Mamici de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
Flory72 spune:
Gabi e super filmuletul si e asa de adevarat ceea ce spune Dumnezeu despre oameni!!
despre nasterea naturala va spun ca nu e neaparat sa se faca epiziotomie. Mama mea a avut 5 nasteri si nu a fost deloc taiata!! E super. Deci se poate. Ea spune ca e foarte important sa fie un doctor si o moasa buna, care sa te ajute.
Bebele a inceput sa miste mult. Imi place asa de mult sa stau si sa privesc cum misca!! Rad de nu mai pot cand vad ce activ este si ma intreb ce tot face acolo!? muta mobila? Zici ca are o casa si se tot plimba dintrßo camera in alta. Mi-e drag de numai pot!!
Flori 25
cge spune:
Neata!
Foarte frumos interviul, Gabi!
Era cat pe ce sa plang, deh, hormonii astia.
Si eu bantuiam prin casa la 5, imi era chiar foame.
N-am mancat de frica sa nu imi sperii somnul.![]()
Vreau sa plec prin oras cu sora-mea.
Numai de cateva ori pe an am privilegiul asta in rest, umblam si cu Victor si se plictiseste cand eu casc gura prin magazine.
Fetele, din cate stiti voi este vreo pb. daca nu imi iau deloc prenatal inainte de a naste ?
Planuiesc sa fiu eroina ca tine Ioana si sa imi iau numai vreo 3-4 sapt inainte de a naste si astea din concediu de odihna.
O sambata super,
Cristina
irina81 spune:
Buna fetelor!
Gabi,foarte frumos interviul.Eram putin trista si mi-a folosit mult ce am citit!
zumy spune:
buna fetelor!
sunt o mamica de martie/aprilie 2006.as vrea sa va intreb ceva,pt ca aveti deja mai multa experienta.am voie sa mananc ciuperci(la borcan,nu la kg)cumparate din alimentara?il afecteaza pe bb?
va multumesc!!
zumy
5+
gabiarama spune:
Ma bucur enorm ca v-a placut !
Si mie mi-a ridicat putin moralul . I-a placut si baietelului meu . A stat asa de cuminte in bratele mele si s-a uitat la imagini ...Engleza nu a invatat inca ...![]()
O zi buna in continuare si un week-end pe masura.
La mine e in renovare balconul , dar e mizerie in toata casa .Abia astept sa se termine odata .Avem aproape 3 ani de cind ne-am mutat in apartament si in fiecare vara mai facem cite ceva in el .Cind am venit aici erau terminate doar dormitorul si baia .Vara trecuta am pus centrala termica si a fost dezastru in toata casa.
Dar cred ca oricind vom gasi noi ceva de facut , mai ales ca va avea si cine sa picteze peretii de acum incolo . 
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
mysweetest spune:
Mi-a placut si mie filmuletul
.
Ioana cei de al firma trebuie sa stie de medicul de medicina muncii ...
In momentul cad tu anunti scris ca esti gravida ei trebuie sa informeze si medicul de medicina muncii.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
Carmi spune:
Hop si eu, proaspat intoarsa din Sicilia !
Va pup pe toate !
Am suferit de cald si de picioare umflate,
vai de mine...Am facut si putina plaja, apa
insa era cam rece. Bine ca m-am intors, aici sunt
16 grade, respirabil.
Ieri l-am vazut pe bebe la echo, a crescut si statea
cu un piciorus prin dreptul capului, scumpul de el.
Saptamana viitoare m-a programat la 3D, a facut cineva?
Imi puteti da amanunte?
Pupici la mamici si weekend placut.
Carmi 25 si bebe Fabiano.
miflore spune:
Buna gravidutzelor!!! Da' stiu ca n-aveti somn! Si eu ma scol destul de devreme in week-end dar parca nici chiar la 5!![]()
Ioana, sa-ti fie de bine masa de-aseara! Ce-ai halit, asa cum ai spus, cu usturoi?
; Cred ca ai dreptate cu concediul, si eu ma gandeam ca daca stau acasa tot o sa intru pe net vreo cateva ore pe zi... inainte de nastere, evident, ca dupa...
Gabi, si mie mi-a placut filmuletul!

Mihaela 28+
miflore spune:
Cristina, sigur poti face asa, adica sa-ti iei cateva saptamani de concediu de odihna inainte de a naste si dupa nastere tot concediul de maternitate si lauzie (sau cat vrei din el, minim 42 de zile); eu am o prietena care a nascut acum o luna jumate si a facut exact la fel, cred ca era chiar in concediu de odihna cand a nascut!
Mihaela 28+
miflore spune:
Aseara am fost la doctor dar de data asta nu mi-a facut ecografie abdominala, m-a suit pe masa aia oribila si mi-a facut control si o eco f. sumara; si mi-a zis ca mi s-a scurtat colul f. mult, l-a masurat si are 24mm! (de la 56 si 42!); noroc ca este inchis! Si Bebelusa cica sta cu capul in jos, cu capul in pozitie mobila; in rest, totul in regula; mi-a ascultat si inimioara bebelusului cu o palnie mare! M-a cantarit, mi-a luat tensiunea si cam atat; se pare ca ni se scurteaza colurile! va rog frumos, care mai mergeti la eco sau controale, intrebati si de col, sa vedem, e treaba generalizata?
Scurtatul asta mie mi se trage cu siguranta si de la contractiile pe care le tot am...
in orice caz mi-a zis sa merg in continuare la servici, sa renunt doar daca ma pun aia sa ridic gantere si haltere!
!
Mihaela 28+