Copilasi din 2002 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna mamici si pitici!
Greu mai intru pe DC in ultima vreme si abia daca apuc sa citesc!
George a tot stat acasa in ultima vreme, cate 3-4 zile aici, cate 2-3 la tara... incep sa am emotii si un nod in stomac cand ma gandesc la camin si la faptul ca peste o luna jumate va merge acolo. Mi-am lasta cateva zile de concediu pentru perioada aceea, macar sa vad ca se obisnuieste, daca nu... va merge la tara la gradi acolo, ca ii place. Dar AM EMOTII!!! Voi la fel sunteti?
Gabb, cand mai ai retete da-le ca imi place ideea cu reteta ta: am urmarit pozele sa vad exact ce si cum si mi se pare super! Ce face Julian, si-a revenit?
Fug sa adorm teroristul, desi e cam tarziu pentru asta...
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

buna
am revenit si noi din vacantza...va voi pune maine poze...am fost la Poaiana....ce superb, si stiti ce am facut? am urcatcu telecabina si am coborat pe jos ne-a cam ars soarele. Mai ales eu sunt rosie toata. Maia e tiganca clar ca are pigment, Luca a prins si el dar se pare ca atat lui cat si mie nu ne a priit soarele puternic...suntem cam roshii. Tati e tigan la fel..Frate , cat de normala tre' sa fiu, sa cobor cu 2 copii mici de la cota 1800? ne luat 3 ore in loc de 1..oricum a meritat efortul, a fost super misto...hai ca intru mai incolo...sa vad si ce ati mai scris ..va pup

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna,fetelor!!!apar si eu pe aici,mai ceva ca eclipsa.

in schmb,v-am admirat din umbra copilasii.pupici pentru toti.mai ales pt flacai,ca tare nazdravani mai sunt.
elena,nu-ti face mari probleme cu gradinita,cu cat o sa fii mai nelinistita si protectoare,cu atat o sa-ti fie mai greu.eu zic ca era mai bine sa te duci la servici atunci,caci dc stai acasa o sa-ti faci tot felul de scenarii.uite,daria are deja aproape un an de gradi.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ceau fetelor,
Azi la gradinita a fost bine si frumos, aceeasi rutina ca si in alte zile, numai ca la opera de arte am facut azi o FLOARE (in albumul cu opere de arte am pus poza):
- se dilueaza culori cu multa apa
- cu un betigas de ureche se pun puncte si lini pe “filtrele de cafea – de hartie”
- se picteaza 3 filtre de hartie
- se spreiaza cu apa, sa se intnda culoarea
- se lasa la uscat
- dupa ce sa uscat s epun filtrele toate 3 una peste alta, se unesc in centru si se leaga gotita de sarmulita imbracata in verde.
- Se aranjeaza petatele, si tatam … avem o floare

In rest totul bine, Julian nu mai are nimic de la acea alergie de ananas, dar mai are o zi de tratament, dupaia e ok, pe miercuri il las si pe el sa mearga in bazin, dar in curte la noi, pt ca orele de inot le-am spuspendat pt 2 saptamani la sfatul medicului, clorina si soarele nu sunt bune la o piele iritata…

helleneC, ok, asa o sa fac, o sa mai pun poze si o sa va dua link daca asa doresti. Cu gradinita nu iti fa problme, o sa fie bine.
pashosha bine ai revenit din vacanta, poze nu ne areti?
emma27 nu ne povestesti nimic nimic?
sinzi_ana pai unde e reteta? I-a placut la David pestele? Eu nu mai am voie s aii dau peste pt cateva luni of of ce suparare si tocmai ce incepuse si el sa il accepte.
anina_n ce mai faci? Tot mai ocupata esti? Cum mai e Cristina? te strica ziua de cap cu povestile?

O zi buna la toata lumea

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Iaca ne mai revenim si noi din zapuselile astea ca nu mai rezistam mult.Elena sincera sa fiu, mie nu prea mi-e frica de gradinita desi sunt sigura ca vor fi plansete si vaicareli cu duiumul. Dar mai mare e dorinta mea de putina independenta pt amandoi.Ema am vazut pozele voastre multi-multi colore, tare frumoase, si pe cele din calatorie. Chiar sunt curioasa cum s-a comportat micuta pe timpul calatoriei cu trenul, ca vad ca ati mers destul de mult!Gabbriela, bine ca sunteti sanatosi acum, aveti si voi grija mai ales cand mananca de la altcineva.Mi-a placut mult floarea voastra.Anina, chiar asa, voi ce mai ziceti, ce mai faceti, de data asta va invidez acolo la "polul frigului" unde stati si cred ca v-a fost mult mai bine ca noua celor din campie.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nici noi nu prea avem pofta de macare si nici chef de iesit afara pe caldura asta...stam in casa cu aerul in functiune si stam la racoare...ies dupa ora 19 afara cand tot e cald dar macar nu mai e soare!!!
Ieri am fost la soacra si am stat la curte in bazinu cu apa si ne-am udat cu furtunul, si eu si DAvid si soacra!!! A fost distractiv!!!

Am fost ieri la dr. Calin, care il consulta pe DAvid, si mi-a spus ca nu prea e multumita de cum se prezinta (pentru ca tuseste de 4-5 ori dupa ce se trezeste) si ca se pare ca singulair-ul nu prea mai face fata...si ca ii mai da o luna (facem 6 luni luna viitoare cand pana acum ea spunea ca vom opri tratamentul) si sa vedem cum se prezinta, ca ea crede ca o sa il treaca pe pufuri...sau un tratament mai puternic...
Nu imi vine sa cred...chiar asa sa fie???? David nu a mai racit, nu i-a curs nasul o zi in 6 luni, mananca ff bine, iar tusea de dimineata mi s-a spus (tot de ea si alt dr de la bucuresti pe care l-am consultat mai la inceput) ca e normala...
Acum trebuie sa ajung din nou cu el la Bucuresti, pentru ca nu imi vine sa cred...David e in super forma...nu oboseste, face efort grupa mare si nu respira altfel, nu raceste, mananca bine...
E asta un copil de cortizon>???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb reteta este asta:
Deci iti trebuie peste (cod) si orice alt peste afumat, se taie bucatele si se pune pe fundul unui vas de ena.
Sosul se face din unt (dupa ce calesti in unt 2 morcovi se scot morcovii si se pun:), 250ml smatana, un catel de usturoi pisat, mozzarela, o lingura de faina, putin vin, marar si patrunjel, lamaie si sare piper dupa gust.
Astea se pun peste cod si pestele afumat (in loc de peste afumat se pot folosi si fructe de mare)
Iar deaspura se pune piure de cartofi facut cu mult lapte si unt!!!!
David a fost tare incantat de reteta!!!!
Si ieri i-am facut si lasagna!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

gabriella,prea multe de povestit nu sunt,caci sincer,nu-mi vin acum in cap,nu ca nu ar face domnisoara nimic.astept insa cu nerbadare sa vina mama la noi,sa mai scap de convinsul sa manance.in rest,teribilism cat cuprinde,nu ma asculta mai deloc,il tot bate pe tati si cateodata am impresia ca am esuat la capitolul educatie,altadata ma amagesc ca o sa treaca varsta asta.si faptul ca e ffff pupacioasa ma ajuta sa trec mai usor peste.
apropo,de lucrusoarele asa frumoase de care povestesti,ma uit si la gradinita dariei cate lucruri faine fac.....altii,caci daria se chinuie,ce-i drept,dar nu prea ii ies.de ex,au pictat ultima data paste si au facut margele.toate erau colorate,ale mandrei erau pe-acolo pe unde reusise sa le picteze,negre!!!!
aaa,leagt de inot.ce mi-as dori sa-mi dau si eu fata la un curs si cred ca exista in bistrita,numai sa scapam si noi un pic de cheltuieli.gradinita dariei ne omoara,ce-i drept.
lucia,multumesc pentru aprecieri.micuta e obisnuita cu drumurile lungi,de la 4 luni l-am facut pe primul.avem noroc,ca cea mai mare parte a drumului pana la mamaie,il facem noaptea,asa ca mai mult dormim.apoi in sageata,adoarme iar,asa ca...e linistita.mai rau e cand ajungem,caci noi suntem morti de oboseala si ea are o energie,astfel ca dupa 14 ore de mers cu trenul nu prea putem sa ne odihnim.
mmm,sanziana,ca pofta mi-ai facut cu reteta.si asa aveam niste peste,poate o sa o incerc.trebuie neaparat sa fie si peste afumat???
am vazut ca micutul tau e tare cochet,si dc un baietel e asa,nu-mi fac griji de daria,care nu mai face plaja fara sutien.am facut prostia de a i-l da o data si nu mai scapam de el.de ex,si dupa ce facem baie,treb sa se admire in oglinda,cum ii sta cu halatul,inainte de a iesi din baie.nu mai spun ca urla dc nu ii placve cum e prins parul sau dc nu o incalt cu ce sandale vrea ea.iar acum vara,ma dispera cu rochitele ei!!!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Gabb, ti-am scris e-mail, ieri. Cristina a plecat la Toplita cu buni si verisoarele ei dragi. A zis ca sta toata vacanta, iar dupa ce i-am reprosat ca nu o sa mai am pe cine pupaci si iubi, mi-a zis ca nu sta multe zile.
Era foarte nerabdatoare si incantata sa plece. Asta ma bucura caci altfel, nu-mi place sa o stiu departe de mine prea multe zile.
Cum a ajuns in curte la Toplita, s-a oprit la Bobita(o catelusa). Animalele ii sunt tare dragi. Si acasa avem un porumbel(puiut) cu un picior rupt, pe care a trebuit sa-l aducem acasa(pe balcon), caci asa plangea Cristina dupa el. Nu-i ajunge papagalul care-l are. Orice animal vede ar vrea si ea sa aiba. Chiar si urs sau leu. Zice ca il tine pe balcon.
Vine ploaia, ce bine ! Am avut si noi peste 30 de grade zilnic, aici, la munte. Si chiar ma gandeam ca, daca la noi este asa, cum o fi mai jos, la campie ?
Emma, eu nu stiu cum sa o fac pe Cristina sa se imbrace in rochite ! Numai in pantaloni scurti umbla, iar cand este mai racoare, numai in pantaloni lungi. Zice ca rochitele sunt pt. serbare si ziua lui buni, caci numai atunci am reusit sa o mai imbrac in rochita.

La multi ani, Oti !
Sa cresti sanatoasa si voioasa !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Doris !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, voastra, alaturi de Irina, zanuca !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Care ploaie Anina, care ploaie? CA io mai am un pic si innebunesc de cald.Sanzi dupa cum spui, trebuie sa fie ok cu David, dar poate doctorul stie el bine ce zice.Fetelor, stiu ca ai vostri copii recunosc litere si numere de cateva luni bune, dar Liviu al meu a fost total dezinteresat de tema asta pana acum. Ma intreba mereu in ultima vreme ce litere vede sau ce numere si le-a invatat din joaca. Azi m-a uimit. Eram in tramvai si l-am auzit "A U T O M E C A N I C A" Cand ma uit, scria undeva cuvantul iar el citea pe litere asa ca nu pot sa nu ma laud si eu in cele din urma.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput