Spaga in spitalele din Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Eu am nascut normal dar cu doctora si cu inca un obstretician chemat de ea pt ca nu iesea bebe din burtica. Moasa doar m-a apasat si m-a tinut, ca eu vroiam sa plec...
Adevarul e ca doctora a venit si sambata seara la spital sa vada cum ma simt, si duminica dimineata cand am nascut. Travaliul a tinut destul de mult si am prins doua ture - deci doua moase (si am cotizat la amandoua). Asa ca pregatiti-va pentru orice. Va doresc sa aveti o sarcina usoara!

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

eu martia urmatoare am programare la medic si am sa-l intreb, daca doar ma asista la nastere?vecina mea doar ce a nascut(normal)si a nascut cu moasa ,i-a facut epiziotomie dar i s-a descusut(norocul ei),pt.ca moasa ii uitase ata
va pup,mamicilor

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ege, Irina, nu mai inurajati mai mault decat este fenomenul spagii in spitalul din Constanta...
Eu am nascut acolo de 2 ori ultima oara fiind un adevarat cosmar...Asistentele din spital sunt o adevarata sugativa de bani...Medicii au chiar prea mult bun simt,insa ele cu infirmierele si femeile de serviciu nu mai au limite...100 mii sa te rogi sa-ti aduca copilul,100 mii sa-ti aduca sotul sa vada copilul,100 mii sa-ti mai faca nu stiu ce calmant...si lista ar putea continua pana ajungi la niste sume astronomice...
Vedeti ca dr.Tomescu vrea banii inainte ca la c...e si acum o luna era la ea 200$ nasterea normala cu riscul sa nu vina...

Insistati sa nasteti cu dr...la mana moasei poti sta si o saptamana in travaliu daca nu este multumita de "atentie"...M-am ingrozit cand am vazut ...

Bafta multa fetele...sarcini usoare...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai deci nu pot sa cred ce scrii loreen! Cum ma frate 100 de mii sa-ti aduca copilul??? Eu la asistente in spital nu le-am dat mai mult de 20 de mii si asta doar celor care mi-au facut toaleta locala, in rest nu am dat nimic nici la asistentele de la copii nici la alea de la mamici. (De fapt cu alea de la mamici nu am avut tangenta decat la toaleta zilnica si atunci ti-am zis cat le-am dat)
Si cum vine asta sa dai banii inainte si doctora sa nu vina???
O sugestie, fetele din Constanta: PRO TV a deschis statie locala. Mergeti cu presa peste ei.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Dr Tomescu este foarte draguta.Crede-ma ca stiu din mai multe surse,toate sigure.Nu este adevarat ca cere banii inainte si nici nu iti impune cat sa-i dai,fiecare da cat are si daca nu ai nu e nici o problema.Cunosc si persoane care au dat mult si persoane care au dat putin si le-a tratat la fel pe toate.Nu va mai luati dupa gura lumii,nu toti doctorii sunt materialisti...
Important este sa ai credinta si va fi bine.

Irina 30 +

Mergi la inceput

fetelor eu cred ca nicaieri nu este ca in constanta
asistentele,infirmierele...toata lumea vrea bani in spitalul judetean constanta,iti vine sa le
adevarul este ca isi bat joc de noi pe banii nostri
zilele trecute am citit intr-un ziar local ca asiatentele de la obstretica-ginecologie au avut reclamatii,poate daca toata lumea nemultumita ar face reclamatii nu si-ar mai bate asa joc de noi
sincer,imi este frica mai mult de spital si asistente decat de nastere

ege

Mergi la inceput

loreen 31,
am vazut pozele cu fetitele tale si mi-au placut foarte mult(sa va traiasca);
ai nascut in cta?ai avut rezerva??camera de spital arata chiar bine
asa arata toate camerele in sectia obstretica-ginecologie??am auzit ca au mai renovat prin maternitate
multumesc pt.informatii
ege 27+

ege

Mergi la inceput