Mamici de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
delia grozav spune:
Mamini ma bucur ca te simti mai bine, si e groaznic sistemul la voi. Nu le e frica de necazuri de procese?
Si eu ziceam ca la noi sunt nesimtiti
Ella cred ca pana la ora asta esti cu bebe in brate, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti.
Cristina sa stii ca m-am gandit mult la tine in zilele acelea, chiar i-am povestit si sotului meu situatia ta si eram tare curioasa daca reusesti sa iti dai licenta. Si ai reusit. FELICITARI, ESTI O MAMA EROINA.
Kulta succes la control. Anis si tie la fel.
Irina parca si tu faci analize, asa ca succes.
Katink, ma bucur ca bebe e in grafic, si totul e bine.
si eu am azi program de curatenie, ca ieri seara am avut contractii la greu si realizez in sfarsit ca pot naste oricand.
AM impresia ca am uitat pe cineva asa ca o sa revizuiesc un pic ultimele mesaje(trag de timp ca nu am chef de curatenie)
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt
mamini spune:
buna dimineata, fetelor!
eu sunt destul de ok, doare un pic burtica, dar nu mai doare in acelasi loc, deci chiar cred ca e de la crescut, probabil s-a intins tare de tot ceva acolo si a reactionat mai nasol. in fine, sper sa imi revin azi, fiindca stau cu ochii sirma pe net si prin ziare, sunt reduceri si vreau si eu sa fac cumparaturi pt copil, sa le am pe toate gata.m-am cam saturat de liste si listute,vreau sa le vad facute gramada si n-are decit sa vina fata, daca vrea ea.
mai am putin de alergat si cu casa noua, trebuie sa mai aleg cite ceva, cu imprumuturile,cu asigurarile, cu vinzarea apartamentului asta, fiindca dupa ce vine Mitzi nu cred ca mai am nici timp nici dispozitie. am muuulte de facut si eu zac pe-aici ca o epava.
voiam sa va intreb: voi deja cumparati pompa sau doar daca va fi nevoie il trimiteti pe tatic? cite biberoane cumparati? sterilizator? ce fel de termometru?(eu as vrea din ala de frunte- e bun si cind e mai mare sau suzeta cu termometru)saculet din ala de tinut puiul? de baby monitor eu nu o sa am nevoie pina ma mut, ma gindeam ca daca gasesc unul bun ieftin iau, daca nu, mai astept.
toata lumea a terminat cumparaturile?
M34s
delia grozav spune:
Simona, sa stii ca nici la noi nu merge inca totul perfect.
S-au facut niste cursuri la asistente despre noile reglementari OMS legat de alaptare, dar mai ales cele mai vechi tot dau cmpletare la greu mai ales noaptea, e mai usor decat sa stea langa femei sa le ajute sa alapteze.
Plus ca sunt mamici care cred ca avem ceva cu ele ca nu le dam completare la bebei imediat ce plang si cred ele ca o sa moara de foame. Nu sunt informate ca voi, decat foarte putine.
delia grozav spune:
Si am si eu o intrebare, si dupa aceea promit ca ma apuc de treaba.
Nu mai stiu cine a zis de ceaiul de zmeur. Eu mi-am luat si beau de cateva zile. Care sunt efectele? Cate cani trebuie baute pe zi?
E foarte bun, e racoritor si are un gust putin acrisor.
Ella2000 spune:
Buna fetelor!
am deschis repede forumul ... ati scris nu gluma!!!!
ELLA SPER DIN TOT SUFLETUL CA SUNTETI BINE!!!!!! La ora asta sper ca-ti admiri minunea!
Anis, bafta la control. Si tuturor care aveti azi controlul !!! Dar ce e cu tensiunea aceea asa mica ? Ai grija de tine !
Katink, ma bucur sa aud ca esti bine si bb la fel . Eu am numai 34s si am contractii urate si dureri. Ieri am avut ceva ca niste junghiuri in dreapta jos prin burtica ...Se zice ca la a doua nastere coboara numai inainte de a naste ! Sper ca NU acum ca mai trebuie sa stea !
AC , Oana C tare m-a durut sufletul pentru ceea ce ati patit. Stiu cat am plans si eu cand i-a facut perfuzie ficei mele. Va doresc multaaaaaa sanatateeeeeee!!!!!!
Irina, imi fac si eu cont foto numai sa prind un pic de timp! Si apelez daca nu ma descurc ...Merci.
Albinutzza Mai ai putin...asa putin! Succes.
Gabi, acus sunt in al noualea cer cu Iulia acasa si cu casuta cea noua! Am fost sa-*mi caut perdelute draperii mob de bucatarie ... si nu prea am gasit ce sa-mi placa, cred ca nu apuc sa le fac pe toate pana nasc. Aseara am trecut prin Dambul Rotund si m-am gandit la puiutza ta ...
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 34+
irinabungau spune:
Salutare la mamici, bebici si burtici
Acum am venit si eu acasa, am fost cu noaptea in cap (am si asteptat pe la usa la policlinica sa deschida) la laborator pentru analize. M-am trezit f. devreme din cauza stomacului care cerea de mancare si n-am mai putut adormi... Iar pe drum spre casa mi-a venit asa o idee ca n-as manca micul dejun acasa, asa ca m-am indreptat catre Mamaia la Clubul Sen unde obisnuiam eu pe vremurile bune sa joc tenis, si am stat acolo la masa cu prietena mea care se ocupa de scoala de tenis.
A fost o faza haioasa, burtica mea misca de zor si o priveam amandoua razand, la un moment dat prietena mea a inceput sa vorbeasca cu burtica, dar pe un ton putin mai ridicat. Imediat s-a potolit, cred ca bebelusha mea era numai urechi la Claudia... Foarte interesanta faza, am ras de ne-am rupt dupa aceea.
Fetelor, iar se misca incet lumea pe forum azi, sper ca toata lumea este ok!!!
Anis, o sa vezi ca va fi extrem de simpla recoltarea, te asteptam oricum cu impresii.
Kulta, te asteptam cu vesti bune de la control!!
Dede si , bag de seama ca voua vi s-a facut de nascut in aceeasi zi, ca v-a apucat curatenia taman acum... este un semn...
Cati, ma bucur ca esti cumintica si ca nu te musca patul de fund... Eu nu pot sta in pat si pace!!! Bebelusha ta va fi ascultatoare si va sta la mami in burtica daca vede ca mami este asa de constiincioasa!!!
Katink, ce bine ca dulcineea ta este maricica, deja coborata spre iesire... oricum, mai are de asteptat putin pana ii veti vedea mutrisoara!!!
Cristina, ce copilas de gasca ai!!!! Ai nascut si din spital ai dat fuga la examen, FELICITARI!!!! Cata putere de munca si ambitie, bravo! Asteptam pozicile cu Rares cel pletos!!!
Pisi_Ella, cred ca estio deja fericita , cu bebe dulce in brate!! De-abea asteptam vesti!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Ella2000 spune:
Mamini sper ca te simti bine . La mine a fost un jungi puternic urmat de cateva mai mici .
Delia, ptr ce e ceaiul de zmeura?
Ella 2000
Simonaci79 spune:
Cristina - Bine ai revenit! Sa-ti traiasca baieteii (sa nu facem discriminari!) iar cel mic sa fie sanatos si papacios iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic! Felicitari si pt licenta, chiar ma gandeam la tine ce ai facut ca stiu ca te asteptai sa o dai inainte sa nasti. Multi Si te asteptam mai repede cu vesti si poze!
Oana- felicitari prietenei tale! Sa-i traiasca si sa fie amandoua sanatoase! Si ei subscriu la trecutul pe listutza!
Anis, Kulta si Irina - Bafta la contol azi! (parca mai era cineva imi cer mii de scuze daca am uitat!) Sa auzim numai vesti bune!
Albinutzza - Oauuu-chiar ca mai ai atat de putin! Bafta, sa mai stea acolo cat iti doresti tu si cat este mai bine si pt el! La mine AMR 18 zile (maxim)
Pisi_Ella- iti tinem pumnii si facem galerie aici!
Katink, da ala era gradul de maturare al placentei care e super ok la tine, pt ca din cate stiu eu, placenta se poate maturiza mai repede decat bebe si exista risc de nastere prematura sau bebe sa nu se mai poata hrani (Doaamne Fereste)(sper ca nu am batut campii si am debitat prostii-daca da, corectati-ma si pe mine-Dede si Mamini) . Felicitari pt vestile bune!
Si noi azi avem program de spalat patutul nou si hainutze pt bebe ca sa le calc si sa le aranjez si mi-as dori sa-i fac si o surpriza lui tati, ca azi implinim 4 ani de la casatorie, dar nu prea stiu ce sa fac! (nu vreau sa ma obosesc prea tare sa nu-i fac o alta surpriza inainte de termen)
Daca am mai maincat litere sau e ceva in neregula la text scuzele mele dar nu prea mai am baterii la tastatura si bate ce vrea ea!
Simona si Mario 36+
Simonaci79 spune:
Mamini - eu mi-am luat pompa pt ca nu vreau sa risc sa-mi ia sotul ceva gresit. Iar bibe am luat 2 (sper eu numai pt ceai si apa). Termometru m-am pacalit, am luat unul normal electronic si tb sa stai cu el cat cu cel normal! Si numai in funduletz, ca in gura sau la subrat nu mere! Saculet? Nu am luat si nu stiu daca iau! Monitor nu iau, am interfon de bebe de la chicco si ma duc sa-l vad daca e ceva! Cam atat!
Simona si Mario 36+
mamini spune:
Fetelor, sunt mult mai bine, va multumesc, mai am cite un junghi, o durere, desi stau numai in pat, ieri nici sa maninc nu am fost in stare singura.
Ella la mine a fost o durere foarte mare ca intensitate si durata, provocata la cea mai mica miscare, dar si spontana. daca ma miscam 2 cm dr-stg imi dadeau lacrimile- si nu sunt nici vreo sensibila sau vreo alintata. nu puteam nici sa ma ridic din pat si plingeam pina ma duceam, cocosata la baie.cel mai rau a fost alaltaieri seara. ceea ce m-a facut sa stau totusi acasa a fost faptul ca era strict localizata la nivelul buricului, fara sa iradieze si ca mindra s-a miscat absolut normal.
deja azi m-a apucat dorul de duca, stau cuminte intinsa pina dupa-masa, ca daca ma tin bine pe picioare ma duc sa-i fac fiica-mii zestre( aviz soacrei, Kulta, - by the way- sa ne spui cum a mers la neuvola).
M 34s