Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!

LA MULTI ANI, MEPHALA !!!!

Mona
, bine ca s-a terminat cu bine totul. E belea cu copilasii astia....dragii de ei.
Alus, felicitari pt. plimbareatza !!!! Stai sa vezi de acum incolo...
Madutza, spor la invatat si bafta multa !!!
Nally, bine ai revenit !

Noi suntem bine. Amalia, mai nou, pe langa desenat ii place sa-i citesc povesti. Sta seara cu capul pe burtica mea si m-asculta nemiscata cand ii citesc povesti si o invat si personajele si apoi mi le arata cand le intreb.
E asa frumos !!!!!
Ma uit la ea seara de seara si ma intreb cum de am fost in stare sa fac un copil asa frumos????
E cea mai frumoasa minune din viata mea.

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani, Carmen!

Madutza, bravo, savuroasa povestrirea ta! Si eu il imobilozez pe Darius ca sa-i scot mucisorii, dar niciodata nu-i dau nimic medicamentele tinanadu-l de nas, mi-e frica sa nu se inece si sa vomite tot. Il iau cu binisorul pana golim toata seringa de Nurofen (orice sirop i-l dau cu seringuta asta, ne inteleg de minune cu ea).

Nally, vai, saracutul Sebi, ma sperie povestea ta cu intarcatul! Si eu care ma gandeam sa-l duc 2-3 zile la soacra-mea, care sta cu noi in bloc si sa-l vizitez dupa fiecare masa, atunci cand e prea satul sa mai vrea sa suga! Desi el rareori refuza sa pape laptic la san! Daca nu se rezolva in 2-3 zile am incurcat-o, ca n-am unde sa-l duc mai mult timp, si soacra-mea si mama lucreaza, iar daca sta cu mine, slabe sanse sa reusim, nu cred sa rezist sa-l vad milogindu-se de mine!

Alus, toti taticii cred ca sunt asa, din cauza ca petrec mai putin timp cu copiii si nu sunt obisnuiti sa-i vada facand tot felul de acrobatii, li se pare mereu ca sunt prea mici pt orice! Zilele trecute, Darius a cazut in fundulet si eu i-am zis sa se ridice. La care tati: "mai ajuta-l si tu, ca e si el mic, saracu', doar n-are 3 ani sa se ridice singur cand cade! Si-asa ma doare sufletul cand vad ca-l lasi sa mearga singur prin camera!" Adica nu ma mai tin dupa el, cu mainile de o parte si de cealalta, cum faceam la 11 luni!
Felicitari Juliei, ce frumosi sunt ei cand merg asa ca roboteii!
Pana acum o luna, am avut si noi pb cu pusul pampersului, dar in ultimul timp i-a trecut si sta destul de cumintel. Am dedus ca e doar o faza, sper sa nu mai revina!

Monet, inca n-am plecat la mare, speram sa plecam luni, daca ii dau drumul lui tati de la serviciu.
Vai, ce emotii iti mai da Liuta, mai aveti putin si ajungeti la circ, la sarituri la trapez! Bine ca n-a patit nimic! Cred ca a fost mai speriata mititica din burtica decat nazdravana cea mare!

Fetelor, narodul meu a reinceput sa-si bage piciorul in gura! Mai facea faza asta pe la 6 luni, dar i-a trecut repede. Acum sta pe spate si-si aduce piciorul la gurita sau sta in fund si se apleaca asa, ca un gimnast, si-si linge talpita!
Ai vostri coipilasi fac asa ceva?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Bertha, toti fac chestia asta cu piciorusul. problema mea este insa alta apropo de picioare. Cata mananca talpa pantofilor. sa il vedeti ce disperat alearga prin casa dupa papusi si baga in gura numai talpa. intr-o zi l-am gasit in hol la usa in fundic sugand de zor tocul de la o sanda de=a mea. nici nu mai pot sa plec cu el incaltat. In masina sta in spate in scaunel si isi scoate pantofii, ciorapii si ii suge. si in carut face la fel. asa ca eu umblu cu pantofi in geanta. am peste tot pantofi, si in genti si in porbagaj, daca cumva uit acasa.

La multi ani sarbatoritelor!!!!

Bine ai revenit Nelly.

Madutza, ce face Ana?

noi plecam sambata la mare si sunt cam pleostita cu vremea asta ca peste tot arata ca va fii cam urat. Bine, am accesat site-uri unde arata soare sambata si duminica si pe altele arata furtuna. sau m-am uitat pe wap si la prognoza pe 7 zile imi scria ca sambata se va racii vremea si vor fii max 24-25 grade iar cand am dat pe zile la ziua de sambata imi scrie ca vor fiimax26 grade. diferenta nu e mare dar e aceeasi zi si acelasi site. asa ca sunt in ceata total, cred ca si cei de la meteo. am impresia ca nu mai sunt in stare sa stabileasca vremea pe mai mult de 3-4 zile. acum cum o fii. daca e urat stam o saptamana si maimergem cateva zile in august. dar la mare daca e frig e dificil mai ales cu copilul mic. daca eram doar noi stateam in carciuma sau mai bine in camera dar asa... mai ales ca un fratior nu mai vrem sa facem ca s-a "inchis".

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE, SFARSITUL CLASEI I HERASTRAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI ! CARMEN

Alus [pup} umblaretei, la multi pasi inainte si tie sa ai energie ca sa te ti dupa ea. sa vezi de acum incolo ce o sa fie.

Monet un la toate trei. Hai ca e tare haioasa Liuta, maine poimaine o aplaudam pe la concursurile de gimnastica. Sa sti ca o sa ia medaie de aur la sarituri.

Bartha si Bia isi baga picioarele in gura si isi scoate si ciorapii. Mai haioasa e dupa ce termina ca vrea sa isi puna singura ciorapii la loc, da nu reuseste. Ii explic la greu cum se face da inca nu poate sa traga prea tare de ei intr-o parte mai ales daca are elasticul mai tare. lui Darius

Madutza spor la invata si Bafta la examen!

Bianca iar e caccioasa, se legase la burtica si acum am luat-o de la capat, cred ca iar se lasa cu regim prelungit si ceva medicamente. Am trecut iar pe laptic HN 25 si acum manaca ceva mai bine. Aseara a papat bine jumatate de castonel de ciorbica + macaroane cu branzica la coptor + 4 felii de paine prajita + la culcare biberonul cu lapte.
In rest face numai prostioare placerea ei mai nou este sa se intinda pe gresia de la bucatarie si o linge la greu, eu o iau de acolo o pun pe un covoras si ii spun ca acolo poate sa stea si ea in secunda urmatoare e intinsa tot pe gresie. Ma inebuneste, si face lucrul asta si dupa ce i-am facut baita. A si cu baita avem acum probleme. Vine la baie singura da cand o pun in cadita incepe sa planga, nu mai vrea sa stea in fundulet ci in picioare si se apleaca sa dea cu palma in apa. Aseara i-am cerut ajutor lu tati ca nu mai statea deloc.
Of, nu stiu ce are cu baia .

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

CARMEN!
Vai,fetelor ce mult ati scris de ieri...harnicutelor!
Imi va fi foarte greu sa va iau pe rand sa va raspund ,asa ca ca o sa scurtez...Am citit tot ce ati scris si m-am amuzat teribil,si in acelasi timp am recunoscut numeroase faze:cele cu linsul gresiei,suptul pantofilor,nazdravaniile de la baie...ni se intampla tuturor ,nu?
Deunazi,ma intreba sotul..."de ce mai spalam noi suzica de fiecare data cand cade pe jos,ca si asa a lins toata casa?"...hahaha
Celor care plecati la mare,va doresc vreme buna,indiferent ce zic meteorologii!

Si sa va spun si eu,bucuria mea!...ieri cand ii dadeam mancarica de amiaza,Victor era tare nerabdator,statea in scaunelul lui si aruncase suzica...eu,mai gaseam cate ceva de facut,inainte sa ma apuc sa-i dau...ba,sa caut o carpita,ba sa aranjez mai bine scaunelul...la care,Victor mi-a facut surpriza...bietul copil,nerabdator fiind a inceput:"da-i,da-i"...eeei, si am inteles eu,ca el de fapt intelege si stie mai multe decat cred eu...

Mi-a stat si mie inima in loc la faza cu Lia cazand ...ce bine,ca totul e ok...fetita scumpa si curajoasa!

Nu va suparati pe mine ca nu v-am nominalizat pe fiecare,dar m-am gandit la voi toate !

Bafta si la invatat si examene!

Oare am uitat ceva?...oricum intelegeti voi...ca doar sunt senioara dintre voi(la varsta)...

mamici si pitici

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Carmen! Muuuulta fericire si bucurii, sanatate si toate cele bune! Pupici de la Diana si Vladut!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Carmen! Numai bucurii si multa sanatate!

Oare cand o sa se faca vremea frumoasa la mare? Oare cand?
Tot amanam plecarea la mare, pentru ca in cursul saptamanii este frumos si vinerea se strica vremea...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
Nu am citit tot dar daca astept sa citesc tot, iar n-o sa va scriu...
Noi suntem binisor, pe Danut l-am dus de luni la gradinita de care va spuneam. E marait, vrea numai cu tanti educatoarea, daca se indeparteaza plange. Doarme putin de tot acolo ca inca nu se simte ca acasa...

La Multi Ani Mephala! Sa iti fie viata plina de impliniri, fericire si iubire alaturi de cei dragi!

Fetele sunt asa prinsa la serviciu inca... o sa treaca si asta si o sa ma "vedeti" mai des...

Monet ma bucur ca e totul bine cu voi. Sa iti traiasca papusicile! Nu mai stiu cum se numeste sindromul asta in engleza da oricum e etapa cand realizeaza ei ca sunt distincti de noi si se tem. Cica punctul maxim e intre 12 si 18 luni, deci poate asta o fi la Liuta. Si Danut se lipeste asa frumos de mine si de tata-su...Mai noi imi zice nu numai "ma-ma" si "ia" (de la IRina)ci si ma-mi, alteori nimereste me-me sau mi-mi...:-)

N-am citit inca ce a scris Nally, o sa ma duc sa citesc. Oricum ce voiam sa spun Bertha, nu incerca sa il intarci brusc, va suferi tare. Incearca sa ii largesti pauzele intre mesele de lapte. Pacaleste-l cu ceva ce ii place lui mult si usor-usor, cate jumate de ora...Pupici si distractie placuta la mare.

Madutza n-am citit nici faza cu mucii da o sa o fac ca prea se amuza fetele...Pupici zulufitei si tie! Ana sta acum de buna-voie cu bunicii? Spor la invatat!

Va las acum, sper sa mai intru maine...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cris, si eu ma minunez de copilutul meu mereu, desi stiu ca toti sunt mici minuni. NU stie inca asa multe ca Amalia oricum. Cat despre frumusete...eu cam stiu cum ai reusit daca ma uit putin la tine...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Vorba lui cius : ce-ati mai scris!!!

maduzta bafta multa la examen! Am incercat sa pun in practica sfatul tau cu imobilizarea in vederea folosirii pompitei si s-a lasat cu bataie...Al meu e nervos rau e tot! Imi da peste mana, isi trage capul si se mai si stramba la mine. Pana la urma am reusit dar cand ma vede cu batistuta langa el (ca tot nu i-au trecut!) incepe si isi sufla in el lumanarelele. Dar il pacalesc si pandesc momentul cand expira si astfel e ca si cum si-ar sufla nasucul.

alus felicitari umblaretei si mare grija la pericole; Lia-gimnasta a avut pregatire fizica si noroc!

bertha, sa nu-l lasi pe sot sa-l cocoloseasca prea mult pe frumuselul de Darius; lasa-l sa se plimbe singur prin camera si sa sti ca si la un anisor se pot ridica singurei in picioruse, numai sa nu fie in toane proaste. Al meu se ridica sprijinindu-se in manute, ridica funduletul si trecand prin pozitia 'pe vine' isi indreapta corpul. E foarte simpatic cand face asta - parca e un robotel.

Fetelor care vreti sa plecati la mare, noi avem bilet incepand cu vinerea viitoare. Vremea e cam capricioasa in perioada asta, dar sper sa avem bafta de zile innsorite.

Tocmai a facut o faza haioasa: si-a gasit batistuta si o tinea la nas - cred ca s-a prins cum se foloseste. Fug repede la el; se piteste cu tataie si radee...si vine repede sa se ascunda la mine.

la mamici si pitici

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput