Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

cius, acum am citit povestea ta. Foarte emotionanta si plina de sperante. Felicitari si prietenei tale.
Sa-ti traiasca copilasii mari si sanatosi, sa-i vezi la casa lor si sa ai parte de multi nepotei.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Carmen!!!

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Carmen!

Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Carmen!

Mai fetelor, dar scrieti, nu va incurcati.
Eu niciodata nu stiu ce sa va scriu si citesc si vreau sa raspund cuiva sigur nu am timp atunci si dupa aia uit.

Ne pregatim sa plecam la mare (duminica) si speram la vreme buna.
Cristinei cred ca ii iese o maseluta, ca dintii din fata ii avem deja pe toti. Tot roade, dar undeva mai in spate asa ca probabil ca e o masea, mai ales ca intr-un loc e umflat.

Poate revin mai tarziu.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI CARMEN!

Cius, te superi daca vreau si eu sa citesc povestea ta? Toate fetele te admira si as vrea sa citesc si eu, dar nu stiu unde. Cine ma ajuta si pe mine?!

Si noi suntem muciosi de aseara, ne-am trezit azi noapte urland cred ca de la un dintisor, iar azi dimineata a fost scandal mare la scos de muci. Caci bunicul a inceput sa planga cand il vedea urland si nu a mai vrut sa-l tina. Sper sa nu ne tina mult ca nu avem febra.

Pupici multi si dulci la toate mamicile si la toti piticii,

Carmen, mamica de balacila Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinel, saru'mana mult pt. aprecieri. Esti o dragutza, ca de obicei

Fetelor care plecati la mare, va doresc sa aveti parte de un timp super !!!! fara
Noi din pacate nu avem parte de mare anul asta. Poate un munte, mai spre toamna.
Nu mi se aproba concediul decat dupa luna septembrie . E sezon de varf la firma si nu se dau concedii in perioada iunie-septembrie.

Azi sunt chiauna. Amalia nu a vrut sa mai doarma de la ora 4 dimineatza. Avea chef de joaca...era dulce foc...dar mie imi era un somn, de nu va spun... A luat-o somnul pe la 7 cand, din pacate, eu trebuia sa ma trezesc sa plec la servici. Cred ca ii da vreo maselutza ceva..nu stiu...ca e tare agitata.
Nu va mai spun ce plange cand vrea afara. Nu stiu ce ne vom face cand va veni vremea urata. E pericol.
Aseara am fost toti trei in parcul din cartier, dupa ce am asteptat sa treaca ploaia, ca nu ne mai intelegeam cu ea. Ne lua papucii si ne punea sa ne incaltam ca sa o ducem afara. Am stat pana la ora 21.45 ...si ea tot mai vroia...

Hai sa va zic. Am gasit o cresa super, cu personal pe masura si culmea e de stat, nu particulara. Ma tenteaza din ce in ce mai mult sa o duc din toamna . Numai ca trebuiesc trase niste sfori ca cica nu mai sunt locuri....
Stiti ca nu eram de acord cu cresa, dar uite ca solutia bonei a dat gres. Au venit o gramada de femei (de la pustoiace pana la femei in varsta). Mey, nu mi-a placut de nici una. Ori sunt eu prea dusa si exagerata, nu stiu....Zici ca a tunat si le-a adunat.
Stiu ca o sa fie greu cu cresa pt. AMalia, dar trebuie facut si pasul asta.
Mi-a placut tare mult cum ii invata sa manace singuri, sa-si stranga lucrusoarele. Nu "comenta" nici unul.
Parca erau niste pitici. Si erau copii mai mici decat AMalia.

Acum pe langa faptul ca va impartasesc ideea mea, cred ca, totodata incerc sa ma conving singura ca va fi bine.
HAi va pupic!
Treaba multa pe aici.

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna dimineata!

Noi am papat si ne pregatim de iesire in parc!

Acris si o primesc asa de mica?? Eu m-am interesat pentru Sebi si nu ii primesc pana la 2 ani si asta numai daca fac singurei la olita si papa singuri!!! Asa ca depinde de fiecare copil acum cat de repede invata lucrurile acestea! Si mie mi-ar place sa il dau pe Sebi la gradi dar nu imi permit una particulara (unde primesc si mai mici) E super daca in Targoviste ai gasit asa!!

Si Sebi a avut o noapte agitata iar dimineata tragea de mine sa ii dau tzitzi ... offff si ce jale fu cand a vazut ca nu primeste ... un sfert de ora mi-a plans de cred ca au auzit si vecinii!!!

Va pup ca nu ami are rabdare mandrul meu sa stea un pic! Vrea afara!
Am plecat!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Nally, primesc si copii mici. La multe crese de aici. Dar nu sunt conditii bune peste tot. Si intr-adevar multe nu primesc copii daca nu fac singuri la olita. Sau daca ii primesc ii uita pe bietii copii cu pampersul la funduletz. A patit o vecina de-a mea cu baietelul ei. FAcuse un eritem fesier de toata frumusetea.
Dar aici,unde am gasit, nu mi-au spus de asa ceva.
Nici eu nu-mi permit una particulara. De fapt cred ca nici nu este in Targoviste asa ceva. Decat gradinite step-by-step (3-6 ani)

Off, ce mi se rupe sufletul de Sebisor. Nu mai are parte de tzitzi.
Eu nu stiu, din pacate, ce inseamna.
Pentru Amalia nu reprezinta decat niste chestii de care poate sa traga si sa apese ca pe butoane. Cand ii explicam ca de acolo a baut ea laptic cand era bebe mic-mic se uita ciudat la mine. Cum se poate ca prin "chestiile" astea sa curga lapte???

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Noapte agitata la pitici? Na ca mi-a facut-o si Bia. S-a trezit pe la 5.30, i-am facut lapticul da n-a vrut sa-l manace, se tot foia si urla de nu stiam ce are. Pana la urma am vazut ca facuse kk, nu s-a mai intamplat de mult sa faca noaptea. Am schimbat-o si a adormit pe la 6.15. Am atipit si eu pana la 7.00 cand a sunat ceasul, am pus ibricul pe foc pentru cafea si am adormit pe fotoliu in sufragerie. Nu stiu cum s-a prezentat ibricul ca m-a trezit sotul pe la 8.15.

Fetele cu mucisiori, dati-le la copilasi Vitamina C fiole, una pe zi, sau Vitamina C natural, 8 picaturi. La noi face minuni, in trei zile scapam de ei. Sau mai bine lamaie, lui Bia ii place tare mult, musca din ea.

Nally, multi lui Sebi, ca poate uita mititelul de tati si tie sa rezisti tentatiei de ai da. Of, of. Eu am scapat usor de titi ca nu a mai vrut bobocul sa pape din ea. Mama ce ma mai chinuiam sai mai dau macar cate putin din ea.

Sa aveti timp frumos la mare. Si distractie placuta.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ce mai faceti?tare rau este sa ti se trezeasca copilul noaptea si apoi sa pleci la serviciu zombi!!Am avut si noi perioade cu nopti din astea, inainte sa mai iasa cate un dintisor; se trezeste urland, nu reusesc cateva minute bune sa-l linistesc.Lasa ca trec si astea...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput