Clubul studentelor (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Anne Mary mare multzam ca ti-ai pierdut din timpul tau liber ca sa gasesti sa ma lamuresti cumva sa ma las de fumat.Pai eu fumez doar la cafea.14 ani am fumat o tigara la o cafea si am ajuns sa beau 2-3 cafele pe zi.Din toamna am innebunit si fumez 2 tigari la o cafea si beau tot 2-3 cafele pe zi.Nu pot sa inghit cafeaua fara tigara, mai bine nu beau daca sunt intr-un loc unde sa nu pot fuma.Cand am fost gravida nu am fumat deloc si nci dupa pana nu am trecut-o pe Biutza pe lapte praf.Acum fumam (sotzul 1 pachet pe zi) in terasa dar nici in casa nu e problema pt ca pe parter inca nu am pus usi asa ca este loc pt o echipoa intraga sa fumeze in 200mp.Oricum am citit tot ce ai scris:sper sa nu imi scada apetitul sexual(asta in primul rand ), daca imi scade fertilitatea nu-i nimic copii nu mai fac ,iar cand voi scoate fumul din mine o sa imi imaginez ca seaman cu toba de esapament de la masina .Asta-i viata , de ceva trebuie sa ne intoarcem cu labile in sus (adevarul ca vorbesc ca un adevarat cadru medical, nu?
pupici si mersi!!!!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetelor, a ajuns subiectul nostru pe pagina a 3a...sunteti in vacanta, eh?
tocmai am pus termopan in camera noastra..revin diseara cu amanunte, acu tre sa plec, ca e sotul la usa si ma bodoganeste ca-s toata ziua pe net...fug, dar revin!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vacanta???Maine am ultimul examen, dar vineri...RHODOS scrie pe mine

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

termopane termopane..vad ca esti ocupata ,egbeg asa ca m-am hotarat: o sa ne arati poze de la nunta dar si cu casa..sa vedem si noi cu ochisorii nostrii ce ai facut acolo. o si varuiesti? ce culori ai sa alegi? faci si camera bebelului? am vazut o data o camera superba a unui copil..plina de jucarii si cu desene pe pereti.
bravegirl ne faci in ciuda :((( vreau si eu la rhodos ... oare mai e colosul de la rhodos? de fapt eu nu sunt pretentioasa: m-as duce si la munte in vacanta numai sa scap de cta.
azi am rezolvat ultima problema astfel incat am sa pot sa-mi dau si licenta si concursul de la oradea...sunt super super happy ca nu raman in urma cu licenta mai ales ca la toti la care le povesteam se uitau la mine si imi vorbeau de parca mie imi palce situatia sau de parca as fi facut ceva rau. dar acum nu mai au ce comenta.
bafta maine brave girl si sa nu ne uiti
pupici la toate

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

buna dimineatza!
anne' , nu revovam tot, ca locuim cu socrii inca...asteptam sa se mute, sa putem varui toata casa odata si schimba mobila, gresia, faianta..TOT..nu vrem sa pastram absolut nimic din ce e acum..nu ca ar fi urat, dar e stilul acela mai vechi de mobila, masiva si multa iar noi vrem modern si cat mai putina...avem o gramada de planuri, doar ca mai asteptam 1-2 ani sa isi termine si ei casa si sa se mute...oricum, bietii oameni au suportat f bine santierul din casa
de azi incepem lectiile de dans pentrul valsul mirilor...o sa fie din nou o saptamana plina-plina...vineri vine mama in bucuresti si mergem la cumparaturi (pentru nunta, ultimele pregatiri), tot vineri vine o prietena care da admiterea la facultate...de ieri au venit si rudele sotului cu o verisoara de-a lui, tot la admitere...plus zilnic lectii de dans, plus ordine in camera dupa ce ieri am scos molozul si am sters praful centrimetru cu centimetru...unde mai pui ca eu in perioada asta vroiam sa mai scriu ceva si pentru lucrarea de diploma, sa nu am si grija asta in anul 6...
cam atat despre mine...va pup dar voi reveni!!!
iully, nu mai zici nimic? cum a fost petrecerea de 1 an? ce a primit cel mic pana la urma?
bravegirl, sa ai vreme minunata, poate ne arati poze cand te intorci!!!!
maggda, tu cand ai concediu? unde ai de gand sa te duci?
toate fetele..

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

anne mary, imi pare rau ca ai avut probleme. Tot incerc sa gasesc subiectul acela, dar nu reusesc. Da si tu un link. Si eu am avut la un moment dat o altercatie cu un moderator. Avea in principiu dreptate, dar m-a deranjat f tare felul in care mi-a vorbit. In fine "conflictul" s-a stins.
Eu nu am mai scris, pt ca nu mai sunt studenta, desi mai fac diferite cursuri etc. Acum incerc sa imi schimb locul de munca, dar e o lipsa totala de joburi pe domeniul meu, sunt un pic cam trista. Dar dupa nunta ma voi dedica trup si suflet cautarilor.
megbeng, sa inteleg ca avem nunta in aceeasi zi, pe 20 aug. Noi ne mai intersectam si pe la alte subiecte.
maggda cand m-am lasat de tigari de asta imi era cel mai groaza: cum o sa mai beau eu cafea fara sa fumez o tigara... acum beau cafea fara tigara si e ok. La fel de greu imi era si sa ies in oras la un suc ceva si sa stau cu bautura in fata asa, fara sa fac nimic... eee... si de atunci au trecut 2 ani... si acum nu mai am probleme. Multa bafta iti doresc si multa putere!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Nu vreau sa ma las de tigari .

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

am inteles megbeng..dar mai ai mult de munca. sper sa iasa totul cum iti doresti. pt lucrarea de licenta eu una am facut-o intr-o luna: dar in luna aia numai licenta am mancat si visat. dar cred ca la tine nu se poate asa dar oricum...se poate face repede si bine.
flafi crezi ca eu dupa ce termin cu facultatea renunt la club..no way. imi place aici. problema e ca o sa se desfiinteze reteau si nu o sa mai am net. dar atata timp cat exista internet caffe nu-mi fac probleme? sa inteleg ca iti cauti de munca acum nu? ce ti-ar placea sa faci? ai sanse sa gasesti ceva bun? noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii.
maggda lasa nu te-a convins documentatia mea. i failed incerc acum sa il conving pe un prieten sa se lase de fumat si imi spune tot timpul "trebuie sa iau eu decizia asta. ca daca as vrea eu m-as lasa imediat". asa ca acum il bat la cap sa ia o data decizia asta singur dar sugerata de mine
haideti ca eu ma duc la invatat ca nu mai am mult pana pe 26 cand am primul examen.
pupici

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

flafi, ti-am raspuns pe messenger despre cum a fost ieri la dans...bine in principiu...doar ca avem noi mult de invatzat..e mult mai complicat decat pare...a!!! si nici sa nu te gandesti sa iesi din club doar pentru ca esti absolventa...crezi ca eu dispar la anul?
anne' , eu as vrea sa-mi termin lucrarea de licenta acum, in vara, sa vad cum oi face...
maggda, nici nu incerc sa te conving cu fumatul..e foarte adevarat ca daca nu vine dorinta asta din interiorul tau, nici o sansa (si vorbeste acum un om cu experienta...)

Mergi la inceput

Fetelor voi beti cafea dimineata pe nemancate?Pai voi nu stiti ca tigara si cafeaua dimineata pe stomacul gol sunt sanatate curata?Sincer eu cand lucrez de dimineata acasa nu am timp de cafele dar imi iau din curtea spitalului facuta la expreso, spun "buna dimineata" la bolnavi si am disparut sa "ma perfuzez" .Dupa aceea poate mister doctor sa ma poarte ca pe nimeni ca nu mai am bai,sunt cu energizantul la zi .Bine asta pana la 11 maxim 12 cand urmeaza doza 2 de "perfuzie".Acasa pe la ora 16-18 (daca nu sunt la scoala) urmeaza doza 3.Nu dati cu in mine, sunt doar un biet muritor .
pupici la toate

Magda si Bianca

Mergi la inceput