Bebelusi de martie - aprilie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, ma bucur ca a iesit bine botezul, nici nu se putea altfel! Si ma bucur ca ti-a placut gluma noastra

Eu bantui pe net, pentru ca sotul meu e de vreo ora cu fetita in dormitor (a luat-o la el ca sa pot termina de facut prajitura cu visine) si vad ca n-au scos nasul si nici nu i-am auzit. Iar eu n-am indraznit sa-i deranjez...

Na, ca s-a trezit piticul.. Se pare ca au dormit pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Mamacita,felicitari pentru proaspatul crestinat! O duminica odihnitoare!@

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Va multumesc pentru uarari si aprecieri,andira si daria.
Cred ca alexutu lu'mama se resimte inca,ptr.ca azi a mancat total aiurea ca si cantitati si intervale,haotic,si doarme cat poate de mult,cu ceva maraieli in pauzele de veghe.Cum bebelusii cresc cel mai mult in timpul somnului,maine se trezeste urias
Aici e o vreme sa nu scoti un caine:ploua torential,vant,furtuna,tornade chiar(la Neptun)...Nu stiu cum sa clasific tipul asta de clima,la geografie am invatat niste caracteristici distincte ptr.fiecare tip de clima,iar noi trecem printr-un melanj care nu pare a aduce nimic bun...Nici pe bietul copil nu stiu cum sa-l mai imbrac...Asa au si ai vostri,pielea calda in rest,dar degetele si nasuc reci la 25-26 grade cate avem in casa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzunaki(Nico)si Panaiotis,sa nu va suparati pe mine,cum fac si alte mamici care ne cer parerea in diverse probleme si apoi ne sar in cap daca a noastra nu coincide cu a lor(oricum parerea uneia sau alteia dintre noi poate fi eronata pe anumite subiecte,nu dati cu pietre,acceptati diversitatea);invitatiile chiar sunt cam"antice"ca prezentare,dar este posibil ca textul romantic sa fie deosebit.Eu am vazut numai partea oficiala de invitatie cu datele de rigoare si jumatate din pagina unde pare a fi scris ceva frumos,cu miracol si nu mai vad mai mult ce scrie...oricum asta ar putea fi farmecul.Important este sa fie frumoasa nunta si voi fericiti,sa primiti cadouri speciale,invitatiile oricum nu le pune nimeni in rama...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Apuc si eu sa va scriu cateva randuri de aici, la tara. Din pacate astazi a plouat tot timpul

Mamacita sa-ti traiasca crestinutul! de la noi!

Oanamc multumim ca ne-ai impartasit experienta ta, nu cred ca ti-a fost usor.

Andira si eu si sotul meu lucram de la 9 pana la 7-8 seara, dar am reusit s-o pastram pe Mariuca acasa tot timpul. A venit mama in fiecare dimineata si a stat cu ea pana soseam unul dintre noi acasa. E adevarat ca am o mama de nota 10, dar poate vrea si soacra ta sa faca la fel. In felul asta ai copilul acasa tot timpul, ii pregatesti tu mancarea, ii faci tu baie si tot asa. Mariuca e foarte atasata de mama, dar tot eu sunt pe primul loc in inimioara ei si sunt tare mandra de asta. Mama e un fel de prieten cu care se joaca pana vin eu Cu Ioana o sa stau ceva mai mult acasa, dar dupa aceea o sa vina mama din nou. Pentru mine e solutia perfecta.
A, am descoperit ca mai semanam la ceva: si eu sunt moarta dupa limbi straine si tot incerc sa invat spaniola si mi-am facut rost si de un manual de araba... Engleza o stiu foarte bine, franceza o inteleg bine, dar e mai greu cu gasitul cuvintelor fiindca nu prea am folosit-o si germana am invatat-o la scoala, dar din pacate am cam uitat-o. Sunt insa cam lenesa la invatat singura...

Va pe toate si incerc sa mai intru. Lista o sa o completez cand am putin mai mult timp, sper sa nu se supere fetele.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, felicitari pentru "micutul-mare" crestin!
Andira, am fost in Israel timp de 8 luni si, cu toate ca m-am descurcat foarte bine cu engleza, m-am gandit ca ar fi o ocazie buna sa mai invat o limba straina.Nu e chiar asa de greu cum pare si am invatat vorbind si interzicandu-le celor din jurul meu sa vorbeasca engleza.Fara falsa modestie, eu am "ureche muzicala" la limbile straine, le prind din zbor.La scoala am invatat franceza si engleza, italiana si spaniola am invatat de la televizor si vorbesc foarte bine dar nu stiu sa scriu, iar ebraica vorbesc doar chestii uzuale de conversatie usoara.

Fetelor, eu sunt cam ingrijorata cu Letitia. De doua nopti se trezeste pe la 2.30-3.00 noaptea si se zvarcoleste si se vaita si geme, saracuta, de nu mai poate.Ii dau ceiut, o iau in brate si dupa un sfert de ora adoarme linistita pana dimineatala 7.30-8.00.
Astazi a facut aceeasi figura si dupa pranz.Nu cred ca sunt colici pentru ca au disparut cam de o luna si am intrebat pediatrul daca mai revin si mi-a zis ca nu.
In felul asta nu mai ia nici masa de noapte;ea se trezea pe la 4.00-4.30, dar in ultimele doua nopti, nu s-a mai trezit decat cu zvarcoleala...si era prea devreme sa ii dau tzitzi ca ii dereglam programul.
Eu m-am gandit ca poate are niste crampe, sau e din cauza vremii, ca a fost furtuna si batea un vant cumplit.Oricum maine sun pediatrul,dar poate imi spuneti si voi de la ce poate fi...

Oana

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare dragele mele,

in sfarsit am ajuns si noi acasa , dupa botez am plecat imediat la munte , am vrut sa intru sa va povestesc cum a fost la botez dar am fost asa obosita, si n-am mai putut a 2 a zi a fost mirul si dupa aia am plecat si a trebuit sa fac bagajele si cum n-am stiut ce lucrusoare sa-i pun i le-am luat pe toate ( sa nu radeti de mine) , acum stiu ce trebuie luat si ce nu, asa ...deci am fost la predeal , si a fost super am stat 5 zile, am prins 3 zile cu soare 2 cu ploi , Cezar a fost tare cuminte si a dormit mai tot timpul si a renuntat si la masa de la ora 2 , sunt tare fericita, sper s-o tina tota asa
fug sa-mi fac un dus si sa dorm sunt rupta de oboseala , parca n-am fost in vacanta
pupicei si revin maine cu amanunte despre botez si vacanta

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamcita,
felicitari in primul rand pt botez si sa ti traiasca crestinelul
NU DAU DELOC CU PIETRE.m au lovit detul invitatiile astea idioate de plang de 2 zile.pana si cu mama am stat la telefon si se ruga d emine sa ma linistesc.accept parerile voastre sincere -care coincid vad cu ale mele-si asta ma bucura enorm pt ca asta si asteptam de la voi.
deci,pe scurt,
sunt f nemultumita de aspect-ce e cu trandafirii aia pe partea exterioara???bleah-NU MI PLAC DE NCI O CULOARE!!!!
si poate as fi trecut peste rezultatul final daca nu mi se desconsidera parerea si ar fi avut macar putin din ce mi doream eu.textul prea putin conteaza chiar dc mi a tradus sotzul si e ceva dragutz.pur si simplu consider lipsa de rspect fata de mine si ceea ce mi am dorit pt ziua nuntii mele.eu degeaba vb,doar peretii ma ascultaca sa nu va mai zic ca tot eu sunt aia rea care i supara pe ei domne ca pur si simplu nu mi plac!
era vba sa facem altele dar renunt la idee pt ca tocmai VREAU SA LE ARAT CA AM MAI MULT BUN SIMT SI RESPECT fata de cat au aratat ei-socrii si cumnata-ca au pt mine referitor la acest subiect.mi e lehamite de ceea ce s a produs dar voi lasa de data asta de la mine.primul si ultimul lucru legat de nunta mea.

voi reveni ca acum fug sa mi imbaiez puiul si mai detaliez.
va pup pe toate si bebicii

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox,e foarte buna ideea ca o bunica sa vina sa stea cu bebelul cand mamica pleaca la servici.In felul asta copilasul e in mediul sau,inconjurat de lucrurile sale si mamica "are controlul" asupra bunicii care vine sa stea cu bebele.
Se poate sa gresesc si sa ma acuzati de rautate pentru ceea ce va spun acum, dar eu cred ca daca o bunica vrea sa se pensioneze "ca sa stea cu nepotelul" fiti sigure ca o face pentru ea, pentru ca s-a saturat de lucru si acum are scuza perfecta( asta in cazul in care vine ea cu propunerea).Stiu eu ce vorbesc!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Lasa Zuzunaki,nu te mai necaji! Asta sa fie tot raul ce-l vei avea la nunta!
Nu e frumos ca nu au tinut cont de doleanta ta si cred ca asta ar trebui sa le-o spui negresit.Dar cu calm. Pe moment poate ca nu se "vor simti", mai tarziu insa...

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput