Cate kg ati luat ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Eu am inceput cu 58,pe urma am scazut la 54-nu puteam manca ca aveam greturi pana in luna a patra si am fost foarte speriata si ingrijorata pt bb dar pe urma mi-am revenit si tare fericita am fost cand am vazut ca incep sa adun ceva kilograme-71 am acum in sapt 38 si nu-mi fac probleme,le dau eu jos, bb-le sa fie bine!

Ancutza-gravidutza&Alex 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Miruna eu zic ca stai foarte bine, chiar n-ai de ce sa te ingrijorezi! Fiecare organism reactioneaza diferit; si in general e posibil sa iei in anumite perioade si sa stagnezi in altele! Eu sunt acum in saptamana 29 si am luat aproape 9 kg. Pe la 23 aveam si eu cam tot ca tine sau poate cu unul mai putin, adica 6!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu la 35 de sapt am cu 16 kg in plus. Luand insa in calcul ca in primele luni am slabit 4 kg, am luat deci in total deja 20 de kg . Sper sa stagnez acum in ultimele sapt.

Cipcipcip si bebe in burta 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am pus 17 kg in 9 luni si am dat jos 15 in primele doua saptamini dupa nastere, desi credeam ca o sa ramin asa rotunda :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Felicitari Natasa!
Dar cum ai reusit, sau pur si simplu sau dus ele odata cu alaptarea.
salisa 17 plus 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
evolutia mea a fost urmatoarea:
20 sapt. - 6 kg
24 sapt. - 8 kg
27 sapt. 10 kg
30 - 11 kg
33 -14 kg
37 si un pic (cand am nascut) - 20 kg
Dupa 7 luni de alaptat am slabit f. putin, asta in conditiile in care bebe a fost f. mancacios, 5 luni am alaptat exclusiv si nu am exagerat cu mancarea; ma plimbam cu el zilnic cate 4-5 ore (faceam ture de stadion cu caruciorul "la greu").
Cred ca depinde de organismul fiecareia, dar eu nu sunt de parere ca alaptatul slabeste (chiar daca mananci "sanatos", fara dulciuri,...); eu cred ca exista doar un procent mic de femei cu asemenea "noroc"!!
Dupa cum vedeti si la mine, cred ca spre sfarsitul sarcinii se pun foarte repede kg-ele; eu cred ca trebuie sa aveti mare grija cu "alimentele care nu sunt neaparat trebuincioase" pentru buna dezvoltare a copilului si a voastra.Eu si acum ma mai lupt cu vreo 5-6 kg, chiar daca nu mai alaptez de la inceputul anului (se duc mult mai greu decat "inainte"...)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu am lua toata sarcina 26 kg...acum la 1 an de la nastere inca mai am 4 kg in plus...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am inceput sarcina de la 55 kg. Pana in saptamana 12 am ramas tot la 55 kg, ca mi-a fost rau. Dupa care la:
17 saptamani: 57 kg
21 saptamani: 59 kg
25 saptamani: 62,5 kg
29 saptamani: 65,5 kg
33 saptamani: 67 kg.
35 spre 36 saptamani: 69 kg

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Sigur Codruta ca se poate pune...., acu depinde ce si cum mananci.
Organismul femeii e facut ca in aceasta perioada sa asimileze...asa ca tre sa vedem ce e sanatos pentru bebe si ce nu e, si sa nu bagam aiurea in noi.
Toate cele bune!
Salisa 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Din toate cartile si nu numai, am auzit ca daca esti insarcinata nu trebuie sa mananci cat pentru 2. Bebele isi i-a din resursele noastre, deci noi ce mancam trebuie sa mancam pentru noi, ca sa nu fim slabite prin pierderea de vitamine care merg la bebe.
Am citit ca o persoana nu a putut maca toata sarcina decat biscuiti si limonada (bineinteles ca a luat si ceva perfuzii cu glucoza) si a nascut un bebe la termen, sanatos, de 3.600 g.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput