Cate kg ati luat ?
Raspunsuri - Pagina 7
toanca spune:
Mie doctorita mi-a zis ca deocamdata "sunt in grafic", dar asa cum v-am mai spus mi-e foarte foame!
Nu stiu ce sa mai ma fac cu foamea asta!
As manca si pietre!
Si nu vreau sa ma ingras prea mult......
maria_alexia spune:
Ank, nici nu stii ce s-au complicat lucrurile: tocmai am aflat ca dr. mea intentioneaza sa plece in concediu de Craciun - Anul Nou
Exact ca in visele mele - de cosmaruri zic
.
Inca n-am discutat cu ea chestiunea, sper sa nu trebuiasca sa ma mut la altcineva. Partea si mai proasta e ca aici ai sanse mari de tot sa nasti cu medicul de garda, ca asa e cutuma in urbe, sa nu se deranjeze doctorul pentru oricine. Iar de garda de Craciun parca vad ce tinerel va fi ...

Asa ca... ce sa mai zic: noi sa fim sanatosi si sa n-avem nevoie prea mare de ajutor!
toanca spune:
Voi reusiti sa va abtineti cat de cat de la mancare?
Chiar i-am spus sotului meu, in gluma, sa puna lacat pe frigider......si sa-mi dea cu portia mancare!
Mi-e teama ca de "dracu" sa nu pun prea multe kg.
toanca spune:
Apropos.......
Desi e cam devreme sa ma gandesc la asta...voi cum vreti sa nasteti: normal sau prin cezariana?
Mi-e mi-e foarte teama de nasterea naturala.
Voua?
ank si bb spune:
maria_alexia, imi pare tare rau!![]()
trebuie sa-ti gasesti un alt medic cu care sa nasti, e clar.
nici eu nu pot spune ca sunt sigura de doctorita mea, dar sper ca va fi ok. e tinerica si e superpriceputa. eu o sa vb cu ea despre asta dar mai tarziu.
nu te speria ca si la noi e la fel. nasa-mea si sora mea au nascut cu medici de garda, dupa ce i-au infundat pe medicii lor pe parcursul sarcinii...
ank
17
anacami spune:
Toanca, daca imi permiti un sfat: nu te infometa! Doctorul meu mi-a spus ca daca iau repede in greutate trebuie sa-mi supraveghez dieta, in sensul ca trebuie sa limitez (sau chiar sa elimin) pastele fainoase, dulciurile,..., adica tot ce nu este strict necesar pentru bebe si ingrasa.Mananca multe legume, fructe prospete, lactate, carne slaba.
Eu am pus foarte mult in ultimele 3 saptamani (34-37), cred din urmatoarele motive: am intrat in concediu prenatal, nu prea am mai iesit afara (deci lipsa miscare), am inceput sa mananc si dulciuri (soacra-mea face un chec foarte bun...).
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
Lorika spune:
eu am 31 de saptamani si deja am luat 20 de kilograme (la 4 luni aveam burta de 6) si merg precum o ratusca, dar sotul meu inca crede ca sunt dragutza, asa ca sa speram ca or sa si scada la fel de repede dupa
Mult succes tuturor
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev262pb_.png
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;89/st/20050923/dt/8/k/6fec/preg.png
toanca spune:
Nu ma infometez, ci doar astept pana mi se face foame f. tare.
Ca altfel as manca non stop.
Fainoase nu prea manac de fel, dulciuri asa si asa.
Paine mananc cam 2 felii pe zi....dar cred ca orice mananc se depune.
andatudor spune:
Am luat 18 kg. pana acum_-36 s +4 z-,si cred ca o sa mai iau minim doua pana la sfarsit!!
Ultimele 4 kg le-am luat in ultimele 3 sapt.,dupa ce timp de doua luni am ramas la 14 kg,nu am luat nimic in plus!! Si mananc la fel!!
oricum sunt optimista ca le voi da jos dupa aceea!!
Anda si
buburuzu' din burtica 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
maria_alexia spune:
Toanca, in mesajul precedent cred ca ai pus singura diagnosticul: daca astepti sa mananci doar cand ti se face foame foarte tare, intra in actiune un mecanism declansat de insulina si care te face sa depui tot ce mananci !! Incearca sa mananci regulat si des.
Nu stiu daca sunt cel mai bune exemplu, dar eu mananc de cel putin 5 ori pe zi. "Regimul" arata cam asa: dimineata ceva consistent (cu lapte, oua, branza), apoi ceva pe la 11 (un fruct, iaurt, covrig), la pranz doua feluri, pe la 5 o portie mare de fructe, seara iarasi mananc mancare. Asa mancam si inainte si n-am avut probleme cu greutatea.
Btw, am mai pus si eu cate ceva: la 17s+ am 54-55 kg, deci am acumulat deja 3-4 kg.