Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina, sa ii transmiti Irdei multa sanatate din partea noastra si sa stea cat mai putin la spital. Sper sa nu fie ceva serios si sa nu trebuiasca sa nasca acuma.... Pupici de la noi si ne gandim la amandoua, le tinem pumnii!

Monai, pe nepotica mea o cheama Sarah-Felice si sora mea mai avea varinate de Sarah-Nicol si Sarah-Esther. Toate combinatiile mi se par ca se potrivesc bine.

Noi am decis Emma, eu una as mai vrea un nume, dar sotul spune ca unul e suficient si asa nu o va striga nimeni pe al doilea nume si cum numele nostru de familie e mai lungut si mai imbarligat, mai ales pentru nemti... cica e mai bine un prenume scurt si simplu

Pupici,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda...chiar ma gandeam la ea...cat mai multa putere si odihna si Doamne Doamne sa va aiba in grija sa.

Cu Monica_elena, am vb la telf acum 2 zile, e bine, are lapte la greu, Mihnea e papacios si ea se reface dupa cezariana..

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irda, multa sanatate tie si Dariei, sigur va fi totul bine daca sunteti sub supraveghere medicala .

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

I-am transmis Irdei salutarile voastre , sa speram ca vom auzi de bine de la ea!!!

Am mai pus 2 fotografii in albumul Irina Gravidutza, sa vedeti balenutza vizionare placuta!

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! (mai tarzior ca pana am citit ce ati scris voi....) Voi incerca sa raspund si eu in ordinea subiectelor postate de voi! (mi-am facut si eu listuta de data asta, sa nu uit ceva)

Anis - M-a socat visul tau, pt ca si eu am visat ca mancam mere asta noapte (mai exact dimineata, inainte sa ma trezesc, muscam de zor dintr-un mar!) si eu de cand sunt insarcinata nu am prea mai pus gura pe mere (si inainte mancam de rupeam).
Despre intrebarea ta cu numele...si eu am raspuns, uita-te la cap trecut pe la pag 4 sau 5! Nu oi fi inteles eu bine intrebarea, dar am raspuns ceva!

Monai - frumos ce ai povestit tu despre catolici, religie si biserica, mai ca nici nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania!

Andre_ea - Chiar voiam sa te intreb si eu cum a fost la nunta! Nu fii suparici! Iar de examene chiar nu am stiut ca ai si tu! Poti sa ma iei de urechi ca este probabil unul din msg peste care am sarit, desi cred ca mai repede uitat (ca si eu stau cu memoria acum...) Oricum, felicitari pt reusita dar mai ales pt vointa! (eu n-as mai putea sa ma concentrez la asa ceva...abia mai citesc o revista ca numai la bebe imi sta capul!)

Irina - succes la control! In sfarsit vei afla si tu in ce pozitie sta bebelina ta! Asteptam vesti! (parca se mai duc 2 fete la control miercuri pe 6, nu-i asa? Succes si voua!)

Katink - Tu ai deschis subiectul despre gatit, am vazut ca au raspuns fetele, dar si eu am aceeasi problema: Nu mai stiu ce sa gatesc, mai ales ca tati lu' baiatu' parca ma antreneaza pt cum va fi si are niste mofturi la mancare!!!!! Nu mai vrea decat friptura cu cartofi prajiti! Piure nu-i plac, "ca-i fac greata", natur "ce aia sunt mancare" etc. Iar mazare sau mancare de cartofi cand am facut, s-a stricat ca nici nu a vrut sa auda! Asa ca la mine, TRAIASCA FRIPTURA!

Zina- da, se pare ca eram de servici pe forum vineri, as fi fost si aseara ca iar nu am adormit pana pe la 4.30 (cam asa adorm in ultimul timp) dar am zis ca daca stau in pat ma ia somnul si adorm si eu mai devreme (total eronat)

Acusor- Felicitari pt examene! Iar despre vaccin - nu l-ai facut inca? Eu am inteles de la med meu de familie ca dac e sa-l faci il faci la inc lunii a 8-a. Eu l-am facut si nu a durut deloc, nici nu l-am simtit, dupa aia am avut un pic asa o tensiune in mana, ca o febra musculara, dar trece repede. Nici un alt simptom! (cel putin la mine)

Dede - multumesc pt raspuns, o sa iau si eu cutaden sau reviken, ce-o fi, ca am auzit ca e f bun (eu cu el am scapat de cosuri cand eram in liceu, de atunci il stiu si am tot timpul in casa, dar voi lua altul numai pt bebe) si e si ieftin!

Ioana - f frumoase pozele cu bebe! Sa-ti traiasca! Si tu vad ca ti-ai revenit repede! Dupa cat timp te-a mai lasat durerea si ai inceput sa te misti cat de cat normal?
De clisma asa mi-a zis si dr meu dar eu intreb pt varianta in care ma apuca dintr-odata, inainte de programare! Mi-e cel mai teama de de la spital. Si eu mai sunt si cam constipata de fel si ma tem sa nu am nevoie! Dr mi-a zis ca ac pot face clisma cu orice dar... Ma gandeam cu apa pur si simplu cu irigator, nu merge?

Albinutzza si Ella - voi vorbeati de scurgeri- si eu am, fara sa miroasa a nimic si sunt albe, cateodata mai groase alteori mai apoase. Ieri seara chiar au fost destul de consistente si m cam panicasem! Am observat ca sunt mai abundente in general dupa o contractie mai mare sau o miscare mai tare a lui bebe! Eu ma temeam sa nu fie de la dop, dar din cum au descris fetele pe aici dopul, m-am mai linistit.

Haideti ca am scris un roman aici! Va pup si mai intru mai tarziu!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irda, sanatate multa.
Irina, las' ca recuperezi tu la anu cind mergi la plaja cu bb Da, se pare ca Sebastian e asigurat. Cu asa o printesa ca a lui mamini...
Mamini, am o intrebare deocamdata fara raspuns si sunt sigura ca tu stii ceva despre asta. Singura mea problema de sanatate care ma deranjeaza mult e...amigdalia. Imediat fac rosu-n git si mai ales puroi la amigdala stinga, puroi care se desprinde de amigdala sub forma unor bobite mici si galbene. Ce-as putea face altceva decit sa le extirpez, crezi ca le-as putea micsora, cauteriza?
Multumesc mult
Pupici
k33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Am cautat sa vad ce ne-a scris Irda acu cateva zile, tineam minte ca se plangea ea de dureri, dar nu mai eram sigura:

"

quote:
Originally posted by Irda

Salutare fetele!

Cred ca nu mai e nimeni HUHUREZ pe net la ora asta, da' asta e! Vorbesc si eu singura cum a patit-o Kulta ieri seara !

Bine ai revenit Mamini, ne era dor de tine! Sper ca te-ai distrat bine in vacanta!

Si noi ne-am distrat ieri big time!
A trebuit sa ies din casa pe la pranz si mi-a fost un rau de-am zis ca nasc bebitza la 34 de saptamani, nu alta!
Cum am ajuns la birou ......la mama naibi fata de casa mea, dai cu voma dai si pe partea cealalta ...de parca luasem ceva de golit intestinele!
Ufff! Unde puneti ca tocmai citisem ca asta ar putea fi un semn de nastere!

Cand am ajuns acasa ...contractii care dureau ca la ciclu (si pe mine ma doare destul de tare, mai ales in prima zi )....si mai erau si ceas...la 5 minute fix ma apuca! Bine ca a tinut doar vreo 40 de minute pana si-a facut efectul No Spa-ul ca altfel....la spital ajungeam direct!
Si inca nu's pregatita sa nasc!
Ma intreba sotul daca mi-e frica......
De operatie, nu, doar de faptul ca bebe s-ar putea sa fie prea mica si sa aiba probleme!

Ufff! Hai ca v-am facut capul calendar! Ma duc sa iau un No Spa si sa ma intind ca iar au inceput niste dragute de contractii...care cam ...straaang!

Pupici

Irda
33+6 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

"

Irinaaa, maaare burtica ai facut!!

Si eu ar trebui sa ma mai trag in poza, poate miercuri cand implinim 36 sapt. sa fie cifra rotunda.

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Simona, scrie si tu mai multe mesaje, eu sunt curioasa tare daca treci de 24

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, multumesc pt aprecieri, ridem noi ca e "restrinsa", dar va rog sa ma credeti ca am taiat in carne vie, altfel iesea o lista de 50 de nume...
Alma ne place si noua f tare, de fapt asa de mult ne place ca am apucat sa botezam cateaua-avem in Ro o lupoaiaca canadiana superba, blonduta si frumoasa, de 7 ani,pe care am crescut-o noi cind era mica si chiar ne-am gindit ca numele e asa frumos, dar o sa fie complicat cu: "Almina, jos! alma, nu!" nu m-ar deranja, in fond aia e. si Maia imi place si asa ii zicem si bunicii sotului si s-ar naste confuzii, dar nu ar fi capatul lumii. cind o sa ii vad fetisoara probabil o sa stiu.Carla ar merge f bine cu numele de familie, dar nu prea ii place lui tati.Thea e f frumos dar avem o Teodora in familie si o Lea-finuta noastra...of, tare e greu. ma hotarasc eu pina la urma...
Irdei salutari, sper sa fie totul ok si bebita sa fie bine!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ziceam ca am facut lista si tot am uitat cate ceva!
Mamini - f frumoasa lista ta! Am salvat-o si eu pt urm bebe care sper sa fie fetitza! De unde ai luat-o? Exista si de baietzei?

Boga- te mai asteptam cu vesti daca te mai duci la serv si mai intri si pe la noi! si sarcina usoara in continuare!

Irda- ne pare rau sa auzim asta, dar va fi bine totul si nici bebelina nu va fi mica! Speram sa te tina cat mai putin acolo si sa vii inapoi sa ne pov ce si cum! Sa mai stea printesa ta in burtik putin, ca e un pic cam devreme sa iasa acum!

Monica-Elena - daca ne citesti, iti doresc multa sanatate, refacere cat mai rapida si un bebe papacios in continuare. Si sanatos! Si tu sa ai mult laptic!

Multumim pt vestile despre fete Irina si Anis!

Irina!!!!!!!!! Dupa cum vezi de data asta m-au blocat la 16 mesaje! Am scapat de moderare dar nu si de problema mea! De ce mi se intampla mie asa ceva???????

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput