Bebelusi de nov-dec 04 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

diduta copii nu merg pana la un an sau nu ai inteles il trimit pe domnul doctor la tine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Singura sunt... e pustiu
Trista mai sunt si nu stiu
Ce sa fac mai departe
Si mi-e frig.. este noapte!...

Noapte-i in sufletul meu
Sufletu imi este greu
Prea multe poveri il apasa...
Prins este ca intr-o plasa...

Tristetea-i apasatoare....
Scriu poezii cand ma doare
Si nu mai stiu ce sa fac
As vrea sa tip, dar eu tac...

In versuri exprim cel mai bine
Tot ceea ce este cu mine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Felis e super poezia, mi-a placut ffff mult te unge la inima desi e trista
Banuiesc ca asta nu e singura poezie, poate ar trebui sa faci ceva cu ele...sa le publici intr-un final ar fi frumos

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Felis e super poezia, mi-a placut ffff mult te unge la inima desi e trista
Banuiesc ca asta nu e singura poezie, poate ar trebui sa faci ceva cu ele...sa le publici intr-un final ar fi frumos

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Azi noapte asteptam sa vina ora de papa a lui fii-miu (am inceput tarziu cu prima masa si ne-am intins cu a 5-a tarziu in noapte) si am scris ce am simtit in acel moment... E o incercare cam palida, da merge...
Intr-adevar, am mai multe poezii (nu f multe), dar toate sunt triste... Eu nu pot scrie poezii decat daca sunt trista...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Frumoasa poezie, Felis, dar....trista...
paxela, eu stiam ca toti bb-lusii au platfus (deci calca n interior). Eu zic sa nu-ti faci griji, dar nu neg ca dr-ii astia sunt dusi...

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxi, deci rosia cu brinzica la masa de 18.00...Am sa-i dau si eu azi.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Apropo de scris poezii triste, maaaaaamaaaaaaaaaaaaaa, ce inspiratie imi vine mie si PAXELEI acu, ....in pragul sosirii SOCRELELOR ,nu ALEXA????????
FELIS, super poezia!!!! Lasa ca te scot la o bere in parc, sau hai mai bine doua, si sa vezi ce inspiratie iti vine de poezii de dragoste!!!!! o sa iti iau exemplul.....
DIDUTZA, ADRIANNA , mamicil eeroine, ce mai faceti???? Gemenashii cum mai sunt???? pupici...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor, ce ma fac? Nu ii plac cerealele. Am cumparat tot felul de cereale am incercat toate combinatiile si nik. Mai mult intoxicatia a afacut-o de la ultimele cereale pe care i le-am dat: de la Nestle cu portocale si nu mai stiu ce....

Voi cum le dati cerealele si de care?

A si inca ceva. Am observat cand il urc cu carutul in lift incepe sa planga si se inconvoaie si se supara rau de tot. Cum iesim din lift ii trece.....

Onitza, si la mine vine soacra-mea pentru o luna dar peste trei saptamani spre sa reusesc pana atunci sa fac ordine. POate te consoleaza gandul ca nu esti singura..:)

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONICAAAAAAAA, SORRY AM UITAT SA ITI RASPUND! !!!!!!! Eu ii dau rosie cu branza uneori dimineata, la ora 10-11 (deci a doua masa), in loc de cea de fructe....eu seara la 18.00 ii dau iaurtelul..inainte gaseam COVALCAT, si chiar imi placea si consistenta si gustul, dar acum mergem pe CAMPINA, care in mare e acelasi lucru...sunt multumita ca le accepta...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Flory, eu ii dau de la Milupa, cu banana, cu 7 cereale, cu mai multe fructe, cu biscuitei, pe toate le devoreaza.

Cu liftul, nu stiu ce sa zic, o fi claustrofob de mic?

postez in continuare programul de masa al lui Tudor. L-am scris pentru soacra-mea ca noi am fost o saptamina in Franta si piticul a ramas la ea. Poate va e de ajutor. Ramin datoare cu niste pozici ale bebelului dar si din Francia.
Program-meniu Tudor

Prima masa – 5:30-7:30 – lapte 180ml apa+6 masuri lapte praf

A II-a masa – 9:30-11 – fructe- 1 biscuite dat pe razatoarea de sticla+ 1 banana+ 1 mar tot pe razatoarea de sticla sau 1 biscuite+ 1 banana+ 2 caise sau 1 biscuite + 2 mere sau 1 borcanel de fructe.Caisele se tin putin in apa fierbinte si se decojesc, apoi se mixeaza impreuna cu banana.( NU – cirese, capsuni, fragi, visine) In completare sucul de la 1 portocala in biberon. Biberonul de suc este cel cu 2 brate. Cele mari sunt pentru lapte. Inainte de aceasta masa se da Vigantolul. 5 pic/zi, se picura direct in gurita.

A III-a masa – 12:30-14 – pireu de legume. Se incalzeste borcanelul in apa fierbine. Se adauga 2 lingurite de iaurt natur sau putin lapte de vaca. La incheiere maninca si restul de iaurt. (Bifidus de la Prodlacta, Milli-iaurt extra sau Campina – NU DANONE)

A IV-a masa – 15:30-16:30 – lapte – 180ml apa+6 masuri lapte praf

A V-a masa(facultativa) – 18:30-19 – cereale sau brinza de vaci cu iaurt – 4 linguri de cereale, nici cu virf, nici rase+100ml apa fierbinte. Se pun cerealele in cana, se masoara apa fierbinte cu biberonul, se varsa toata apa deodata, amestecind continuu pina se ingroasa. Trebuie sa iasa ca o ciulama mai grosuta. Daca e prea groasa, se mai adauga citeva picaturi de apa si se amesteca din nou.

A VI-a masa – 21-21:30 – lapte – 180ml apa+6 masuri lapte praf. Daca a sarit masa de cereale se pot adauga in biberonul cu laptele deja pregatit 2 masuri cereale fara lapte. Se pune capacul la biberon si se agita bine sa nu faca cocoloase.

Vaccin
Inainte de a merge la vaccin copilul trebuie sa manince. Dupa accea nu are voie sa manince 2 ore. Tot inainte i se ia temperatura in fundulet si se comunica asistentei.
Dupa vaccin: panadol ½ ligurita la 6 ore. Daca totusi febra nu scade se poate da supozitor cu algocalmin in intervalul de 6 ore dintre 2 doze de panadol.
Compresa cu apa rece pe piciorus.
Temperatura considerata normala la virsta asta: 37 cu 4

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput