arata un sterilizator). 
Astea sunt parerile mele, desigur, poate fiecare face ce droeste, si mie imi place sa cumpar insa nu vreau sa exagerez, decat chestii pe care le consider intutile, mai bine un carucior sau patut mai scump.
Ripley

joy04 spune:
 SALISA, in legatura cu pompa , prietena mea si-a luat una manuala nu stiu exact dar p[arca de la chico si a fost f multumita stiu ca are si stelizator, dar o intreb si-ti spun.
Fetelor ce ziceti de piciorul meu de la ce poate fii umflat? 

Si inca o intrebare...CAND INTRATI IN PRENATAL?
EU care ziceam ca voi lucra cat pot de mult, o sa jupuiesc statul roman si sper sa-mi pot baga din august un medical si pe urma prenatal.
As avea DPN 04.12.2005, dar poate voi face cezariana, nu stiu.
as face eu mai devreme pasul asta, dar la servivi ar ramane un singur om care nu o sa faca fata....si totusi sunt  de treaba baietii ca sa fac asa ceva.
joy
 19+

Noki_Lara spune:
 Maria-Alexia, bine ai revenit din concediu!Ma bucur pentru tine ca a fost frumos!
Joy, picioarele umflate sunt un lucru foarte comun in sarcina. Te sfatuiesc sa nu iti faci griji, si pe de alta parte, incearca sa nu mai porti tocuri. Deh, vremurile lor au trecut...
 Sper pentru binele tau ca nu o iei pe urma mea cu varicele...
Pupaturi la fete!
PS- Dienuta, ce mai faci? Esti bine? Nu mai dai nici un semn de viata!Cred ca ti-am facut capul calendar vineri!![]()
23+1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png