Cate kg ati luat ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, eu desi nu am mancat cat 2...asa cum se spune, am luat la prima sarcina 35 de kg...da ati citit bine si dupa ce l-am intarcat pe baietzel la 1 an de zile le-am dat pe toate jos in mai putin de 6 luni...apoi la sarcina a doua am luat 26 de kg si am intarcat fetitza la 2,5 luni...acum are 7 luni s eu inca mai am 7 kg in plus...de data asta mi-a fost mai greu sa le dau jos...nu stiu de ce...sper sa reusesc pana la urma sa scap de ele.
multa bafta, sarcini si nasteri usoare celor care nu ati nascut inca si nu va mai ganditi la nr de kg acumulate...aveti destul tim dupa ce terminati cu alaptareasi numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

Dragele mele,eu am 16 sapt si nu am luat decat 1.5 kg.
Am plecat de la 47.5 ( si 1.65cm) si am ajuns la 49. Sincera sa fiu, as prefera sa nu depasesc 60 kg pentru ca am fost toata viata slaba si tin la silueta mea.
Nu prea mananc dulce si nici gras, cred ca de asta nu ma ingras iar din prima luna mi-a fost f rau si abia mi-a trecut. De burta ce sa zic, nu se vede mai deloc.
Pupuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare, burtici! Dupa ce-am citit cum stati cu "pusu'" am ajuns la concluzia ca sunt...anormala.
De ce? Pai am reusit si eu sa adun 6 kile pana la aproape 31 de saptamani. Da' nu-mi fac probleme fiindca bebica mea se dezvolta normal desi initial m-am gandit ca ceva nu-i in regula. E drept ca nici eu nu-s prea mare (1.50cm)...Si nu mi-a crescut decat burtica. Off ce bebe agitat, ma duc sa ma plimb poate adoarme ca-mi muta burta in toate partile.
Nu va mai faceti probleme cu greutatea ca nu degeaba s-au inventat salile de fitness si aerobic.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si eu sunt cam pe aceasi linie cu Lavinus: la 16 sapt implinite am luat 1 kg, de la 51 am ajuns la 52, uneori 52.5... Si asta cam in aceleasi conditii: fara dulciuri (pur si simplu nu ma mai tenteaza) si fara grasimi (niciodata nu ne-am impacat bine). In rest, mananc bine de toate: lactate, oua, carne, legume, fructe... Dar nu iau prenatale, tocmai am terminat acidul folic si gata.

Mi-e teama sa nu fie totusi cam putin, data viitoare voi intreba cu siguranta si medicul.

Chiar, fetelor care ati luat mai multe kg pe parcursul sarcinii, la voi cum a fost cu prenatalele: ati luat? de cand? ce fel?

Am gasit niste site-uri interesante pentru evaluarea greutatii:
http://www.paternityangel.com/Preg_info_zone/Weight/CalcWeight.htm
http://www.allaboutmoms.com/weight.htm
http://www.babycenter.com/calculators/weightgain/

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Eliuta, s-au inventat ele dar cu un copil mic si cu servici nu mai reusesc sa ajung acolo; inainte de sarcina mergeam si eu saptamanal la o sala de aerobic si dans, dar acum imi este imposibil.
Acum degeaba ma "alerga" copilul prin casa si pe afara, ca tare greu se duc kg-mele....Dupa ce am trecut prin asta, sfatul meu pentru cele care pot, ar fi sa manance sanatos (ceva de genul mai usor sa previi, decat sa tratezi- ma refer la kg in plus) si sa fie cat mai active pe parcursul sarcinii (daca nu sunt contraindicatii medicale); stiu ca este usor de spus, sper ca la a doua sarcina sa fac asa....
Cred ca este placut ca proaspata mamica sa nu te simti ca un "balon", eu am fost foarte "deznadajduita" in primele luni dupa sarcina cand nu mai incapeam in nimic si nu stiam cum sa-mi mai ascund grasimile...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Eu am luat Materna din luna a treia,la mancare nu m-am abtinut de la absolut nimic pt ca daca nu acum atunci cand? O sa avem timp toata viata de aerobic si cure de slabire. Iata evolutia mea:
S.9 -54kg
S.14 -56kg
S.19 -59kg
S.23 -61kg
S.28 -64kg
S.31 -64kg

Sarcini usoare si mai putin stres cu kg...

Irina 31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

MARIA ALEXIA, cand tb sa nasti? Eu am avut ultimul ciclu pe 24 martie si cred ca o sa nasc 1 ianurie!
Imi doresc din tot sufletul sa fie fetita!
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavinus, teoretic am DPN pe 24 dec, dar eu cam stiu cand a fost ovulatia - ceva mai tarziu - deci am transferat DPN pe 28 dec. Oricum data asta e orientativa. Sunt la mamici de nov-dec.

Sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa si ... adorabila!
Nu trebuie sa nasti neaparat pe DPN, oricand cu 4 sapt inainte sau 2 dupa se considera a fi la termen.
Asta iti spun de incurajare reciproca, si mie mi-e greu sa ma obisnuiesc cu idea ca voi naste de Craciun sau de Anul Nou si mi-e groaza ca nu va fi nimeni de gasit prin spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Eu nu am luat nici macar un kilogram in plus ,sunt in a 7 saptamana ,vineri intru in a 8-a .Dar am timp berechet
7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sunt in 4 luni si am luat un kg in plus, momentan. Cu fetita am luat 25kg peste, am slabit rapid, in cateva saptamani si cam in 2 luni am ajuns mai slaba decat initial. Nu e un secret cum am facut dar durerea si lacrimile ....m-au slabit brusc.
Eu sunt de priincipiu sa manaci tot ce vrei si cat vrei sa ai un bb pe masura. Nu ma abtin nici acum de la nimic, dar sa vad in lunile mai mari de sarcina ce fac.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput