Bebelusi de martie - aprilie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna la toata lumea
Gata! Am terminat cu nuntile, cel putin pt o perioada, pana la a noastra...hehehe! De saptamana viitoare intram in pregatirile pt botez!! Planuim un mic grataras (barbeque). Am ales solutia asta pentru ca mi se pare mai frumos decat la restaurant aici, unde te duci mananci si gata...ai plecat. Asa...facem si o mica petrecere de casa noua

Noi suntem bine! Am facut 4 luni ieri!!! Suntem fetite mari si tare mandre de noi si ii papam umarul lui tati de cate ori il prindem, de umbla saracu' tot timpul cu umarul ud

Am cam pierdut firul cu ceea ce se intampla pe aici, am citit numai ultimele 2 pagini.

Zuzunaki Ai dreptate sa te superi. Invitatiile sunt dragute dar nu-s deosebite. Nu mai plange insa Cel mai important e sa fi tu multumita cu ceea si cine esti si mai lasa-i pe ei, c-o veni si ziua in care or pleca in grecia si ai sa ai si tu liniste.

Mamacita Sa-ti traiasca crestinelul!

V-am pe toate!

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna

Mamacita, sa-ti traiasca crestinul, sa se faca mare si frumos, sa va umple sufletele de fericire, si sa fie sanatos... Felicitari pt Botez
asteptam poze...
Adriana, bine ai revenit, te asteptam cu povesti si... poze

Rox, asa m-am gandit si eu, ca daca va fii nevoie e mai bine sa vina cineva la mine decat s-o duc eu pe Bianca, care din septembrie va merge la cresa, asa consider ca e cel mai bine, va invata sa fie sociabila, iar la bunica in Ro va merge in vacante si cam atat, sper sa reusesc in final sa iau decizia cea mai buna

ariadnabr, La multi ani cu sanatate Soniei

zuzu, nu te mai necaji, cred ca solutia (nu da cu pietre, dau si eu o parere) este sa fii cat mai vesla, sa le arati ca nimic nu iti poate stirbi fericirea, ca esti mai buna decat ei, stii ca cel mai rau doare ignoranta..., ps: invitatiile nu-s chiar rele, adica nu-mi displac, doar cu descifratul stau mai prost :), pupici de la cuscra'

ellinia ma bucur ca inca te mai citesc, sper sa nu dureze mult pana vei "intra" din nou

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!
Savurez o cafelutza si sincer, ma obsedeaza de dimineata inundatiile astea...Nu se mai termina frate! Atata ploaie, atatea baraje rupte, atatea case distruse. Ma uitam dimineata la stiri, ii dadeam lui Stefan sa pape si m-am ingrozit. Acum jud. Teleorman e distrus, si Constanta iar a fost lovita, atatia oameni raman pe drumuri, ca sa nu mai zic ca au foat atatea explozii de la gaze. Sincer, ma cam ingrijoreaza ...Parca se intoarce lumea cu fundul in sus!
Sunt un pic trista. Azi plecam de aici, din prima noastra casa, aici am locuit prima data impreuna, aici l-am conceput pe Stefan, aici ne-am intregit familia...Nu va suparati ca v-am facut capul calendar ( acum am realizat ca batut atata apa in piua pe tema asta) dar imi este greu.
Mamacita, sa-ti traiasca crestinul! Bravo lui ca a fost cuminte!
An-k, asa mititica o dai la cresa?
Adriana si Ardianabr, bine ati revenit!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Mamacita, sa-ti traiasca crestinelul cuminte! de la noi!
AdrianaFedorca, si pentru voi aceleasi urari. Alti si pentru voi.
Am intrat sa va citesc repede si merg sa ma culc (e 2:20 dimineata la mine acum!) dar poate ne mai "vedem" miine si am timp sa va scriu mai mult.
si pentru ceilalti bebici si mamici!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ce-o mai fi si asta,mi-a disparut ce scrisesem?!
S-o iau de la capat:multumim pt.urari de la Alexutu'crestinutu'!
rrox,sa-ti priasca vacanta!Mi-ai dat o idee excelenta cu venitul mamei acasa,mai ales ca mama locuieste deasupra mea
oanamc si andira,ma inscriu si eu in clubul poliglotelor cu ureche muzicala(dar numai la limbi straine,caci la muzica in sine sunt o catastrofa):la scoala am studiat rusa(bleah)si franceza-care mi-a placut f.mult,apoi engleza-idem,apoi de la televizoe am invatat(si uitat)pe rand iugoslava(la Craiova,unde am facut facultatea,se prindeau sarbii si aveau niste programe bestiale pe vremea aceea),italiana si spaniola,apoi de la colegii de grupa am invatat greaca,iar acum simt cum le-am uiat pe toate.Inteleg,dar de vorbit nu prea imi mai iese(mai putin engleza,caci am predat ani de zile studentilor de la noi in engleza si mi-au ramas ceva amintiri.Din pacate constat,odata cu inaintarea in varsta si pierderea exercitiului,cum imi scade memoria alarmantHai ca am luat-o razna rau off topic
Adriana,in sfarsit te-ai intors,sa-ti traiasca crestinelul Cezarica,sa-ti creasca bubulinul voios si sanatos!Ma agitasem putin ca nu ne-ai mai spus nimic dupa botez,dar sotul si-a amintit ca spuneai ceva de Predeal,asa ca am asteptat cuminti intoarcerea ta.Cum a fost la viluta respectiva,a corespuns asteptarilor?
zuzunaki,hai sa-ti spun ceva sa nu mai plangi:in momentul in care te vor vedea stralucind in rochia aia de vis,nimeni nu-si va aminti cum arata invitatiile tale!Si pe deasupra,grecii,indiferent daca-si iubesc sau nu nora sau daca vor sa-i faca in ciuda,sunt foarte mandri:nu ar fi ales ceva care sa nu le placa rudelor lor,care sa-i faca pe ei de ras,nici macar ca sa faca impotriva parerilor tale.Deci fruntea sus si mai departe!Acum probabil intelegi ce te-am sfatuit in pm-ul cu nunta:supravegheaza-i indeaproape si fa cat poti de mult tu personal,chiar daca-i dificil!Ii cunosc destul de bine ca popor,asa cum ii stiu si pe romani,desi generalizari nu poti face niciodata,dar exista anumite caracteristici extrem de frecvent intalnite.Cat despre bunul simt,uita-l,nu e apreciat la ei;mai degraba apeleaza la eternele tertipuri feminine=spune ca ei si fa ca tine si,mai ales,prefera sa pierzi o batalie dar sa castigi razboiul!
ariadnabr,sa-ti traiasca Sonia,"La multi ani!"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!Nu am intrat de mult pe forum, pentru ca, pur si simplu nu am avut timp.Alexandra mea a facut vaccinul in 23 iunie, apoi au urmat cateva zile de febra, stare de agitatie.Cand toate acestea au trecut, a facut rosu in gat, si am inceput , din nou, cu febra
!
In plus, ne pregatim si noi de botez, care va fi in 17 iulie.Vom avea cam 30 de invitati, nu multi, dar vin si din Ungaria, si va trebui sa-i cazez eu.Deci pregatiri, si iar pregatiri.

Zuzunaki, nu te mai intrista de invitatiilea alea, crede-ma ca si eu am umblat atata pana le-am facut pe ale mele, si...dupa atata alergat, si nervi, si stres (nu au iesit cum am vrut eu, le-am refacut, apoi am gasit iar mici "defecte" si tot asa am tinut-o cam 2 luni) am observat ca lumea nici nu le-a prea bagat in seama, s-au uitat cand e nunta, unde e si atat!!!.Arata-le ca tu le esti superioara si ca nimic nu poate sta in calea fericirii tale (nici macar rautatea lor)

Mamacita, felicitari micului crestin, sa cresteti mari si sanatosi, si voi sa va puteti bucura cat mai mult de el si de realizarile lui!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

buna,in primul rand Felicitari pentru botez micilor crestini, Alexandru si Cezarica! Pupam boboceii si mamicile lor dragi! Sa cresteti mari si cuminiti si sa va iubiti parintii si sa fiti fericiti unii de altii!Zuzunaki draga mea, se pare ca nu e usor cu grecii, te felicit pentru decizia de a lasa de la tine dar sa nu se mai repete :)! Adica daca tot e nunta ta, trebuie sa-ti faca doar tie pe plac, visul oricarei fete e sa fie mireasa, e ziua ta si toata lumea trebuie sa-ti faca pe plac si toate mofturile pana in cele mai mici detalii! Asta stii tu deja si imi place ca esti bataioasa, daca ai decis sa-i ierti pentru mica 'greseala' bine ai facut ai sa te pup .Oanamc, te felicit si eu pentru sinceritatea si deschiderea de care ai dat dovada inca o data pe acest forum si iti multumesc ca ai impartasit cu noi o mica parte din povestea vietii tale! Pupici Letitiei si mamicii ei!Rrox, sper sa aveti parte numai de zile cu soare pe toata perioada vacantei si sa va relaxati la maxim!Marox, nu stiu cum e sa te desparti de copil asa pentru 2 luni, dar eu zic ca bine ai facut ca sa aiba si el o copilarie diversificata, sa stie de Romania s.a.m.d. Si eu intentionez sa o las pe Sara cand va fi mai maricica in Romania in vacanta (daca ma lasa sufletul) sa se bucure de tara mea de nastere macar o parte din cat m-am bucurat eu! Pupicei lui Julia!Ellinia, iti doresc sa te simti cel putin la fel de bine in noua casa in care va mutati, iti inteleg oarecum sentimentele pentru ca si noi intentionam sa ne cumparam alata casa si eu de obicei ma atasez foarte mult de casa de loc de lucruri. Sper sa treci cat mai repede de momentul acesta sa te uiti inainte si sa stii ca intotdeanua dupa nori si ploaie vine soarele. Cat despre inundatii e foarte neplacut ce se intampla in Romania in vara aceasta si sper ca sa se opreasca cu ploile si inundatiile odata ! pupici lui Stefanut! Ariadnabr la multi ani Soniei, si ideea cu BBQ e buna cred ca o sa o copiez si eu, cel putin asa m-am gandit ca vom sarbatori si noi cu prietenii si o parte din familie!Adseana, bine ai venit pe forum, si eu sunt tot din Oradea , pupici Alexandrei ne pare rau pentru rosu in gat si pentru febra, speram sa se faca bine cat mai repede. Succes cu cazarea :), daca sunt prea multi da-le adresa de la Dacia, spune-le ca este au si piscina! va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Adsena, bine ai revenit! Sanatate micutei Alexandra!Si spor cu pregatirile de botez!
Fetelor am nevoie de un sfat! Sotul meu are urechile mai departate de cap.Ce mai!Putin clapauge.Putin mai mult. Si observ,ca si urechiusele lui Brien se indeparteaza vazand cu ochii.mai putin si-si ia zborul.Deja arata ca un soricut.Oare e ceva genetic si de neindreptat? Sau as putea sa-i pun o banderola numai peste urechiuse si,tinandu-le asa mai mult timp,sa le corectez?

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita sa-ti traiasca crestunul cel cumintel. Sa sti ca si raducu meu are aproape mereu manutele reci si de asemenea bucutele. Nasu e caldut si in rest el e cald, dar cu mainile e de speriat. La bucute, ne-am gandit ca poate sunt prea mari si de-aia sunt reci

adrianafedorca sa-ti traiasca si tie crestinul si asteptam amanunte(picante) din vacanta de la Predeal. Voi aveti camion sau cum ai plecat cu toate lucrurile lu bebe? (glumesc, ti-ai dat seama nu). Noi numa cand mergem la bunica in weekend atitea luam, ca de fiecare data ne intreaba cate zile stam.

rrox3,sa-ti traiasca mama, ca banuiesc ca in propria mama ai cea mai mare incredere. Din pacate mama mea nu mai e asha tanara si e destul de bolnava ca de-abia se ingrijeste pe ea. Mai vede doar cu un singur ochi, destul de slab si are destule boli cat sa faci o lista intreaga.

zuzunaki, ai primit deja multe sfaturi asha ca nu cred ca parerea mea iti lipseste. Mie personal imi place exteriorul la invitatii.

oanamc, poate ai dreptate ca uneori bunicele isi gasesc scuze ca sa se pensioneze.
Dar tot nu inteleg de ce toata lumea banuieste mamele, dar mai ales soacrele de ce stiu eu ce dedesupturi cand e vorba de nepotei. deci nu aruncati cu rosii in mine, dar nu credeti ca exista si soacre ok si de buna credinta, care efectiv vor sa te ajute, nu sa te incurce?
Adica incep sa ma gandesc sunt eu oare defecta sau am avut noroc sa am o soacra de treaba? Pur si simplu noi ne impacam super si suntem ca doua prietene. Adevarat ca pana acum am fost cu vizitele , mai rarut, ca-i mai dragut. Asta sa fie secretul?

betilina, bine ai revenit si multa bafta si rabdare cu ingerasul tau.

elinia , spor la mutat si sper sa te "auzim" din nou cat de curand.

Pot sa deschis si eu un club al fetelor care nu au ureche muzicala deloc? Eu la scoala la muzica si la limbi straine si la sport am fost catastrofa. Astea intodeauna imi scadeau media.
Am reusit cu greu, dupa ce am terminat facultatea, cu lectii in particular si cu mari eforturi sa invat engleza. In meseria mea era esential. Reuseam sa citesc aproepe orice documetatie, dar la exprimat si inteles eram catastrofa.
Acum lucrez la o firma la care se vorbeste numai engleza, si desi cu accentul inca sunt la pamint lumea ma intelege si nu am avut plingeri.

Va doresc o saptamana minunata la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Danna_J, imi pare bine ca mai e cineva pe acest forum din Oradea, chiar daca acum nu mai esti aici!Musafirii nu-s foarte multi, vor sta o parte din ei si la ai mei, dar au copii mici (nu ca ai nostri, ci de 5-6 ani), dar care sunt cam rai, si nu sunt obisnuiti sa stea la bloc.Asa ca...Dar sper sa nu am probleme si botezul noastru sa iasa bine. mai avem 2 saptamani pana atunci.

Dariaevelin multumesc pentru urari.Alexandra e deja mai bine, febra nu mai are, si nici rosi nu mai e in gat, doar ca pofta de mancare nu i-a revenit, papa numai 70-80 ml de lapte max.Ea care papa si 130-140 ml la o singura masa!!Dar sper ca o sa-si revina de tot.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana placuta, cu vreme frumoasa.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput