Bebelusi de iulie-august 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
ANDREEABANICA spune:
Buna seara!
Ne-am intors de afara,din plimbarile de seara.Pitica tocmai a papat,mai stam putin bagam si canita de laptic,baita si apoi somn de voie.
Andreea,tinem pumnii stransi,Doamne ajuta.
Olivia,s-a pus sefa ta cea draguta cu munca pe tine?
Carmen,ce mai face Ilinca,ceva progrese cu mancarica?
Adema,mai zi-ne de voi;ne-ati lipsit.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
Salutare!!!
Andreea , tinem pumnii stransi ...Bafta multa !sunt sigura ca vei reusi !!!
Emanuela , pupici mii si ..multa putere sa depasiti perioada neagra !!!
Olivia , sa-ti povestesc ..am incercat sa-i modific putin programul zilnic ..adica sa-i mut orele de somn si mesele ..astfel incat sa iesim afara si dimineata si seara ...ei , bine ..nu a mers ..si nici nu mai insist ca mi-e sa nu-l dereglez de tot.. afost marait toata ziua ...si intr-un final a picat rupt de somn si a dormit de la 15 la 19 ..
concluzia :il las in pace sa-si faca programul cum vrea el si eu dupa el ...
cat despre statiunea Mamaia ..arata foarte bine fata de cum arata acum 2 ani ..dar bani sa ai ..
noi chiar ne-am plimbat cu telegondola (un fel de teleferic )ce traverseaza toata statiunea si am ramas uimita cat de bine arata ...dar eu de cand ma stiu merg in aceleasi locuri unde sunt sigura ca serviciile sunt ok ...ca asta doare cel mai tare -calitatea serviciilor ...pe noi o zi de plaja cu sezlonguri , umbrelutze , o cafelutza ,o berica si o masa la terasa ..ne-a costat 1, 5 mil ...bunicii sa traiasca si sa fie sanatosi ca inca ne mai pot sponsoriza..dar preturile sunt intr-adevar nesimtite ...
Adela , si eu cred ca-i ceva legat de prolactina dar medicul poate sa-ti spuna cel mai bine
Daria , eu zic ca pentru ora serii ar fi mai indicat iaurtul sau alte lactate ..deoarece fructele pot balona
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kity2004 spune:
Mitzura ,si eu patesc la fel . Dc mi-a dat sa iau 1 luna bromocriptina ( se da numai cu reteta de la dc) , medicament pentru oprirea lactatiei , dar asta acum la 6 luni Acum inca mai imi curge ptuin din cind in cind , iar dc mi-a spus sa nu mai iau nimic .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
philip spune:
gagici, mai tine-ti-mi pumnii si maine o data ca azi...ma rog, dupa ce-am stat eu toata ziua cu ochii in calculator ma gandesc sa ma duc sa dau testul, care nu mai era doar de tastat, ci de introdus niste date in calculator, nume, prenume, adresa. ei, bine, am facut perfect (trebuia sa introduci macar 2 nume cu adresa, email etc in 3 minute si cu mai putin de 2 greseli pe nume), numai ca nu am realizat ca trebuia sa fac o pauza undeva, asa ca toate mi-au ramas mai sus cu o pozitie. maine ma duc sa-l dau iar. adevarul e ca imi si simt tare obositi ochii azi dupa atatea exersari.
sa vedem maine...
philip&andreea
kim222 spune:
Andreea tin pumnii!!
Simona de la 15 la 19???? Mey ce Pufulescu somnoros....h,hi,hi/...
Sa stii ca noi am ramas dezamagiti de hawaii, Waikiki...ne-am dus la pomul laudat ...vazusem prea multe filme si citisem prea multe reviste...hi,hi...sezlong 6$, umbrela la fel, pe plaja nimic da baut sau mincat...sa vina cineva sa te serveasca ..nada...plaja ingusta de stateai linga hotel parca....si noi bombaneam si visam la Mamaia ..oricind de greu va vine sa credeti......Acum m-am asezat si eu..da, da Andreea B...sefa mea cea frumusica...acum ma duc si eu pe la casa mea...rau este sa muncesti!
kro spune:
Bafta Andreea ! Tinem pumnii !
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
roller025 spune:
Andreea, multa bafta!
Olivia, nu te supara . De ce iti spuneam ca fiecare are ritmul lui: intre mine si fratele meu diferenta a fost colosala. Mama imi povestea ca la un moment data se speriase rau de tot cu el. Eu am plecat in picioare f repede (pe la 11 luni) si am inceput sa vorbesc mult si corect la fel de repede. Fratele meu in schimb la 8 luni abea se tara pe burta, nu se ridica in 4 labe sau sa stea macar bine in fund. Fratello a inceput sa mearga singur pe la 1 an jumate, iar de vorbit, nu mai spun. Iar despre influenta mamaei asupra copilului, te cred. Si eu regret ca nu stau mai mult cu Vicu. Si mie dor de el in fiecare zi. Si mor de invidie pe bona cand imi spune seara ca a mai facut ceva nou. Dar asta e... tot eu sunt mamica lui .
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Adema spune:
De noi nu prea pot si nu e nici locul si cazul sa va povestesc ce necazuri avem.Tot ce ma rog este sa ramanem sanatosi la trup si minte cand se va termina totul.
Codrut e bine si sunt bucuroasa ca 'am tras lozul norocos' cu homeopatia.V-am scris ieri ca am mai introdus noutati si nu a avut probleme.Si cu somnul de noapte s-a mai reglat:o singura trezire.
mitzura, si la mine a mai problema de care spui tu,dar eu sunt complet data peste cap hormonal pe stress, asa ca e alta situatie.Ginecologul si endocrinologul au spus sa nu iau nici un fel de pastile pt. asta.
Va pupam si va iubim pe toti,
Adema&Codrut
ANDREEABANICA spune:
Neata!
Prima noapte in care fiimea a baut laptic din canita si nu a mai urlat dupa titi,poate,poate,cine stie...
Ricardo Wilhelmus George,Maria Denisa,sa cresteti mari si sanatosi,inca 99de ani de acum incolo.
O zi minunata va doresc.
Noi suntem in preajma.
ANDREEABANICA spune:
Emanuela,.Aveti grija de voi.pentru Codrut si pentru mami a lui.