Mamici de iulie-august 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai e cineva pe aici??
Cele care ati facut analiza streptococului de grupa B, vi s-a recoltat secretie vaginala nu???
Nu e riscant? Adica sa se porneasca travaliul dupa ai? Eu am si cerclaj....

Hai ca oricum nu aveam somn..dar dac ma gandesc si la asta..chiar ca adio somn...


AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis eu mai sunt, dar din pacate nu te pot ajuta ca nici eu nu am facut analiza! Si eu ma tem de acelasi lucru (si eu nu am cerclaj, la tine cred ca e mai rau) dar avand in vedere ca nasc prin cezariana nici nu fac ca nu vreau sa risc! Dr nu a zis nimic de nastere prematura si daca bebe tot nu trece pe acolo....ma risc, ce sa fac! Oricum sunt alte analize importante pe care nu le-am facut dar ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatos si grasan bebe!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, pt streptococul B se colecteaza din vagin, dar fff putin in interior. Eu nici nu am simtit cind mi-a facut asta ... dar nici nu m-am uitat, ca sa-ti dau mai multe amanunte

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

AC, imi pare sincer rau pentru vizita de urgenta la spital, sper din tot sufletul sa nu se mai repete!!!

Oana, draga de tine prin ce ati trecut si voi cu Eva scumpa!!! Am vazut fotografiile cu Eva, este tare dulce, iar tati este transpirat tot cand ii da biberonul... cred ca este emotionat tare dragul de el!!

Pisi_Ella, iti tinem pumnii pentru maine, facem galerie !!!!! Sanatate multa si refacere cat mai rapida!!

Anis, nu cred ca-i cazul sa te alarmezi, nu are cum sa faca rau la recoltarea secretiei. Doctorul tau stie mai bine, daca ar fi riscant nu ti-ar face testul!!

Kulta, te asteptam cu vesti bune maine!!

Mamini, am vorbit si eu cu Emaimee, zicea ca-i asteapta pe cei cu internetul si se pare ca numai pe la sf. saptamanii asteia va avea net de calitate...
Tu te simti mai bine????? Nici mie nu mi-a iesit de tot buricul, inca mai am o gaurica acolo, dar pielea din buric este intinsa si lucioasa...

Simona,i-am transmis Irdei pupicii vostri, va pupa de asemenea pe toate!!!

Acestea fiind spuse, eu ma bag la nani, maine devreme merg sa ma intep si sa fac pipi la borcan...

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, eu sunt mai bine, multumesc de intrebare, tie iti tinem pumnii, sa iti iei de papa sa ai dupa ce iesi de la analize, sa nu ti se faca rau.noapte buna!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, abia am vb cu sotul unei prietene f bune din Canada si mi-a spus ca prietena mea a nascut azi dimineata la 10 o fetita de 3300 g, sanatoasa si frumoasa foc!
Este si ea membra a DC, dar ea doar a citit, nu a scris, si a avut DPN pe 7 iulie. Este Adina Nicoleta si pe fetita o cheama Bianca Ioana.
Stiu ca nu a fost "inregistrata" pe lista inainte, dar daca putem sa o trecem si pe ea, ca e doar de-a noastra ... sa-i facem o surpriza.

Multumesc pt aprecierile pt papusica mea!

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Anis, eu am facut chiar ieri analiza de streptococ B. Nu este decat o recoltare de secretie. E un fel de betisor cu un tampon in varf, cu care doar atinge putin. Nu foarte in adancime. Tre' sa recunosc ca nu stiu unde anume se face cusatura de cerclaj, dar oricum doctorul tau stie ce face. Nu cred ca exista vreun pericol. Daca ai de ales, mai bine nu o lasa pe asistenta sa-ti recolteze, chiar daca si ea stie probabil ce face. Doar ca sa nu iti faci griji in plus.

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Anis pentru streptococul B nu-i nici un pericol. Este absolut superficiala recoltarea, nu este ca la un test Papa-Nicolau.
Nu stiu ce a avut puiul. Au eliminat meningita si n-au avut prezenta de bacterii in sange si lichidul extras din coloana.... deci probabil ceva viral inofensiv..de la surioara sau noi. Desi ea nu merge in colectivitate de cateva luni, il atinge pe bebe spalata pe manute... L-au tratat agresiv contra sepsis-ului si meningitei si nu am mai avut dupa o zi deloc febra si nici acum...ufff

Oana C uffff oh D-ne. Bine ca sunteti acasa sanatosi... Bebita e asa de dulce Grozava! Am trait istoria cu NICU(neonatology intensive care unit) o data cu cea mica si nu voiam si cu bebe doi.... noi am refuzat categoric IV la cap... si dupa groaznice incercari (manutele praf la palmute, antebrat si cubitus) am avut doua IV la picioare (unul a iesit dupa o zi...)... si am putut alapta, dar nu avea voie sa fie agitat (ca asa i-a iesit primul IV) si l-am mai biberonizat... si dat suzeta si tot ce-ti poate distruge alaptarea... dar sper sa o pot drege.




Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, noi cind am ajuns acolo, dimineata, ea deja avea IV-ul in capusor. Am si intrebat speriati ce-i cu aia si ne-au spus ca nu o afecteaza cu nimic, dar in mod sigur a doua oara o sa stiu, pt ca era ceva de speriat cum arata saracul copil ...
Eu o sa schimb si pediatra ei pt ca ar fi putut sa opreasca administrarea antibioticelor dupa ce au vazut ca nu are infectie, dar ea nu a facut-o. Si asa, micuta noastra a trebuit sa stea in IV-uri si antibiotice care nu erau necesare citeva zile ... In plus, nu ne-a explicat mai deloc de ce o tineau acolo; toata lumea zicea ca e sanatoasa, testele veneau inapoi la valori normale si bune, dar pt ca pediatra nu spunea nimic celor de acolo, au tinut-o incontinuu in IV-uri si alte prostii.


Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Buna dimineata, gagici!
Pisi_Ella, bafta azi, sa ai o nastere usoara iti doresc.
AC, bine ca s-a terminat cu bine criza brotacelului .
Fetele, sper ca azi sa fie o zi mai buna decat cea de ieri.

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput