Bebelusi de iulie-august 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Daria la ora 19 ..este mai bun iaurtul...cu atit mai mult cu cit Giulia maninca oricum dimineata portia de fructe...
Adema spune:
Va mai aduceti aminte de noi???
Nu am mai intrat pe aici fiindca avem de trecut o perioada mai neagra, asa ca nu mai stim ce fac piticii.
Codrut la 11 luni 'se lauda' cu 75cm si 10,400kg.Nu stiu de ce, dar nu mai vrea sa spuna nimic, nici macar sa mimeze "pa".
A primit fara probleme si ficat de pui si ficat de vita si caise si piersici.Pe acestea din urma doar in compot, nu proaspete.
Am vazut ca ziceati ceva de o budincuta.Dati-mi si mie pe e-mail reteta, daca vreti!Nu mai stiu ce sa ii dau seara sa pape.
Va pupam pe toti, mamici si pitici!
Adema&Codrut
philip spune:
'neata dragele mele,
eu iau taurul de coarne si purced sa gasesc ceva de munca pe aici prin imprejurimi. am gasit o slujba la biblioteca, nu departe de casa, dupa-amiezile si sambata. ar fi perfecta pt ca ar putea sta tati cu pupi. nu e prea bine platita, dar ar fi un inceput si, mai ales, as iesi si eu din casa, si, mai mult,as avea o preocupare. trebuie sa dau si test de tastat la calculator, sper sa ma descurc. oricum, va fi concurenta, asa ca nu-mi pun mari sperante, dar va rog sa-mi tineti pumnii.
va pupacim
philip&andreea
kim222 spune:
Andreea tin pumnii!! Stiu ca-i tare greu sa fii acceptata pe un asemnea job...Cind ai testul...o sa fie si un interviu? Ai depus aplicatia? Daca nu..scrie acolo ca ai lucrat la biblioteca facultatii ..stii ca aici se poarta chestia asta...nu-ti cere nimeni dovada ..crede-ma...
mitzura spune:
Fetelor, am si eu o intrebare mai cu cantec...vi s-a intamplat sa mai aveti scurgeri din san dupa ce ati intrerupt alaptarea? Eu am din cand in cand, dar e atat de putin, incat pana acum am crezut ca mi se pare. Oare e normala chestia asta dupa alaptare (pe care am intrerupt-o acum 6 luni). Cred ca cel mai bine e sa fac o vizita pe la doctor...
philip spune:
olivia, n-am depus inca aplicatia, pana pe 8. azi ma duc sa dau tetul, dar am exersta acasa si parca atunci cand e vorba de test ma ia tremuriciul si gresesc fir-ar...da, ai dreptate cu biblioteca facultattii, numai ca eu chiar mi-am tocit cotele o vara intreaga in biblioteca universitara, pt ca lucrarea mea de licenta despre asta a fost, Proiect de PR pt BCU. Si-mi si place asa ceva. Deja sunt mai roz azi cu gandul la asta, dar nu vreau sa ma avant prea mult si apoi sa sufar tare. Cum o vrea Dumnezeu (da' sper sa ma ajute)...
Mitzu, scurgerile din sani pot avea o cauza hormonala, ceva cu prolactina, dar cred ca cel mai bine e sa vezi un medic. eu nu am avut, dar am alaptat doar o luna
pupici
philip&andreea
carmenp spune:
La multi ani, Alexander Matthias, Victor Alexandru, Maya, Matei Stefan, Delia-Bianca! Dragilor, ca multi sarbatoriti mai sunteti astazi, va dorim tot binele din lume, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
La multi ani si tie, Luca!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
philip spune:
olivia, iar te-ai apucat de munca?? ti-am trimis un pm, poate ma poti ajuta...
philip&andreea