Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:


Simona-nu am fost inca la control,la gineco,maine ma duc!!Dar si data trecuta le-am avut la fel si a zis ca nu e niminc,asa au femeile insarcinate,insa eram curioasa sa vad daca le mai are cineva la fel!!

Anda si buburuzu din burtica32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutam prospetele mamici si burticile! Noi intram mai rar acum ptr ca Mihnea suge cam din ora in ora si mami e tare obosita.
Ieri trebuia sa nasca si Bebestrumfitza era programata la cezariana intrase in 38 de sapt. Inca nu am un semn de la ea dar cand voi avea va voi anunta.

Noua ne-a cazut buricutul dar mai avem inca icter. Mamicilor bebelusii vostri au luat ceva in greutate pana acum? Nu am timp sa stau sa va citesc dar o sa recuperez la un moment dat sper.
Pupici la toata lumea.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anda, stai linistita, si eu am avut la ultima analiza 12900 leucocite/mm3, si le-am avut mari si la prima sarcina, si e PERFECT NORMAL.
Mi-am luat niste perdele superbe si le-am lasat la magazin sa mi le coasa, dar am cheltuit o gramada pe ele.
Am renuntat sa imi iau aragaz nou si am dat pe perdele jumatate de aragaz.
Dar sunt superbe. Asta e.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor, nu se poate explica sclipirea din ochii Iuliei cand ne-am reintalnit dupa o luna! O sa vedeti ... ce minunat este !

Ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:


Delia-gata m-am linistit!!Si data trecuta la fel le-am avut si mi-a zis dr. ca e OK.Dar daca tot era vb de analize am zis sa intreb si eu ca sa fiu sigura.
Sa stapanesti sanatoasa perdelele,nu fi trista,chiar daca au costat cam mult,gandestete ca ai luat ceva care-ti place fff mult si le vezi toata ziua si e o investitie pe termen lung!!

Monica-Elena-bine ca este mancacios bebe Mihnea.Sper sa fie si al meu asa,ca de acum sunt stresata cu mancatu'
te mai asteptam cu sfaturi si noutati!!

Anda si buburuzu' din burtica 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

hai ca am venit si de la control...2.200 g in 2 sapt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!in fine, mi-am luat "portia" desi a zis si ea la un moment dat ca e si multa apa ca s-a facut cald etc. n-am ce sa fac. Simona, ananasul cica e cel mai bun crud, dar eu pap conserva. si merge.
Katink, la mine a crescut fierul si m-a felicitat tanti pt metoda gasita, ar trebui sa o patentez si voi continua asa. am ascultat inimioara la doppler sifata era f agitata. sapt viitoare ma duc la spital si poate o vad si eu la eco, ce bine de tine ca o vezi miine ...daca tu te simti bine,e f bine. daca incepi sa te simti obosita, atunci e de ingrijorat cu hemoglobina. eu oboseam imediat si respiram f prost, rasuflam greu si daca spuneam o propozitie mai lunga...
Kulta, asteptam sa ne spui joi ce iti spune la neuvola. asa cum facea Dede o observatie f buna aseara, cind am zis streptococ, nu m-am referit la ala de care se tot discuta. dar de obicei sunt streptococi sau stafilococi astia care dau infectii in git si sunt destul de rezistenti.
Dede,perdelele sa le stapiniti sanatosi, important sa iti placa cum arata apartamentul, sa te simti "acasa".
am pierdut sirul...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

mama, dar scrieti nu gluma!!!

Zina, ai fost tare cu irina si Irina Bungau... din fericire sunt una si aceeasi persoana!!! Kilogramele... nu vrei sa stii unde le-am pus... parca si capul il am mai rotund, iar manutzele mele cele funutze acum sunt ca niste lopeti... Dar dupa cum am vazut la proaspetele mamici ne vom reveni rapid!!

Luminitza, te-au ales pentru casting, super!!!! Zici ca au haine frumoase?? De-abea asteptam sa te vedem, avem o vedeta printre noi!!!!!!!!

Katink, bine ai revenit de la control, da-i in continuare cu 2 pastile de fe pe zi si iti revii tu!! Bine ca dulcineea ta este bine!

Monica Elena, multi pupici lui Mihnea, iar tie cat mai mult laptic si ore somn sa te odihnesti!! Te asteptam cu impresii!!

Mamini, cred ca oamenii aia au ceva cu tine!! Pe cuvant daca eu vad unde ai pus!!! Si acum intre noi fie vorba, esti femeie insarcinata, mi se pare normal sa pui cateva kg mai ales acum in ultimele luni de sarcina!! Da-mi adresa de mail a tipei sa-i zic eu vreo doua!!

Anis, starea de ameteala o fi si din cauza tensiunii mici... cum stai cu tensiunea???

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ella, ce iubareatza este Iulia a ta!!!! Cred ca a iesit cu scantei de dragoste la intalnire!!!! Pupici multi! Acum cred ca esti la capitolul alintat...

Dede, sa le stapaniti sanatosi, lasa ca daca-s frumoase se merita!!!

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim de aprecieri fetelor!!!
Boga nu ma las deloc bagam san la fiecare masa incpem cu ei amandoi si apoi dam completarea la biberon. Am luat mici de 150, 200 ml.
Mamini pai draguto oi fi avdn tu kg alea nu zic ca nu-s multe dar inatlta cum esti nu mai conteaza stiu cum e insa sa vrei mai mult de la tine dar acum nu se prea poate dupa da. O sa vezi. In schimb arati atat de bine, de frumoasa, sarcina te prinde super ai o ata luminoasa.
Sorel felicitari pt baietel sa fiti sanatosi amandoi!!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anislegat de analiza pentru streptococ se face IN JUR DE 36 de saptamani. Asta e problema ca nu se stie inca sigur cand e cel mai indicat moment sa il faci.
Cu streptococul sunt doua probleme: poate da nastere prematura-fisurari de membrane cum zicea cineva (si in acest caz s-ar justifica sa se faca si la cele care vor avea cezariana programata), si poate da infectii urate si la bebeii la termen, dar numai intr-un procent foarte mic de cazuri.
Si mai e o problema, streptococul asta poate sa apara si sa dispara, asa cum are el chef.
Deci....te-am bagat in ceata?
Fa analiza in zilele astea ca deja ai 35 de saptamani, nu? Pana iti vine rezultatul ai 36.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput