Bebelusi de nov-dec 04 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

LOREENA... am intrat in ultimele zile si pe parintii.com si am discutat si acolo... ca m-am uitat la profil si tot tu erai...

Fetele... am de-a treaba... da n-am nici un chef...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Luminita, sa va fie de bine plimbarea.

Sper sa nu fie claustrofob ca ma impusc. Cu cerealele nu stiu ce sa zic din astea cu mai multe fructe nu i-am dat ca am zis sa nu fie prea mult pentru el...i-am dat cu banana, cu portocala nici nu mai stiu ce sa fac.

In schimb mananca foarte bine pireu de cartofi, orez cu ficatel de pui sau cu branzica si alte combinatii de astea. Mai nou ii place foarte mult sa molfaie niste batoane.

Dar era mai bine cu cereale mai ales ca acum ne plimbam din ce in ce mai mult.....

Din pacate nu avem si concediu, fugim numai in weekend-uri dar e bine si asa decat deloc.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FLORYPOP, eu am senzati aasta de claufostrobie, cand ma aflu in orice spatiu stramt si neaerisit ...de-aia si stau la et. I... Dar rezist in lift , insa ma agit, sunt nelinistita...nu e ceva grav...sper ca puiutul tau sa nu fie nici macar cu m sunt eu...
LUMINITA, cum fu in FRANTA? spune-ne si nou aimpresiile tale..si, dap, astepotam pozite...
COOKIE, cu tortul mai astept un pic, ca inca mai e praji
FELIS, ai dormitat si tu un pic azi-noapte? ca te-am vazut pe la 12, erai pe messenger
MICHE, de ce nu mai apari pe messenger?

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza
FELIS, ai dormitat si tu un pic azi-noapte? ca te-am vazut pe la 12, erai pe messenger

La 2 i-am dat sa manance si la 6 m-am trezit... ca sa numai ajung cu a 5-a masa la 2 noaptea....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

florypop, eu tocmai ii scriam lui Vio, acu vreo cateva zile, ca nu-i dau cereale, ca nu stiu sa ma mulg(si nu voiam nici sa-i introduc inca alt laptic).
Dupa ce-am citit ca trebuie date cerealele astea, mai ales cele imbogatite in Fe, ca altfel micutii asimileaza alte metale(de ex., Pb), m-am cam speriat si de alaltaieri i-am bagat si eu:
la piureul de fructe, de ex, mar ras cu caise(ca sa fie mai suculent), 2 zile i-am bagat fulgi de orez, astazi o sa-i pun fulgi de ovaz, tot vreo 2 zile, in piure de pepene galben cu piersica.
Oricum, important e ca le-a mancat cu si mai mare pofta decat fructele simple.
Ai incercat asa? Pofta mare.

Va pupam pe toti si sa aveti o zi reusita,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, a reusit operatia!! In sfarsit, e a doua interventie la ochisor dar macar de data asta s-a rezolvat cu canalul asta... La 8 eram la spital, la 8 si 10 a intrat in sala de operatie si la 8.20 s-a trezit :-) Sunt foarte fericita :-)
Flory, exista la Milupa niste cereale fara lapte. Sunt cutii albastre si am impresia ca sunt importate din Germania. Sunt foarte bune. Eu ii dau din 3 cutii, alternativ: cu orez (Reis), cu 7 cereale (Milupa 7 Korn) si dintr-o cutie pe care scrie Milupa Gries si care contine porumb, tapioca si orez.
Simona, ma bucur ca te-am vazut ieri . E un frumos David!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by paxela

diduta copii nu merg pana la un an sau nu ai inteles il trimit pe domnul doctor la tine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

DOAMNE FERESTE, ca ala mi-i leaga de calorifer pe amandoi

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Dragelor, a reusit operatia!! In sfarsit, e a doua interventie la ochisor dar macar de data asta s-a rezolvat cu canalul asta... La 8 eram la spital, la 8 si 10 a intrat in sala de operatie si la 8.20 s-a trezit :-) Sunt foarte fericita :-)
Flory, exista la Milupa niste cereale fara lapte. Sunt cutii albastre si am impresia ca sunt importate din Germania. Sunt foarte bune. Eu ii dau din 3 cutii, alternativ: cu orez (Reis), cu 7 cereale (Milupa 7 Korn) si dintr-o cutie pe care scrie Milupa Gries si care contine porumb, tapioca si orez.
Simona, ma bucur ca te-am vazut ieri . E un frumos David!

CE BINE CA ATZI SCAPAT ELIZA. PUPAM BEBEL FRUMOS !!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Felicitari!.... Cat ma bucur pt voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Mai, fetelor, eu nu-i dau cereale Mariei deloc. Mai e cineva pe-aici care nu da cereale copilului deloc? Si care- i faza cu cerealele? De ce trebuie sa le dam?

Maria nu doarme deloc. Noapte se trezeste din ora-n ora (fara exagerare) si nu adoarme decit la tzitzi ( nu neaparat msi maninca). Sint extenuata si foarte frustrata...
Camera de bebe a devenit un spatiu inutil, ea n-a mai dormit in patutzul ei de mai bien de 2 saptamini.
Sint varza; iar incep sa cred ca am un bebe anormal...
Paxela, nu mi-as face probleme in locul tau, zau, nu cred ca are o problema ca paseste asa. Da' am si eu o-ntrebare: de ce-l incalti???nu da!

Mergi la inceput