Bebelusi de sept-oct 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Ramona, arata super si Loreema si piscinutza, m-am uitat pe poze. Imi ia si mie cineva o piscina de-asta? Eu mai rar prin Bucuresti...
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)
maine ma duc sa vad si daca gasesc iti iau eu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
LiliaToma spune:
Sal
Multumesc fetelor de raspuns.
Am hotarit si eu sa folosesc masura asa cum scrie acolo, rasa si gata da-le incolo de grame si cum par.
Ca m-a mai impins nu stiu cine sa le mai masor, am pus o masura de la bebelac in aia de la milupa si este xact pina la lal iniuta care o are masura de la milupa... si iareram confuza... dar am zis ca nu mai stau sa masor..
Mai ales ca degeaba ma stresez eu ca ei nici nu ii place asa tare.
Maxim ce a mincat a fost 50 g si dupa aia plinsete si racnete pina nu ii dau lapte Bebelac nu se lasa. Si dupa ce bea 100 g din ala se linisteste.
Asa ca nu am cum sa tim regim ca ea nu poate fara lapticul ei drag.
Aseara m-am speriat rau si acum inca suntem ca pe ace si nu stim cum sa facem...
A facut kk cu singe... cred... era roz-rosu.
Am zis ca dimineata la prima ora mergem la urgenta ca adormise si imi iera mila sa o trezesc.
dar de dimineata a facu ok si nu a mai facut de atunci.
SI nu am fost, asteptam sa mai faca..
Voi ce ziceti tr sa mergem totusi, sau e ok ca mai urmarim?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by loreema24quote:
Originally posted by dianarus78
Ramona, arata super si Loreema si piscinutza, m-am uitat pe poze. Imi ia si mie cineva o piscina de-asta? Eu mai rar prin Bucuresti...
maine ma duc sa vad si daca gasesc iti iau eu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ar fi super!!! Ai zis ca a fost 250mii? Da-mi PM cu un nr de tel sa te sun sa vedem cum facem cu banii.
lizzy spune:
Lilia, imi pare rau de sperietura! N-am patit niciodata faza cu ceva roz in kk, dar cred ca daca e sange nu ar fi roz-rosu, ci rosu inchis. Ma gandesc ca daca a facut kk in regula de dimineata o fi fost altceva, poate chiar vreo reactie a sistemului digestiv la laptele ala nashpa.
Nu poti suna medicul de familie sa intrebi sa te linistesti totusi?
Sa ne spui cum e urmatorul!
aissa spune:
Lilia, eu cred ca, chiar daca nu mai e o urgenta, macar o intrebare sa faci medicului nu strica. Sa vezi ce zice. Cum a facut? Era sange in amestec cu kk sau pe margine? Si Alexandra a facut o data cu putin de tot sange, pe marginea lui kk (ca era putin constipata).
Eu am intrat sa ma plang la voi ca sunt un pachet de nervi, nu ma pot controla iar Tony nu ma intelege deloc. De azi dimineata pana acum Alexandra nu a mancat decat 210 lapte dimineata si 1 iaurt cu 2 biscuiti la 11,30. Apoi, cand am fost eu gata cu masa de pranz adormise. S-a trezit la 16.30 cand am incercat, fara a si reusi, sa ii dau ficat cu piure de cartof. Mai mult de 3 lingurite nu a luat. M-am enervat, mi-am revenit si i-am facut o piersica, o nectarina si niste cereale puse sa se ingroase....acelasi rezultat. M-am enervat si mai tare...si l-am pus pe dl. tati ca tot comenta sa ii dea el. I-a dat de nu a mai putut, cai-a tras mandra una peste castron si asa a si golit castronul.....ca de mancat ciuciu. Ma scoate din minti, pe cuvant. Ieri a avut spanac cu ou, l-am aruncat, azi am aruncat mancarea....numai lapte vrea. Acum a plecat Tony sa cumpere cereale ca nu mai aveam sa vad daca vrea. Am facut si orez cu lapte, fara sa pun vanilie, iar zahar doar putin, sa vad poate-poate vrea ceva sa manance.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
aissa, stai linistita! Nu te mai stresa ca nu mananca!Mai ales ca Alexandra arata bine, e grasunica si daca e si vesela si activa nu-ti mai fa atatea probleme!!!Eu una mi-am revenit!!Adica si Stefan a avutr cateva zile in care imi manca dimineatza cam 120 ml lapte simplu dupa care pana pe la 18 nu mai manca NIMIC!!!! In sensul ca la ora 12 incercam sa-i dau ceva, manca cam 2 lingurite si atata, la 14 mai incercam ceva fructe si tot asa...la 16 iara incercam...deci practic oboseam copilul cu cate 2-3 lingurite...si pe la 18 manca un iaurt intreg cu miez de paine si seara lapte si se culca....
Acum mananca din nou de rupe!La mama a mancat de m-am speriat de el si azi acasa a facut la fel!A cerut si supliment de umblam ca titirezul sa mai fac o tura de pireu asa ca RELAX!!! Lasa fata sa ceara de mancare!Da-i apa sau ceai pentru hidratare si o sa-i treaca!!! Zic si eu asa...ca daca e sanatoasa nu ai de ce sa-ti faci probleme!
Si in completare sa-ti mai spun ca atunci cand voi aveati probleme cu kk moale al meu era super constipat din cauza ca nu manca fructe deloc!! Si acuma ia trecut si faza asta....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
Lilia - sper ca e totul in regul si ca nu se mai repeta sperietura.
Aissa - fata ta a intrat in greva foamei azi. Asa face si fata mea cateodata. Pun pariu ca maine mananca normal. Nu te speria ca au si ei zile si zile,
aissa spune:
Ana, Loreema, de vesela si activa nu imi fac griji, nu are nimic, nu e bolnava, pur si simplu face mofturi.
S-a invatat cu piureul ala de legume in care ii bag de toate si daca ii dau un fel de mancare "specializat" (ieri spanac, azi piure cu ficat....) nu vrea. Am incercat si orez cu lapte, cu foarte putin zahar, la fel, a papat 2-3 lingurite. I-am facut cereale si din alea sa zic ca a mancat cam 100 g. Acum o sa ii fac baita si apoi ii dau lapte.
Stiti, ii dau dreptate Andreei cu deochiul De cate ori se mira cineva de ea ca ce bine arata si ce bine mananca tine mortis sa faca mofturi.
Nu stiu de ce, dar pe cuvant ca incerc sa nu ma stresez, dar nu poooot!!!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
anamari spune:
aissa- ai tu dreptate, nu e nimic in neregula cu Alexandra, doar ca s-a invata cu o mancare si doar pe aia o mananca...da-i cantitati mici de "specializate" la inceput-si mai ales nu o forta, trebuie sa le prinda gustul...si poart-o cu rosu (sa nu o deoache mosu")
am avut si eu unul-pe alex l-a crescut mama un timp, si cand am inceput sa ma ocup si eu de el zilnic, din nou, nu manca decat friptura cu cartofi prajiti...pana la urma i-a trecut, mai ales ca sotul e cu teoria"mananci ce ti se pune pe masa" , dar tot nu-l fortam sa manance ce nu-i place atata timp cat mananca de toate-carne, legume, fructe...
uite acum am realizat ca roandre e deja pe meleaguri americane...he,
la multi ani mamici si tatici si bebeici ce v-ati serbat ziua in ultimile zile...
noi am fost ieri la targ"la mosi" - au aici un targ cu animale de vanzare-vaci, capre, oi, cai si cu "femeia cu barba" si cu roata si altele pentru copii...am pus poze pe albumele cu Lia si Alex...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
frosa spune:
Lili a fost constipata sau a mincat ceva mai rosu?? daca este ok acum si cind s-a trezit , eu cred ca nu are nimic este bine totusi sa-i arunci o vorba doctoritei...
aissa daaaa si la mine de o saptamina acelasi lucru, dupa ce ca fac slalom pina la gura lui deabia reusesc citeva lingurite la unele mese. Azi parca a inceput sa manince mai bine. Mi-am spus tot timpul "nu este nimic va minca pina la urma" dar tot ma mai enervam citeodata....
La mine nu a mers netul, recuperez miine.
herra nu poti sa o platesti pe bona extra pt o simbata?? ca sa mergi la nunta .. noi asa facem