Naturiste si homeopate (6)
Raspunsuri - Pagina 15
marcr spune:
Salut fetelor,
Eu sunt Cristina si vreau sa discut si eu cu voi.
Urmaresc de anul trecut din vara situl si am luat tot felul de informatii de la voi.
Am reusit si eu sa fac cate ceva si nu se cunosc rezultatele.
Sa va spun: la recomandarea unor persoane am mers la un medic specializat si pe medicina alternativa: biorezonanta, acupunctura, un consult din cap pana in picioare pana la nivel de vitamina, cu ajutorul unui aparat pe baza de campuri magnetice si electrice, cred ca din China. Este vorba de cabinetul dnei Lucache Beatrice din Iasi.
Am luat in paralel cu aceste sedinte si niste picaturi de extract de mai multe plante: merisor, zmeur, rozmarin, din gama Plantextract.
La ultima sedinta mi s-a spus ca sunt bine( in martie) si pana acum nu am rezultatul asteptat.
Vreau sa va intreb daca a urmat cineva acelasi tratament, si in cat timp a rezolvat problema.
Vreau sa precizez ca histero a iesit bine, inainte de tratamentul naturist, un ovar era inflamat dar unul era functional, am avut ovul care a spart in ziua a 13-a, testul post a iesit bine, glera a fost buna.
Acum am facut o pauza pentru ca mi-am cheltuit toti banii si din imprumuturi si iau ceaiuri de : Branca ursului, Napraznic, cate trei lingurite de praf pe zi.
Sper sa ma reabilitez cu banii si sa mai cumpar picaturi.
Maine vreau sa merg la spital la Elena Doamna in Iasi sa mai vad cum mai stau si sa mai fac si ceva medicamentos, ca dureaza prea mult si a si poate este mai ieftin.
Sunt necajita ca la acest cabinet nu se dau rezultate scrise si numai iti spune ce ai fara sa ai niste parametri care sa te ajute sa te verifici din cand in cand.
Va rog daca mai cunoasteti un aparat de genul acesta dar sa dea si rezultate scrise sa-mi spuneti si mie, mai ales in Iasi m-ar interesa.
Va pup si va urez succes.
Cristina
iepurila spune:
Salutare la naturiste si homeopate.
Eu azi in ziua 5 de ceai de napraznic. Nu mai am intepaturile in dreapta. Il beau indulcit cu putina miere (nu respecr regula cate o gurita, cate o gurita ci il beau destul de repede- cu ce incurca asta?)
Miro cand ai putintel timp, poti sa ma treci si pe mine pe listuta.
Acu astept si pastilutele MACA (am facut comanda on-line. Si mai astept sa-mi raspunda Livia cu Ok sau nu la schema de tratament.
Va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
musete spune:
am si eu o intrebare ptr. fetele care urmeaza tratament homeopatic de mai multa vreme. Eu am apropae 3 luni , iar singurele simptome ciudate pe care le am sunt niste ameteli destul de ciudate. Acestea apar cand fac miscari bruste.
Voi ati avut astfel de manifestari?
Pupici, Musete
Mirona spune:
Buna fetelor,
sunt pe fuga ... plec din localiate.
Peste o saptamana plecam si noi in concediu deci plasez listutza si deschiderea de noi capitole lui Mishulina.
Mishu trimit mail acum, ok?
iepurila si marcr v-am trecut in lista.
Cristina bine ai venit la noi.
Oana sa ne anunti cand incepi ceva. Scrie PM la Irina71 sau MRL, ele sunt mai vechi in ale homeopatiei.
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
musete spune:
... si inca ceva. Voi cum stati cu Sindromul Premenstrual pe durata tratamentului. Persista sau dispare?
Pupici, Musete
elenya_m spune:
mirona bafta multa si vreme super! mai am si eu 2 sapt si ma pregatesc de drum ![]()
iepurica si eu
ceaiurile la fel (mai ales cand ma grabesc..), adica nu le dau pe gat dar nici cu inghitituri mici; sper sa nu fie nici o problema..
mustete
te-as ajuta cu placere da' nu stiu sa-ti zic.. sti k eu mi-s doar "naturala".. ![]()
toate fetele
Credinta face totul posibil!
Serj spune:
buna fetelor!!!!
inca mai sunt pe aici, si cum ma simt ceva mai bine am intrat sa va scriu cateva vorbe....
miro vacanta placuta si sa vii odihnita si poate cu ceva rezultate.... 
speranta scumpa mea, sunt ceva mai bine, am vazut minima si la 82, deci se poate...dar
imn ea cu o groaza de remedii si tot afurisita este
deci eu acum iau ALDOMET 1/8ore, ulei de masline pe stomacul gol, suc de telina, si usturoi capsule 3/zi, magneziu, si..... uffa, cu toate astea tot peste 90 sta mai mult. am totusi o reusita: am coborat sub suta![]()
fetelor, trebuie sa spun ca daca stai in strainatate, nu inseamna ca esti tratat mai bine... am fost la un spital mai mare decat cel aproape de casa, si m-au programat pt. 12 iulie (cum v-am spus) dar nu mi-au spus sa ridic doza de medic. nimic, mi-au spus sa o controlez, dar cum???? fac dupa capul meu
ieri am sunat la un medic recomandat de o prietena, si inca nu am programare la el, dar mi-a ridicat doza direct la tel.
vreau sa spun... nu este uman sa te comporti cu o persoana urat, pt. ca este cu probleme si mai vrea si un copil!!!!
speranta, merci de sfat, am sa acut traducerea de paducel si sa vedem daca o gasesc aici.
poate la cate dau in ea, se invredniceste si coboara
nu va mai stresez cu problemele mele, spun si eu bun venit la noile fete, si le urez sa rezolve cat mai repede.
la toate si o zi buna
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
iepurila spune:
Serj, nu ne stresezi deloc. Suntem ingrijorate si vrem sa stim cum te simti. Te rog din suflet ai grija de tine si mai stai de vorba cu noi, din cand, in cand, atunci cand poti si tu.
Elenya, si eu sper ca nu are nimic. Pana la urma tot acolo ajunge.
Miro, sarumana ca m-ai trecut pe listuta. Concediu placut. Ne va fi dor de tine.
MARCR, si eu sunt ieseanca. Nu stiu nimic de aparatul de care zici tu si nu am o parere buna despre medicii de la Elena Doamna.
Spune-ne mai multe despre problemele cu care te confrunti.
Pup toate fetele
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Fetelor,am deschis un capitol nou,la rugamintea Mironei care are cateva zile binemeritate de vacanta....Asa ca va astept cu drag www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52839" target="_blank">aici
Ina
Costi spune:
quote:
Originally posted by musete
am si eu o intrebare ptr. fetele care urmeaza tratament homeopatic de mai multa vreme. Eu am apropae 3 luni , iar singurele simptome ciudate pe care le am sunt niste ameteli destul de ciudate. Acestea apar cand fac miscari bruste.
Voi ati avut astfel de manifestari?
Pupici, Musete
Prea multe lamuriri nu-ti pot da, am inceput deabia astazi.
Mie mi se-ntimpla ceva ciudat desi e prima zi, sunt umeda bine, adica mucus clar, alunecos, se intinde- parca as fi la ovulatie.Sa fie si rezultatul celor 15 zile de branca ursului? In mod normal cam in 3- 4 zile ar trebui sa vina menstra, sau daca tratamentul homeopat este cel care va determina aparitia acesteia in max 10 zile. Eu am si uitat cum este ciclul menstrual, din 18 aprilie astept un ciclu normal.
Elena