tratament homeopat pt polipi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am mai dat adresa si nr. de telefon. Oricum, se prefera persoanele cu "nume", ceea ce eu am ocolit totdeauna, ca stiu cam cum se fabrica numele astea. Doctorita respectiva este si pediatra si am fost colege de facultate. Ea a inceput pregatirea in homeopatie inca din anul 4 de facultate, cind mergeam impreuna la unele dintre cursuri.
Am uitat sa specific, am absolvit facultatea acum... 11 ani.

Cine chiar vrea, sa-mi scrie pe privat.

Sanatate tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu vreau sa va dezamagesc dar va pot spune ca dupa trei ani si ceva de zile cu tratamente homeopate , la diversi medici BUNI .... cei mai buni, tot la operatie am ajuns
mi/a fost foarte mare frica de operatie si de aceea am tot amanat/o si am incercat prin toate masurile sa nu ... dar acuma va spun sincer ca imi pare rau ca am chinuit copilul atatia ani, timp in care saracutul nici mirosul mancarii nu il simtea, ce sa mai spun ca racea saptamanal , si otite peste otite, interne, externe, seroase, fara durere, cu durere pana am ajuns sa i se sparga timpanul ............ asta a fost punctul pe i dupa care instantaneu ne/am hotarat sa il operam

dupa operatie care a fost acuma doi ani juamte a mai racit de vreo trei ori, deci am trecut peste doua ierni fara sa mai avem probleme, doamne ajuta ca prin cate am trecut ne/a ajuns 5 ani de zile am tras cu chestia asta fara rost

parerea mea proprie si personaala este ca daca doctorul va spune sa ii scoateti sa o faceti, pentru ca este o infectie care nu trece decatr inlaturata de acolo

sa nu ma intelegeti gresit va rog - eu depre homeopatie am cuvinte de lauda dar in afectiuni usoare nu in infectii .... deci copilu era chiar sub tratament homeopat la o otita seroasa cand dimineata ne/am trezit ca e plin de sange in ureche ...... cred ca puteti sa va imaginati in ce fel de panica am intrat atunci de imi venea sa nu mai vad bilute (asa le spuneam la medicametele homeopate) in viata mea in casa

tot tratament homeopat fara rezultat a fost pentru alergii ... tot la copil .... si povestile pot continua

va pot povesti multe despte pataniile noastre cu astfel de tratamente dar nu vreau sa ma interpretati gresit, eu va povestesc ce am patit voi trageti concluzii, paote altii sunt multumiti

va rog sa cantariti foarte bine orice decizie, ei saracutii nu pot sa hotarasca pentru ei inca

noi nu am judecat destul la timp si putea sa ne coste auzul copilului pentru tot restul vietii si nu stiu daca mi/o iertam vreodata ...... m

va pup

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mihi nu tu esti mamica ce ai pus intrebarea si pe site-ul domnului Teleianu? vad ca problema si varsta copilului e aceeasi.De ce nu il rogi sa iti recomande un homeopat bun la tine in oras si apuca-te de tratament ca merita.Si la noi vad ca da rezultate f bune tratamentul homeopat inceput de 2 luni.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Andanii, un homeopat bun nu este unul care vrea sa te convinga ca doar tratamentul lui este corect! Aia sint doar homeopati plini de ei, atit! Un homeopat bun, ca si un alopat bun, recunoaste pina unde te poate ajuta si iti spune clar ce merge si ce nu! La noi a mers si inca f. bine. Cind a fost racit mai tare (a avut si el o bronsita in 2 ani de zile), i-am antibiotic si atunci chiar homeopatul ne-a recomandat sa terminam intii antibioticul si apoi sa vedem ce si cum cu remediile. Dar, dupa cum iti spuneam, ea e si pediatru, deci l-a auscultat si respirator si a vazut ca era o bronsita, nu gluma. Adica nu a uitat medicina alopata. Ba iti cere si ce analize mai ai de la alti doctori/cabinete/spitale si apoi se decide ce si cum.
Dar, dupa cum am mai zis, se merge f.f. mult la "NUME", nu la competenta. Este ceva specific in Ro, sa fii la moda si atit!

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Da Lucia Mirela noi eram.
M-am hotarat sa-l operez dar la radiografie a iesit o urma de bronsita, asa ca l-am trimis la mama la tara si-mi spune ca n-are pic de muc si aude normal.
Poate ca am scapat ce bine ar fi!
Mergem la Praid vreo 5 zile si o sapt la mare si poate ne-om cali un pic.
Vad ca nici Arpi, cel mic nu mai are mucuti.
Voi ati folosit saruri calcare, si daca da v-au ajutat?

Mihi mami lui Lori si Arpi si matusica lui Octa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna !

fetita noastra are polipi si am fost la homeopat, aveam remediul, numai ca a doua zi, cand nici nu apucasem sa-l folosim a facut febra 40 si am ajuns sa o tratam evident cu antibiotic. dupa acest episod si-a revenit ff greu si credeti-ma ca mi-e rusine sa ajung la homeopat sa-i spun ca nu am urmat tratamentul..of of..cu toate ca vreau sa incerc sa vedem daca se rezolva asa ca am auzit de multe cazuri rezolvate cu succes.
dupa 3 zile la mare fetita nu mai sforaia si se prezenta ff bine, numai ca o data ajunsa acasa, am luat-o de la capat. acum e la mama in alt oras si in primele ore a fornait la greu..acum cu oscilococcinum si pinosol a mai lasat-o..dar totusi...pare ca ar fi racita non-stop..sa nu mai spun de sforaiturile de peste noapte..offff

sa speram ca tratamentul homeopatic le va rezolva puilor nostrii problemele respiratorii ca nu vreau sa ajungem la operatie...

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da.... probabil ca am tinut la recomandarile primite depre vip/urile medicinei homeopate, dar asta este, multumesc lui dumnezeu ca acuma suntem ok, si nu mai avem probleme de genul asta de f mult timp

cred ca de refacut s/au refacut polipii e normal sa fie asa, dar nu mai avem probleme de nici un fel, ultima otita a fost cea inainte de operatie acuma trei ani

va doresc din tot sufletul la toate care aveti copilasi cu polipi sa ii rezolvati cat mai usor cu putinta si sa nu ajungeti unde am ajuns eu niciodata

va pup pe toate si pe bebeii vostrii dulcici

andanii

Mergi la inceput

Deiu meu are niste polipi... exact tatal lui, iar cind era mic chiar sforaia destul de urit. De cind am facut tratamente homeopate regulat are un somn f. linistit, respiratie normala si nu mai sforaie absolut deloc. Eu zic ca este o realizare, sa rezolvi fara operatie... Nici nu l-am cocolosit niciodata, tocmai in ideea de a-si face anticorpi, de a se cali.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput