Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

mirona ti-am scris mai sus un mesaj in legatura cu PM, ai reusit sa-l citesti?

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

miro gata, am reusit... zic eu.
Nu am verificat.., dar cred ca e ok.

Am bifat acolo.. la activeaza mesajele private

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

elenya_m BRAVO! pentru reusita cu PM-ul. Citisem mesajul tau ... dar voiam sa-ti aflu mail-ul ... astfel puteam sa te ajut ... facandu-ti o prezentare in Power Point cu exemplificare prin poze. (Ce si de unde sa iei, unde sa pui bifa ,etc.) Te-ai descurcat si singura. Bravo!

Fabya stiu despre ce vorbesti. Ale tale au doza 0,500 mg si sunt din Peru. Poate or fi mai bune, nu te contrazic.
Ale mele au 0,280 g/capsula, sunt facute de Laboratoarele Medica si avizate de Ministerul Sanatatii.
Pe ele mai scrie: "A nu se depasi doza zilnica recomandata."
Eu altele nu gasesc in RO. Ce pot sa fac? decat sa ma multumesc cu astea si sa le iau, nu?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Ce faceti fetelor
Vreau sa ma ajutati si pe mine. Plec duminica si nu stiu cum sa fac cu tratamentul. Stau cam 3 saptamani. Cum sa fac cu tincturile? Oare cate sticlute de tinctura de marar trebuie? sau de mugur de zmeur? Cu pastilele e mai usor, dar la ceaiuri renunt.Poate ma ajutati sa fac un calcul. O sa fie cam greu, plecam cu autocarul, ma imaginez scotand sticluta si numarand picaturile, ....
Eu sint in ziua 11 DPO, temp e ridicata, dar testul facut ieri dupa amiaza e clar negativ. As lua branca ursului sa vina mai repede. Simptome am, deci...nu cred ca mai e cazul sa sper.
Va pup pe toate, fara exceptie
Natalia

Mergi la inceput

miro ce draguta ai fost cu prezentarea in Power Point m-ai facut sa rad.
Ce sa faci cu astia mai mici si batuti in cap :)))

Ma cam pregatesc de gatat scarbiciul pe ziua de azi, asa ca va pe toate si va doresc o zi ca a mea (ca a fost usoara si frumoasa si va fi in continuare, ca merg cu sotul la cumparaturi si taaare-mi place, abia astept)
Dar nu scapati de tot de mine, ca s-ar putea sa mai intru de acasa ;)

Am o senzatie ciudata in burtica.. nu stiu de la ce, probabil ca sunt pe cale de a fi invadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

natalia26 sper sa te pot ajuta.
Si eu am plecat la munte, dar numai pentru o saptamana. Am o gentutza mai haioasa pe care o port mereu dupa mine, in care am tratamentul naturist. Sfatul meu e sa iei si ceaiurile, nu in cutiile originale, ci doar o doza mai mica. Poate vei avea ocazia sa bei un ceai si o sa-ti para rau ca nu le ai la tine.
Cu tincturile ... depinde cat de mici sunt.
Calculeaza in mare: o sticlutza de 50 ml, o linguritza cu 50 picaturi - are cam 0,5 ml (zic eu) - asa ca iti ajunge pe 5 zile, asta daca iei 30 picaturi dimineta, 30 la pranz si 30 seara.
Ia cate 2-3 din fiecare ... cea de mugur de zmeur mie mi-a ajuns intotdeauna o sticlutza cate o luna. La pastile e mai usor, ai dreptate.
In saptamana cat am fost pe munte ... am renuntat sa iau tratamentul la ora pranzului, luam numai dimineata si seara.

Asteptam si alte opinii.
Distreaza-te si relaxeaza-te si te asteptam inapoi cu forte noi si proaspete.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna!

Miro, ai idee de tratament naturit pentru ca sa se inchida frumos si fara infectie gaurelele de la laparoscopie?

Pup,
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

buna!

Mirona nu te contractzic,ai dreptate in tara sunt altfel si pe piaza nu gaseti atiea cite sunt aici in Ge,dar eu am seit-ul de la Livia si ea mi-a recomand de unde sa-le comand si care sunt cele mai bune.Deci eu trebuie sa iau tot tipmul,acuma astept rusi ca vad ca nu dau nici un semn de sosire decit micile pete din ziua 18-19a dupa ovulatie ...dar astea nu fac sa zbor pe sus ca sau mai intimplat si pina la urma au venit rusi cu asa ca asta e ce o vrea cel de sus si cind.

O zi buna sa aveti !

Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica si restul fetelor...eu am luat 3 luni Maca si eu si sotul...in prima luna am luat in fiecare zi cite 3 pastile fiecare, dupa care in a2-a luna si a3-a am luat numai dupa cm si pina dupa ovulatie, ca sa nu termin repede pastilele...dar daca nu eram zgircita luam in fiecare zi..deci nu exista restrictii de zile...fetelor daca nu va deranjeaza la buzunar, luati in fiecare zi si voi si sotul cite 3 pastile...sa vedeti ce iepuroi o sa aveti la usa!Si apropo nu stiu din ce tara erau...le-am luat pe alea de la www.innovatics.ro, care sunt un singur fel!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Miro, multumesc. Sper sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la toate problemele pe care le am. Oricum cand vin trebuie sa fac ceva, ori laparo ori instilatii. Ma gandesc la laparo poate ajuta mai mult, in sensul ca poate imi curata ovarele de microchisturi si vede clar ce e cu trompele.
Super ideea cu gentuta haioasa, asa o sa fac.
Cand ma intorc, sa va gasesc pe toate la mamici, promiteti?
Va sarut
Natalia

Mergi la inceput