Prenatale, de cand si ce anume ???
Cand ati inceput sa luati PRENATALE ?
Si ce anume ?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Raspunsuri
crinuta spune:
Mie mi s-a spus sa iau din saptamana a 14-a. Oricum, ideea e ca nu se iau in primul trimestru.
Crinuta si
Rayan
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by ancaloredanafetelor! Despre ce prenatale vb.aici?Mie nu mi sa dat nimic ...
22
Mie mi-a dat doctorul fier cu acid folic (Ferrofolsan se chema preparatul), magneziu si iod.
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
Katink spune:
Mie mi-a spus sa iau de la inceput si pana la sfarsit, plus cat alaptez Folio (acid folic + iod) - si exact asa scrie si pe cutie "pentru femeile care vor sa aiba copii, pentru gravide si pentru cele care alapteaza".
Din saptamana 31 am inceput sa iau si Fier in urma analizelor care au aratat lipsa de fier si ca urmare pana in momentul de fata numai asta am luat.
Sarcina usoara,
Katink
35+
Fotografii
salisa spune:
Fetelor!
Buna! dau si eu buzna,
Dar de fier ce ziceti? Mie mi-a dat sa iau un compus cu fier( din sapt 14) ca am fierul mic....ceva pana in 8...intre 7-8 cred ...nu-mi mai amintesc exact? Si acu inca mai iau acid folic pe care l-am inceput la 5 saptamani....
Dar despre calciu stiti ceva? Eu as lua calciu....ca pana pe 25 iulie cand ajung la medic...imi vor cadea si celelate plombe...., in primele 3 luni am baut cat am suportat lapte...dar cred ca din cauza greturilor si varsaturilor nu l-am asimilat...si acu se simte...in sensul ca deja mi-a cazut o plomba la un dinte ....care l-am lucrat anul trecut. Nu stiu ce sa fac in privinta calciului.
Sanatate!
Salisa 16+ in asteptarea primelor miscari
Natasa spune:
Eu am luat Supradyn din trimestrul II de sarcina. Pina atunci am luat acid folic ci vitamina E.
salisa spune:
Deci voi lua si eu in continuare acidul folic pe care nu l-am terminat dar cu calciu nu stiu exact ce sa fac.....??!!
Salisa 16+, in asteptarea primelor miscari
dana_ene spune:
Aseara am vorbit cu doctoritza mea si mi-a zis ca deocamdata sa nu iau nimic (sunt in saptamana a 9-a).
Azi imi da trimitere sa-mi fac analizele (sange, urina, Papanicolau) si apoi vom vedea.
Eu la prima sarcina am luat niste vitamine care contineau si acid folic. Chiar PRENATALE se numeau.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
ancaloredana spune:
Multumesc fetele
.....acum am inteles...FOLIO am luat si eu o cutie dar nu mi-a spus ca ar trebuii sa mai iau si in continuare.Joi am programare si o voi intreba...si sper sa se vada si bebele meu ce este![]()

22+