Mamici de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Lory2004 spune:
Monicutz....era si cazul sa stai acasa....eu ma minunez cum ai putut sa rezisti la servici pana la 38s. In orice caz cred ca o sa ai o nastere usoara in cazul in care e "naturala" la cata miscare ai facut.
Oana C...bebelusa ta o sa aiba o camera superba....si cat de multe lucrusoare i-ai luat...o sa fie o "mica printesa".
Anis cand mai faci echo?? Eu merg din nou vineri....
Pup
Lory si baietelul din burtik 36s+
Monicutz spune:
Adriana, astia ti-au dat deja anticonceptionale? Nu e cam devreme??
Irinuca...da era cazul :)). Cateodata ma gandesc si eu ca ar fi cazul sa ma mai opresc. Dar nu prea stiu cum. Tot timpul am impresia ca n-am facut destul.
Diseara ma duc sa vizitez spitalul. Eram foarte convinsa ca vreau asta. Acum insa cand ma ganndesc mai bine....nu stu ce sa zic. Sa nu ma apuce panicile daca vad. Va povestesc maine. Cica dureaza o ora turul - ca la muzeu!
, 38s
irinabungau spune:
Monicutz, ce dragut din partea colegilor!!! Inseamna ca te apreciaza si iti vor simti lipsa cat vei fi plecata in concediul de maternitate!!
Anis, da acelea Durflex!! Eu din aceea am cumparat. Sper sa fie buna.
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Lory, de abia in 10 zile ma duc la eco..la 36 de sapt.
Sa imi spui si mie ce iti zice referitor la lichidul ala...
Iti tin pumnii!
AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
hai ca a venit sotul..ne ducem in curand sa luam saltea....da habar n-am de care...misto
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burticutze!
Felicitari, Adriana! Sa va traiasca Aidan, ca tare scump e! E asa de finutz si dulce! Dumnezeule! Sa va aduca numai bucurii si impliniri. Si tie refacere usoara si laptic bun si destul ;-)
danaB + Pooh 35+
Oana C spune:
Anis, setul acela nu cred ca este din bumbac. L-am vazut in magazin si cred ca este mai mult din poliester din ala lucios. Arata bine in poza, dar dupa parerea mea pare aiurea in realitate.
Uita-te la setul asta. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007Z2JUW/qid=1120060348/br=1-11/ref=br_lf_ba_11//002-7902368-0156826?v=glance&s=baby&n=542332
Stiu ca este putin mai scump, dar este de bbc 100% si peste 200 t.c. L-am vazut in magazin si mi-a placut si mie fff mult. Cred ca ursuletii astia seamana mai mult cu ursuletii de la mobila ta ... si sint din plus fff moale.
Salteluta mea este din innerspring (arcuri). O gasesti aici: www.colgatekids.com. Are chestii antibacteriale, waterproof, si nu stiu cite rinduri de materiale in interior, plus chestiile alea metalice din interior sint dintr-un metal solid si multe la numar.
Uite aici cum sa alegi o salteluta buna pt bebe http://www.colgatekids.com/how_to_buy/
Oana C si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Denisam spune:
Monicutz-bafta multa in astea 2 saptamini si diseara la spital, pe car eil vizitezi?Era normal sa iti fac ababy shower, sa stii ca asa se practica si mie mi-au facut la fel inainte de cununie si creed ca o sa-mi faca si acuma, dar la noi e cel putin cu o luna-6 sapt inainte, sa fie ei sigur ca nu dispari bruscSi eu lucrez tot de 2 ani cu ei, dar e o firma mai mica.
Va pupic si aveti grija de voi fetele, mai e un pic si veti fi cele mai fericite
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
anis spune:
Ne uitam...e mai dragutz celalat model..dar nu scrie pe nicaieri care e din bumbac..asta e problema mea..
Lory2004 spune:
Buticutze....voi v-ati interesat de medicul pediatru care va avea grija de bebe...Din cate stiu eu e mai bine sa-ti alegi un medic care sa aiba cabinetul in apropiere de casa, pentru ca trebuie sa faca vizite la bebe la domiciliu pana la 2 luni.
Nu-i asa??
O intreb in special pe Mitub, care sta in Dr. Tab. si care are experienta cu Miruna....poate imi recomanda si mie vre-un medic...
Pup
Lory si baietelul din burtik 36s+