Perle d`ale socrilor (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by alionushca


Da ii mai scapa - dupa, spune ca are simtul umorului dezvoltat. Ia mai dezvoltare nu saga.




A, da, Aliona, si a mea are "simtul umorului foarte dezvoltat" - mai ceva ca fundu'....
"Fiu-sau" e plin de realizari - pe care le-a facut saracul in pofida mea.
Orice vacantza, orice ac in casa, orice iesire e facuta prin munca lui si in ciuda piedicii pe care o constitui eu.

Cel putin, asta stiu toate babele de pe vreo 5 km patratzi....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Elise

A, da, Aliona, si a mea are "simtul umorului foarte dezvoltat" - mai ceva ca fundu'....
"Fiu-sau" e plin de realizari - pe care le-a facut saracul in pofida mea.
Orice vacantza, orice ac in casa, orice iesire e facuta prin munca lui si in ciuda piedicii pe care o constitui eu.

Cel putin, asta stiu toate babele de pe vreo 5 km patratzi....

Elise




Elise

Mai ca as zice ca-s surori: si eu "l-am pacalit", ii sint o povara in calea realizarii ce sa mai, un bolovan de gitul omului!!!

Noi sa fim sanatoase, in ciuda lor!




Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

super faze!!!
am si eu una tare, cu soacra verisoarei mele, eram noi prezenti la o aniversare si toata lumea era cu ochii pe motanul Tom, super motan, gras si mare...toti vroiau sa il ia in brate, il strigau toti pe nume: Tom in sus, Tom in jos...inclusiv gazdele.
Sta soacra ce sta...se foieste pe scaun, se vedea ca vrea sa zica ceva, se codeste si apoi o tranteste: "Da cum il cheama pe motan?"
Noi eram toti pe jos de ras, ne tineam de burta, nu ne mai puteam abtine...la care ea, rosie la fata, ca s-o dreaga, zice:
"pai daca am vazut ca nu raspunde..."

da ce vroia saraca femeie, sa zica motanul Da de cate ori e strigat

si acum cand ne mai amintim radem in hohote...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

da bey, cum se ofera ele, dragutzele, sa-ti inhatze kupilu repeden-ar zice una, si a mea la fel, hai sa-ti spal un vas sau
sa-ti calc o rufa, noo, ele zic: da-mi mie copilu! ca ala e problema maxima, nu oboseala ta acumulata de cateva luni de nesomn sau operatia proaspata de cezariana da, ce se reped ele sa-ti ia copilu, ca de-aia l-ai facut, sa aibe ele jucarie la batranetze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ahahahhaaa, iata un subiect unde sa-mi vars si eu naduful!!
Ca soacra-mea e o doamna care niciodata nu ne-a ajutat in vreun fel, ca si cand eram cu burta la gura venea la masa si astepta sa fie servita (ba chiar o data mi-a stat in ceafa cand eu pregateam mamaliga, "da' tu asa faci? da' nu astepti sa fiarba? da' de ce pui atata sare? - n-o s-o uit cate zile oi avea, eram in luna a 9-a, masa pusa, 2 feluri plus desert si am ratat a naibii mamaliga de pisalogeala ei...) in schimb cand a fost sa spele fi-su vasele, mai sa se lupte cu el sa i le ia din mana! ca atunci cand s-a nascut Radu, a venit o data la maternitate - unde a reusit sa-mi innebuneasca colega de salon, apoi dadea telefon ca ar vrea sa vina si se scapa ca e racita (copilul avea cateva zile) sau mai rau, ca are enterocolita sau infectie urinara si se chinuia fi-su s-o faca sa renunte.... ca in primele zile mi-a zis ca daca vreau, ea imi gateste, dar sa stiu ca doar la ea acasa (adica sa se duca sotul cu ingredientele, eventual sa stea acolo sa se relaxeze baiatul mamii, si sa se care cu oale si tucale, pe urma sa mai piarda niste timp/ benzina sa i le duca inapoi...)ca nu venea pe la noi cu saptamanile, ca ea e ocupata (e-n somaj), si cand venea si n-o mai cunostea Radu se ofusca, si alte asemenea, credeti-ma, SUNT PEPSI!
Acum vine partea interesanta. In urma cu 1 an jumate, a vandut casa ei - de Icral, la care a avut dreptul pt ca fi-sa si fi-su locuiau acolo, sora pe bune, sotul pe acte, cu un rahat de bani, ca ei casa aia nu-i aduce noroc! Ma rog, la vremea respectiva s-a zis ca e cel mai bine sa se separe ea de fi-sa, ca atare fi-sa a primit bani de avans pt un apartament, socrella si-a luat garsoniera cu toate alea si fi-su un mare zero absolut, in schimb a stricat amortizoarele de la masina personala mutand-o pe madam si bormasina din dotare montandu-i rafturi etc. Asta n-ar fi nimic. Primim acu' o luna telefon de la o amica de-a ei, ca isi pierde socrella garsoniera, c-a pus-o gaj la camatari pt. 17000 euro pe care i-a ars la o vrajitoare, s-o scape de farmece si s-o dezlege la cununii!!! Ce s-a intamplat: chiar a fost la vrajitoare, aia a imbrobodit-o/drogat-o, a convins-o sa-i dea suma asta, i-a plasat-o unui camatar tzigan, cu care prostella a semnat precontract de vz-cump cu clauza ca daca se razgandeste da dublul sumei primite, adica 34000 euro. Ea plutea in dulce inconstienta ca primeste banii de la unu' care e in soarta ei, ca asa i-a zis vrajitoarea, care cica a ars aia 17000 - probabil hartii. Cand a inceput sa se dezmeticeasca si sa priceapa ca o sa piarda casa, ii zicea lui fi-su ca "Raluca trebuie sa faca credit". adica eu sa bag casa de la bunica mea in ipoteca si sa ma bag in credit 25 ani, ca sa-i dau banii si sa salvez garsoniera ei - ea ramanand in continuare proprietara!! Si mie sa va zic cinstit ca mi-a ajuns, asa ca i-am pus in vedere sotului ca sa n-o mai vad veci pururi in calea mea. A pierdut, normal, casa, chirie n-are de unde sa plateasca, asa ca s-au procopsit copiii cu plata jumi-juma a chiriei pt o garsoniera, si mai facea si fitze ca ce zona sa fie!!! Eu o iau filozofic si zic ca acea cota chirie e pretul pentru linistea mea viitoare, si ca asta e, baiatul meu bunici nu are (ai mei s-au prapadit). V-a placut?

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

desprinsa din poveste socrela ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, aveti grija ca nu cumva sa faca alte prostii de genul acesta soacra ta. Tare mi-e ca odata pornita pe panta cu vrajitoarele sa nu se mai poate opri si sa fi devenit dependenta. Adica sa aiba nevoie ca cineva/oricine sa ii spuna viitorul etc.
Ai grija, ca dependenta de orice natura obliga persoana la gesturi disperate. Sa amaneteze bijuterii/valori sau Doamne fereste! sa va fure din casa! Mare, mare grija!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ralucule, belea de soacra ai! O s-o duceti in carca pana la adinci batraneti....I-ai explicat ca prostia si domnia se platesc? Ea (ar trebui) sa plateasca prostia.


Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

asa-i ca-i faina?! Specie rara!
Da, ne-am gandit si noi la asta, ca n-o sa se lase de prostii. Din pacate cu luatul drepturilor legale nu-i taman usor, noi am vorbit cu o procuroare pe indelete si kestia e ca daca nu poti s-o declari nebuna ( e numai proasta tare)- ceea ce implica proces - n-ai cum sa te asiguri nicicum ca nu mai face si alte prostii. Ne gandeam sa nu lasam lucrurile asa, in sensul ca am fi putut contesta actul, proband ca ea era drogata (notarul e oricum mana in mana cu ei si ar fi sustinut contrariul), sau macar sa le producem neplaceri cu politia dar doua treburi ne-au determinat sa stam pe fundu-ne: vrajitoarea -tziganca, cand a auzit ca noi am aflat, a inceput sa-i zica ca ea vede sange - ati inteles mesajul; camatarul e tot tzigan, din Mihailesti - ala cu revoltele. Cu siguranta astia stiu nu numai unde stam ci tot, si ce program avem si tot, si zau ca n-am vrut sa ma trezesc sunata de vreun borat ca tre' sa-mi rascumpar copilul rapit din parc sau alte alea....
Cat despre furatul din casa, sa fure din casa cui o sti, ca intr-a mea nu mai calca. sotul de vrea s-o vada se duce la ea. Si vad ca n-are tupeu sa mai sune, i-o fi frica sa dea peste mine..... imi convine. Mie una mi s-a luat de neamuri!


Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput