Mamici/tatici din Timisoara (11)
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Doris, nu stiu titulatura, nu stau prea bine la capitolul asta.
Ana, pe bune, am avut o discutie serioasa cu sotul si cred si sper din tot sufletul sa putem realiza ce ne-am propus. Dar hai sa nu obosim fetele cu problema de la alt topic, discutam vineri.
Silvana si Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Silvana, nu ne obosesti, din contra, ne faci curioase
Giulia, am prins si eu comedie care mi-a placut: The Pacifier cu Vin Diesel. Foarte simpatic.
Ana, suntem bine. Bebitzu face miscare, ca de obicei, dar e ok, nu doare. Mai rau cu amorteala si durerile de spate. Dar suntem pe ultima suta de metri si acus nu mai avem treaba cu asta, ci cu altele.
Doris, titulatura poti sa ti-o schimbi abia dupa ce ai mai adunat inca 1000 puncte ... asa ca gandeste-te bine. Daca imi vine vreo idee iti spun.
Va rog sa remarcati steluta nr. 3
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
giuliatm spune:
gabi
felicitari pt stelutza!!!!!!!!!!!!
am vazut Pacifier, mi-a placut, e dragutzel ...
cat despre durerile de spate, eu care am avut sarcina asa usoara, dastea nu am scapat nici eu .... e drept ca io am pus 21kg, deci durerile de spate le-am simtit, nu gluma!!!
fii tare, noi te sustinem, pacat ca nu si la propriu, macar cu moralu'!!!
Giova spune:
Buna fetelor!!!!
Ce nervi am cu RDS-ul asta.
de dimineata face figuri, cica e o problema in jumatate din oras.
Am fost la Dunare, naspa ca a plouat.
am facut multe poze, maine le pun pe site.
In rest sunt bine, dupa sapt. groaznica ce-am avut-o. Sper sa trec de perioada greturilor.poze
gio si bb 12+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Hai, Giova, ca in cel mult 2 saptamani se amelioreaza si va fi cu mult mai bine.
Giulia, zici ca a aparut Meet the Fockers 2? Cool. Trebe sa fac rost.
Doris, ce zici de ceva de genul "ucigasha de neuroni" sau "crazy stylist"
?
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
danitin spune:
M-am prostit de tot, da cu ce am pe cap nici nu ma mir. Cum durerea mea reusesc sa citesc ce ati scris in capitolul precedent (10). Ca nu mai stiu cum si nici rabdare de sapaturi nu prea am. A propos, cred ca-l inteleg acum pe Stefan cel Mare care ridica o manastire daca iesea victorios. Daca reusesc sa ajung la liman cu bolile lui Lori nu fac manastire ca n-am bani da va las pe voi sa-i stabiliti canon de adus la indeplinire. Fetelor, am ajuns sa fiu obsedata. Miros copilul la fundulet din 5 in 5 minute si o stresez cu termometrul cam tot asa. Colac peste pupaza, acum nu are febra da i-a iesit o alergie de toata frumusetea.
Nu mai stiu cine se plangea de dereglari de ciclu, dar am patit-o si eu, am fost la doctor, mi-a zis ca e de la caldura/stress/oboseala. Mi-a dat un medicament de luat incepand dintr-o zi anume, eu n-am respectat (ca eram inebunita cu copilul) si acum iar am probleme.
Albi` spune:
Ciao, mamici , burtici
si gagici
Am scapat cu bine de examenul de azi, am scris tot
Mai pe seara o sa aflu si nota si v-o transmit si voua. Chiar sunt curioasa... v-am zis ca am facut tot dar am avut subiecte teoretice la care stiti voi cum e: cate capete, atatea pareri
Asa ca astept decizia comisiei, sperand, totusi, intr-o nota bunicica
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si mi-ati tinut galerie ca uite, se pare ca a avut efect si am avut bafta
Am si o noutate: sustinerea lucrarii s-a mutat maine (trebuia sa fie miercuri) asa ca dorm si eu o ora si apoi ma pun pe repetat si sper sa fie bine si maine
Asa ca profit de dragalasenia voastra si va rog sa imi tineti pumnii si maine, dupa ora 2 pm
Va si inca o data va multumesc!
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Albi` spune:
Doris, eu mi-am pus aseara glow dar ma enerveaza ca i-am dat intensitate 5 (nush cat ii intensitatea maxima) si mi se pare ca nu se vede mare lucru
Si cand am incercat sa-i mai dau o data glow, sa pun o intensitate mai mare, imi zicea ca nu mai am destule puncte
Adica tu practic "cheltui" alea 1000 de puncte pt titulatura, nu trebuie doar sa le ai pt. a ti-o atribui...
Din pacate kreerashu' meu a depus azi un efort maaare... deci nu am nici o idee de titulatura... poate dupa ce ma trezesc, in caz ca visez frumos si ma inspira
iti spun
Dar sa stii ca mi-a placut ce au zis fetele pana acum
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..