Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(24)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
joy, ia si tu ce gasesti din ea... no-spa poti sa-ti iei cateva, nu musai toate, iti mai iei pe parcurs daca le consumi...
utrogestan de ce mai iei??? placenta ar trebui deja sa-si faca treaba, sa nu mai ai nevoie de supliment...
Cristina
19+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
tania-z spune:
JOY, nu mai fii suparata, ca nu face bine deloc. Si eu am avut exact aceiasi reteta, vestea cea mare este ca NIMIC nu mai primesti gratuit, nici macar Materna (pe toata reteta eu am platit 170.000 lei). Sfatul meu este ca, daca gasesti Materna in vreuna dn farmacii, sa o iei si nu mai stai dupa celelalte, care sunt mai ieftine. Preturile sunt cam pe aici:
Materna: 400-450.000
Utrogestan: 250-300.000
No-Spa: 80.000
Sper sa reusesti sa gasesti ceva pana la urma si sa nu-ti mai faci sange rau.
Te
dulce!
Tania
& Punctuletz 17+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Bic spune:
anamari, multumesc, ma simt mult mai bine, dar am devenit cam fricoasa, din pacate. Faceam miscare in fiecare zi si acum ma gindesc ca poate ar fi mai bine sa stau frumos la locul meu, chestie care ma irita la culme. N-am mai inotat de saptamina trecuta, nu m-am mai plimbat, of, of, of.
Pe de alta parte, sint tare mindra de fii-mea pentru ca i-am pus muzica simfonica in masina si a inceput imediat zbintzuiala. Culta lu' mama! 
DPN 31.10.05 
anamari spune:
Bic- e ok sa te plimbi-chiar daca e sarcina cu risc.Atata timp cat nu sangerezi... Sa tot stai asa in casa- te urci pe pereti...dar evita sporturile, si chestii de genul-dat cu aspirator, carat greutati...
tu ce crezi Liam sau William?
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
monet spune:
anamari, felicitari pentru baietzuc! ma gindesc ca taticu' e in culmea fericirii: un alex de-a gata, o lie-ciocirlie si-acuma un liam pe masura! felicitari si sa fiti sanatosi. eu zic 'liam', imi place mult de tot si, desi o sa se cam incurce 'lia' cu 'liam', desi lia mai 'deschis' in timp ce liam mai 'inchis' (ma refer la cum deschizi gura, pur si simplu, cind pronunti:)). hai, dati-i cu 'liam', e tare fain.
bic, si eu zic sa nu te ostracizezi complet in casa fara sa ai curaj sa faci nimic, plimbarile - nu prea lungi - sint foarte recomandate oricarei gravidute, chiar cu risc. chiar asa, nu ridica nimic si nu te zbintui. pupici cultei tale din burtica
.
joy, imi pare rau de problemutele tale. cu medicamentele, daca iti trebuie, tre' sa le cumperi. iar cu imprumutul, habar n-am cum merg treburile prin romania, nu puteti sa aveti un imprumut pe numele tau si altul pe al sotului? ma gindesc doar...
azi am avut o zi ocupata: ne-am luat o masina noua! a fost cam scumpa si am platit doar un pic din ea, restul urmeaza sa ne 'usuce' lunar pentru 60 de luni...... e un SUV toyota sequoia 2005, tare faina. lia, de cum a ochit masina, s-a repezit la ea si odata inauntru, a inceput sa danseze si sa examineze cu interes totul. speram sa fie o investitie cu folos ca doar in citeva luni o sa fim 4!
va pup si o duminica buna de tot!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (23+)
www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
anamari spune:
monet-sa va bucurati de SUV...buna investitie , si noi ne-am luat un mini-van in marite pentru ca nu mai incapeam cu Lia,Alex si bagajele in Sedanul obisnuit...numai ca jumatatea a vrut masina americana asa ca am luat un Caravan (dupa care i-a parut rau ca nu a luat o Honda)-care ne usuca la plata lunara, dar , cu 3 copii acum ne era chiar necesar...
sper sa-l conving pe sot , altfel vor fi Bill sr. si Bill jr. la noi in familie-ca William doar in acte...am 5 luni la dispozitie....
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
cristinamh spune:
cu riscul de a readuce discutia la "soacre", uite o melodie care imi place mult... adica imi readuce zambetul pe buze...
Daniel Iancu - Vine valu', imi ia calu'(2005)
daca nu o gasiti, v-o pot trimite pe mail.... sper, ca are aproape 5Mb mp3...
si ca sa va calmati in cazul in care v-ati enervat iar...putina miscare... www.us-all.home.ro/exe.pdf
Cristina
19+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Ina869 spune:
Fetelor dragutelelor m-am intors din concediu si mi-a fost dor de voi!!!
Am fost in orasul Quebec , Montreal, Ottawa, in croaziere cu vaporul, am vizitat muzee, manastiri, catedrale, a fost super frumos. Ce m-a impresionat cel mai mult; o sinagoga din Quebec ( Ste Anne-De- Beaupre)unde se afla expusa cea mai mare pictura panoramica din lume realizata pe 1,540 metrii patrati, pictura care reda pasaje biblice din viata lui Isus si stadionul din Montreal unde Nadia a castigat medaliile din ’76. A trebuit sa ne intoarcem mai devreme din concediu fiindca am avut programare la echografie; am numarat zilele,orele pina sa ajung acolo si-i spuneam lui George “ atitea zile si ore pina o sa ne vedem baietelul!” Desi vroiam sa gust din fiecare secunda a vacantei si sa ma bucur de fiecare moment, asteptam cu nerabdare sa treaca mai repede zilele pina la ziua cu pricina. Cind am ajuns la clinica tremuram de emotie asteptind…doar ma intilneam cu copilul meu! Am intrat inauntru, tehniciana si-a facut datoria, l-a masurat, etc.,apoi l-a chemat pe George, a inceput sa ne explice unde este caputul, ne-a aratat manutele, bebe facea tumbe era cind in stinga, cind in dreapta..la un moment dat, am intrebat cu vocea gituita de emotie si am simtit ca o sa-mi explodeze inima " putem sa stim sex-ul copilului?” si ea ne-a spus ca nu se poate vedea, dar “daca este sa o intrebam astazi este fetita” ( si, daca te intrebam maine? mi-am spus in gind…) Cert este ca aparatul nu a fost bun si spun asta ptr. ca am poza de la 6, 8, 12 saptamini si bebe se vede clar de tot iar in pozele pe care ni le-a dat nu poti distinge nimic, totul este foarte confuz. Ne-a spus ca totul pare in limite normale, copilul este jucaus si se zbenghuie si asta m-a umplut de bucurie, dar pot sa va marturisesc ca am simtit o dezamagire in suflet ca nu stiu sigur, asteptasem de atita vreme acest moment si faptul ca mi-a spus ca este fetita, nu stiu…oare ce m-a deranjat mai mult, faptul ca am simtit atit de mult ca va fi baiat si ca m-am inselat( desi nu se stie sigur) ca, daca ar fi sa ma iau dupa zicerile babesti – ten perfect curat, mincat acru, etc.- ar fi trebuit sa fie asa, ca ma prinde mai mult culoarea albastra, ca vroiam ca primul sa fie baiat sa o apere pe fetita??? …apoi mi-am adus aminte de noptile petrecute pe internet cautind locuri de adoptie, de zilele petrecute prin spital, de tot prin cite am facut sa ajung pina aici, de golurile din suflet de cite ori am pierdut sarcina… si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ierte ca sint o nesabuita, ca imi da dupa atita timp un sufletel adorat pe care il asteptam si eu fac nazuri pentru ce…? caci orice ar fi il/o vom iubi din tot sufletul, neconditionat. Deci deocamdata nu-i nimic sigur, sintem in asteptare, voi merge la dr. ob-gin. pe la sf. lunii si apoi imi voi face o programare in alt oras, unde voi plati ca sa aflu sex-ul copilului.
Apropo de dureri pe sub burtica, si eu le-am avut si m-am linistit cind am vazut ca si voi ati trecut prin asa ceva, deci sint oarecum normale.
Cora,Dienutagraviduta, Anamari si cele care ati aflat ce aveti FELICITARI, sa va traiasca, sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei!
Taniuta, sper ca ti-au mai trecut durerile si iti poti continua activitatile zilnice. Scuze daca nu va pomenesc pe toate, am reusit sa citesc toate capitolele din urma dar postarile mele probabil ca vor fi mai rarute incepind de maine fiindca o sa am cam multicel de lucru la servici, insa dupa aceea imi voi reveni la normal.
Mi-a fost dor de voi toate si de abia astep sa impartasim impresii!
Cu drag si multe pupicuri
Ina
si puisoru'
19+
Ina
http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
anamari spune:
Ina- si fetita e bine-sa fie sanatoasa!!!o sa vezi ca atunci cand o iei in brate sexul nu va mai conta...
si noua de tine
poze de copii cuminti
Mirela Anca spune:
Ina Felicitari ! Sanatos/asa sa fie .Restul nu mai conteaza .Bine ai revenit . Ce facem, trecem carucior roz?
23+6zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro