Copilasi din 2002 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

In seara asta am venit de afara si copilul meu nu a vrut sa se dea jos din carut si acum a adormit in carucior!!!!! Sta chircit dar nu a vrut nici sa puna piciorul jos!!!

Lucia bravo!!!! Liviu e un baiat istet tare !!!!!

Emma, DAvid nu e prea cochet, se rusineaza daca ii spun ca ii sta bine in ceva si nu mai vrea sa poarte!! E doar materialist...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Sinzi de ce-i dai singulair?are bronsita?Ca si eu i-am dat lui Dori o perioada dar acum am intrerupt.Am mai incercat sa intrerup dar tusea in asa fel incit am inceput din nou.Acum de vreo luna nu-i mai dau deloc.Nu am intrerupt dintr-o data ci o perioada ii dadeam ozi da o zi nu pina am oprit de tot.cu vad ca se comporta bine insa nu stiu ce-o sa fie la iarna cind incep ploile si e umezeala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Salutari de la Constanta !Am revenit si noi acasa dupa aproape o luna in care am fost cu Mariuca la control in Italia si apoi la Istanbul la rude.Controlul a fost multumitor.Mariuca va lua inca un an acelasi tratament si vom merge la anul pentru cateterism si alte investigatii.Sa speram ca atatea medicamente luate zilnic le va tolera ca si pana acum .Mariuca s-a simtit bine ceea ce ne-a bucurat enorm.A stat foarte mult afara si a mancat foarte bine.
Abia astept sa citesc ce ati mai facut voi si scumpii vostri copilasi.
va imbratisez si numai bine!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Liviu !
Lucia, a fost o ploaie buna, ieri, dar acum este din nou o naduseala...
Cristina, bine ati revenit si multa sanatate !
N-am stiut unde erati. Ma bucur ca sunteti bine !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Iulia ii dau singulair de 6 luni aproape, si asta pentru ca tuseste cam des si sec, si a facut acum 6 luni o bronsiolita astmatiforma si pentru ca sotul meu are astm de la 2 ani se pare ca David mosteneste sensibilitate si acum in loc sa tratam prevenim....ii merge tare bine cu singulair...ce sa spun...dar nu stiu daca e doar o coincidenta!!!

Noi azi am facut plaja la Eforie Sud si tare ne-am distrat in apa!!! E David dependent de apa!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara mamici si bebici!
George e acasa de ceva vreme, in concediu cu tati, acum cu mine... iar voi boci dupa el cand pleaca la tara, ne-am obisnuit cu ale lui... Toata ziua se uita la poze, le studiaza cu placere, se revede cu placere de cand era micut... si mai mult prin casa ca e canicula afara si nu mai suportam... Am fost duminica la Voronet, la apa, si i-a placut, desi a vrut in brate, ii era teama singur in apa, desi era calda si faina! Sigur mai iesim, mai ales ca a fost foarte cuminte, s-a jucat si nu a suparat pe nimeni!
In schimb, a inceput sa dea in mine destul de des, atunci cand suntem singuri. A mai avut asa perioade, dar acum mi se pare aiurea pentru ca e destul de mare... Cum se supara, striga la mine: "te bat" si se repede! Ar cam trebui sa il potolesc, nu de alta, dar nu am chef de plangeri de la alti parinti!
Sanzi, vrem si noi la mare, ma bucur cand vad ca macar unii profita de valurile de acolo! Iti doresc pentru David vesti bune, adica sa nu mai fie nevoie de cortizon, e tare aiurea tratamentul asta!
Gabb, faine lucruri face Julian la gradi... inca putin si ne laudam si noi
Cristina, vestile sunt bune, sa dea Domnul sa ii mearga printesei bine si sa fie bine la anul! Deja ati trecut prin prea multe!
Lucia, bravo lui Liviu! Eu recunosc ca nu m-am stresat sa ii arat literele, a invatat sa numere de multa vreme, si cam atat! In schimb recunoaste orice reclama, simbol... stie deja toate bancile, simbolurile de la statiile de benzina, orice reclama de la tv... In schimb nu ii plac desenele animate decat cu "Tom si Gei"... asta e bine, zic eu, mai are vreme! Si fredoneaza la greu melodiile verii, cel mai mult ii place "Soarele meu", e topit cand aude, stiu ca nu mai am grija lui cateva minute!
Ema, iaca ne vedem si pe "aici", nu iti bate capul, si eu am un dichisit... de numa! Si nu am voie sa spun la sandalute papuci, ca papucii sunt papuci, sandalutele... ciadalutze!
Nina, petrecere frumoasa Cristinei la Toplita!... si tie acasa!
Va pup pe toate, fug din nou la George ca nu se poate, trebuie sa ne iubim un pic!
Elena si dl. Goe!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Noi azi nu putem sa iesim din casa, e foarte cald afara, nici nu poti sa respiri, asa ca stam in casa si facem ode aerului conditionat ca exista si functioneaza...
Imi e mila de DAvid ca trebuie sa il tin in casa, dar decat pe canicula de afara...
Am vurt sa plecam la plaja de dimineata dar la ora 7.30 deja era ff cald, asa ca am renuntat!!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna, va pup pe toate si pe bebici..sper ca sunteti bine..noi am inceput gradi si inotul. Imi cer scuze ca nu am mai scris sau ca nu am pus poze, dar s-au complicat lucrurile rau cu micutza Bella...
off topic...cititi partea a 2 a de la sa mi arunc copilu sau nu ...si ca tot sunteti multe de pe afara...ziceti mi si mie ce stiti de transplantul de inima...la nou nascuti? va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

lucia,m-ai socat.daria nici nu vb bine.stie doar sa numere si mi se pare mare lucru.sa citeasca de pe acum???bravo,micului geniu!!!eu dc incerc sa-i citesc ceva,urla sa tac.deh,autodidacta!!!
nina,e f activa si poate asa se simte mai bine.asta a mea si cand merge,parca o face in reluare,are studiat fiecare pas,isi mai da parul pe spate.uffff!!!e drept ca eu cand eram mica,nu plecam pana nu aveam asortata poseta cu pantofii si sosetele,dar nu am stiut ca se mostenesc si fitele de genul asta.
sanziana,esti de coma!!!cum adica e materialist?de ex si a mea casa,masina sunt ale ei.dc ii dau ceva,ma asculta.dar asta inseamna ca e o mica santajista.pai,dc asa se pune problema,trebuie sa-ti cauti nora cu dota,nu gluma.sa stii ca si daria ar sta non-stop in apa.de ex,anul trecut,a reusit recordul de 6 ore,la aqua magic.cu urlete am scos-o.deja i se incretise pielea la degete,era moarta de somn si ea incepuse sa se spele pe tot corpul si in anumite parti mai intime,de se uita lumea la ea,ca la balci.deja se saturase sa se joace,dar nu ar fi iesit.....
cristina,multa sanatate mariucai!!!
elena,lasa ca,desi ma plang,e mai bine sa fie asa.oricum popica are farmecul lui inconfundabil.zau,ca ma faci,sa-mi doresc un baiat,desi sunt anti ideea cu al doilea copil.cand il vad pe popica,parca e sotul meu,cand era mic,bine fara partea cu slujbele.lui i se spunea "impusca cruci",de cuminte ce era.
pasosha,multa putere e tot ce iti pot dori.pana la urma,am incredere ca o solutie fericita va fi.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Pashosha, sa ne arati si noua poze de la inot!!!

Gabb, cred ca J e tare fericit ca se poate balaci din nou!!! Chiar si deocamdata doar in bazinul din curte!!!

Emma, eu ma ingrozesc de cat de materialist e David...sper sa se mai potoleasca ca il dam spre adoptie...il insuram de la 4 ani!!! Sa il intretina socrii!!!
Cat despre apa, imi pare rau ca in C-ta nu prea ai unde sa ii duci la un bazin la varste asa de mici, e mare pacat...asa ca profitam din plin pana la toamna de mare!!!

Elena, si David mai are iesiri din astea cand vrea sa dea in mine, dar sunt un fel de "dovezi de dragoste cu nabadai" ...oricum reusesc sa il controlez la timp si apoi il chinui un pic intr-o joaca "lupte romane"...ne tavalim amandoi pe jos si ne luptam...ii place tare!!!

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput