FIV 37

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt un FIV reusit de dr. Dracea la Giulesti. Ieri am fost la prima eco si am vazut 2 bobite de 11mm si 6,6mm care vor fii copii nostrii!!! Ii multumesc acestei dr. care impreuna cu Dumnezeu a facut aceasta minune cand nimeni nu mai credea ca e posibil!!!

Kikiriki 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca 2 spune:

multumesc pt incurajari TELI.si eu as tinde sa incerc totusi .problema e ca endometru e mic si probabil nidarea nu este buna.in plus aici pe forum sunt fete care au avut 8 foliculi dar dupa fecundare au ramas cu 4 care s-au dezvoltat.deci intre punctie si et se pierd pe drum jumatate.cred totusi ca nici merionalul nu a fost administrat corecr.dr.cocei mi-a recomandat sa incep merionalul in ziua a 9 a.din cate am citit merionalul sau menogonul,gonalul etc trebuie incepute in ziua a 3 a de ciclu(conform prescriptiei).voi cum ati procedat?din a cata zi? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna Raluca si bine ai venit la

Pentru FIV procedura este diferita, ma refer la stimularea cu gonal, menogon, etc. In ziua 2 (sau 21) se face diphereline-ul care are drept scop suspendarea ovulatiei pentru 28 de zile, apoi se incepe stimularea astfel incat ziua ovulatiei sa coincida cu data punctiei stabilita de clinica. Se procedeaza astfel pentru a dirija toate pacientele lotului in aceeasi perioada. Prin urmare, nu are relevanta ziua in care ai inceput menogonul, atata timp cat inainte de asta ai facut diphereline-ul care ti-a modificat functionarea ovarelor.

Bafta, sa auzim de


37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari fetelor care au reusit! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Multa bafta celor ce sunt in procedura!
Raluca voiam sa te intreb cum este FSH-ul si estradiolul tau, avand in vedere raspunsul slab dat de endometru si ovare? Poate ar trebui sa mai ceri si o alta opinie unui alt medic ce face fiv.

Pupici si sa auzim de

Nicole 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor.
Poposesc si eu pe-aici,caci in toamna vreau si eu sa fac FIV.
Povestea mea pe scurt(caci mai in amanunt o cititi pe la Endometru sau Aspirante,de unde am pornit): datorita unei infectii vechi de nshpe ani (exact nu se stie)in 8 luni, adica din octombrie 2004 pana-n iunie 2005,am ramas fara trompe,avand pe rand sarcina extrauterina inatai pe dreapta si-apoi pe stanga.Drept urmare,dupa o laparo cu extractie partiala a trompei stangi ramase, mi s-a dat ca ultima sansa de a face bebei ai nostri,FIV.Recomandarea medicului care m-a operat si m-a investigat ultima data (prof.Crisan de la Maternitatea Bucur, un om deosebit de altfel,dar care nu face inseminari)este sa astept pana in toamna,si apoi sa incep demersurile pentru FIV.
Am 29 ani si 10 luni ,casatorita de 1 an aproape si n-am copii,si sper sa fiu si eu una dintre mamele fericite de la acest subiect,cu reusita prin FIV.
Asa sunt eu,cam vorbareata,si-mi cer scuze daca am ocupat prea mult spatiu,dar termin imediat: citind de la inceput cam tot ce-am gasit pe forum despre FIV, am ajuns la concluzia ca as vrea sa incerc si eu la Medsana,cu dr Denisa Protopopescu.Acum, ma gandeam sa ma duc la prima consultatie prin octombrie, si intreb si eu pe cine stie cum merg lucrurile pe-acolo :Cam cand ar trebui sa sun ptr o programare la inceputul lui octombrie??ca stiu ca este f f aglomerata si cam greu ajungi la dansa.Si daca ma primeste in octombrie, am sanse sa intru in ultimul lot din an?

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca 2 spune:

multumesc pt raspuns TIA.in cazul meu am inceput DYPHRELIN - ul in ciclul anterior(in ziua a 20 a) apoi am avut menstra in ziua 32 (cam 9 zile) , iar apoi am ineput merionalul in ziua 13.deci intre inceputul dyphreline si menogon au fost cam 25 de zile.deci cred ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am facut Dipherelinul in ziua a 2-a a ciclului, apoi urmatoarea menstra nu a mai corespuns, mi-a venit la 19 zile. Iar tratamentul cu Menogon l-am inceput chiar a doua zi de la venitrea ciclului. Deci stimularea a corespuns cu perioada naturala de dezvoltare a foliculilor. Iar punctia si ET au fost exact in perioada ovulatiei, respectiv in ziua a 13-a si a 15-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele!
Delia felicitari pentru reusita, sarcina usoara si fara probleme!!!
Tia si Anis se apropie si la voi momentul cel mare...mult succes si nastere fara probleme!

Am reusit si eu sa vorbesc cu Moni de vreo 2 ori pana acum, ieri am vorbit si cu Mihnea! mi l-a dat Moni la telefon cand avea chef de gangurit; are o voce puternica...de nici nu zici ca are doar 10 zile!

si acum, raportul:
Am facut dipherelinul pe 18 iunie in a 21 zi de la ultimul ciclu.
in a 7-a zi de la diphereline, pe 24 iunie, a inceput o sangerare care a fost cateva zile foooooaaaarte abundenta iar apoi sangerare normala, nu s-a oprit, inca mai am mici pete de sange din cand in cand.
Am facut deja o eco pe 30 iunie sa vada cum ma prezint dupa diphereline si totul e ok: nu tu chisturi, nu tu probleme, etc.
Astazi am facut prima dozare de estradiol, maine sau poimaine incep menogonul, pe 13 iulie fac a doua dozare de estradiol si a doua eco si... cam atat stiu pana in prezent.
Mai stiu ca lotul meu va fi intre 22-26 iulie, deci et-ul va fi probabil pe 25-26 iulie si cam pe 8 august voi sti daca sunt sau nu insarcinata.
Va pup si va doresc reusite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,eu am facut pregnilul exact cu 36 de ore inainte de punctie.Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc Delia! nu stiu de unde retinusem eu ca pregnylul se face in noaptea dinaintea punctiei! Tu la a cata zi de la ET ti-ai facut testul de sange de ai aflat ca esti gravi? Ce valoare are testul? E un bebe inauntru sau 2?

Mergi la inceput