tratament homeopat pt polipi

tratament homeopat pt polipi | Autor: Mihi

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca exista tratament homeopat pt polipi sau pt otita seroasa sau ... operatia e ultima solutie
Baietelul meu Lorand de 4,2 se confrunta cu aceasta problema, deja am fost la 4 medici si toti vor sa apelez la cutit.
Asa ca m-am hotarat in sfarsit dupa multe amanari, chiar azi ar fitrebuit operat , dar la radiografie a iesit un sfarsit de brosita asa ca s-a amanat.
Eu nu am incetat sa caut si alte solutii, asa ca daca v-ati confruntat cu aceasta problema aparent banala, astept sfaturi de la voi.

sanatate tuturor
Mihi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si noua ne-au spus vreo 4 medici ca tb operat de polipi baietelul nostru in urma cu 1.5 ani. Nu l-am operat deoarece am ales sa-l tratam homeopat si de-atunci n-am mai avut nici o pb.
Decizia iti apartine insa. Multa sanatate!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si Deiu meu are polipi si amigdale f. hipertrofice, care de multe ori il deranjau la inghitit. Nu inflamate, nu infectie, nimic. Si am fost la homeopat, mai mult timp, e drept (citeva luni) si a scapat copilul de "cutit"... Merge la sigur! Sa nu mai spun ca nu raceste...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Adica in urma tratamentului homeopat amigdalele si polipii s-au micsorat, ca volum???? (intreb si eu ca mama de kupil cu polipi si amigdale hipertrofiate, dar fara complicatii gen infectii, otite. Pur si simplu sint mari si copilul e cam fornait din aceasta pricina).

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Bianca mea tocmai a fost operata pt a 2-a oara de polipi si, ni se recomandase sa o operam si de amigdale, datorita faptului ca le are foarte mari in permanenta, fara sa faca insa infectii in gat. Asa ca ma intereseaza cum putem sa le "micsoram" pe cale homeopata, fara cutit. E de durata tratamentul?
V Erica sau Siminaf, ati obtinut asa ceva? In cat timp? Chiar i s-au micsorat amigdalele copilului vostru?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 2 luni) si Ramona (3 ani si o luna)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Merci fetelor,
mai ramane sa caut un dr bun homeopat , deja am discutat cu o d-na dr dar care nu cred ca are prea multa experinta deoarece mi-a zis ca nu a avut nici un caz de otita seroasa.
Sanatate si cat mai putini mucuti!

Mihi mami lui Lori &Arpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

si noi ne-am micsorat amigdalele si nici nu mai auzim sforaieli asa tare dupa 3 luni cu barium chloratum D 6 2x5 globuli/zi; retineti insa ca tratmentul trebuie prescris de un medic nu luat dupa modelul altui pacient;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Daca stie cineva o adresa de doctor homeopat in Bucuresti pentru asa ceva, ma intereseaza foarte mult, nepotelul meu de 4 ani raceste ffff usor, aproape mereu este racit si pe deasupra are si probleme cu polipii.

Multumesc mult,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Mihi, vad ca esti din Timisoara. Foarte bun dr este GHEORGHE JURJ,
Str. Traian Vuia, Nr. 21,Tel: 486670
Lena, in Bucuresti dr. Mariana Trifa, cu cabinet prin piata Amzei, consultatia (in care intra si tratament) costa 500.000 . Tel 212.78.69

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Noi suntem din Brasov si tare m-ar interesa si pe mine adresa vreunui medic homeopat care sa ne ajute cu polipii Mariei (4 ani) si otitele Alexandrei (3 ani).
Asa ca, va rog frumos, dati-mi de stire daca cunoasteti pe cineva.

Sanatate maxima!!
Gogutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by iileana

Adica in urma tratamentului homeopat amigdalele si polipii s-au micsorat, ca volum???? (intreb si eu ca mama de kupil cu polipi si amigdale hipertrofiate, dar fara complicatii gen infectii, otite. Pur si simplu sint mari si copilul e cam fornait din aceasta pricina).

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Da, exact! Ce este asa de incredibil? Este un tratament si functioneaza.

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput