Mamici de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Oana C spune:
Anis, orice alegi, vezi sa fie 100% bumbac, iar cearsaful sa fie cel putin 150-200 thread count (adica sa NU fie asa de subtire, incit sa vezi prin el ).
Eu tot de la Babies R Us, magazin am cumparat setul. Este asta: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000067821/qid=1120058914/br=1-14/ref=br_lf_ba_14//002-7902368-0156826?v=glance&s=baby&n=542332
Si daca te uiti la pozele mele, cu camera bebelusei, o sa vezi ca, asa cum spun si review-urile, culorile sint mult mai pronuntate decit in pozele de pe site. Iar cearsaful cu care vine este bumbac, 200 thread count.
Oana C si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
anis spune:
Oana..nu mai pot...mor de oftica.aveau si bordura pt perete cu Winnie si eu cautat tot Buc. si nimik...morrr
Deci sa i-au salteluta de iarba??? Dar salteau de iarba nu e drepta perfect..are un pic onduleuri de la prinsaturile saltelei..e ok???
AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Adriana, da, e lapticul. Mai fa si tu dusuri calde inainte de alaptare ca sa coboare suficient.
Irina, pupici multi si tie.
k32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Monicutz spune:
Adriana, felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii. E un scump piciul! Pai cred ca e laptele ce descrii tu acolo. Colostrul am inteles ca nu e apos deloc..ca nu pica. Bravo tie. Esti pe drumul bun :))
Andreea (AC) sa-ti traisca bb-le ca scump mai e :)!
Anis, si pe mine ma dor toate incheieturile si mai ales cele de la maini si degete. Eu ma handeam ca e de la hormonul ala care inmoaie toate articulatiile inainte de nastere. Plus greutate mai mare, plus volum mai mare de sange care circula si retentie de apa. Nu cred ca e anormal sa ne doara.
Kulta eu despre candida stiu exact ce stie si Gabrius. Adica ea exista in organism, si o poti face pe imunitate scazuta. Nu e neaparat sa o iei de undeva. din cate stiu eu tratamentul e safe in sarcina.
Eu am avut distractie acum 2 nopti. Dureri destul de mari, dar ciudate...doar pe o jumate de spate si un pic burta (aceeasi jumate).
Maine ma duc la dr sa vedem ce spune. Eu sper sa se uite si daca sunt sau nu dilatata...desi au spus ca abia in sapt 39 se uita. Eu o sa fiu la sf lui 38.
Maine e ultima zi de servici si la mine. Ar fi cazul...ca termin 38 de sapt :). Deja umblu cu tampoanele in geanta sa nu mi se rupa apa pe cine stie unde. Mai zicea cineva ca termina maine serviciul.
Va pup si curaj maxim ca se apropie termenele :)!
, 38s
Oana C spune:
Anis, la salteluta pt patut trebuie sa fii f atenta. Sa o incerci cind mergi la magazin, adica sa pui mina in centru saltelei sa vezi cit de tare este, apoi cealalta mina intr-un loc f putin mai departat, sa vezi cita presiune iti trebuie sa se balanzeze. Salteluta mea era in plastic la magazin, asa ca am intins-o pe jos si m-am asezat pe ea. Daca este de ajuns de tare pt tine, atunci este si pt bebe. Nu ii cumpara salteluta moale sau fff ieftina, pt ca ii strici spatele.
In plus, a mea are pe margine o chestie de sirma metalica (in interior) foarte tare, care nu o sa dea voie piciorusului lui bebe sa alunece pe linga saltea; adica tine marginile saltelei tari, sa nu se indoaie.
Oana C si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
anis spune:
Oana..am uitat de Winnie cand am vazut asta...http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008GYED/qid=1120059192/br=1-1/ref=br_lf_ba_1//102-8617469-6692967?v=glance&s=baby&n=542332
dar unde scrie ce si cum despre lenjerie..nu gasec
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Oana si din ce material e salteaua??Il astept pe sot sa mergem sa luam una..si de aia va zapacesc de cap...
Aia de iarba mie se pare tare..doar ca nu e prea dreapta..
Monicutz spune:
Am uitat sa va povestesc. Am fost teribil de impresionata ieri. Cei de la servici mi-au facut un fel de Baby shower, adica s-au adunat cu totii si mi-au dat cadouri din partea firmei si unii din partea lor personal. Cineva a facut un tort si au adus sucuri.
Nu ma asteptam la ceva de dimensiunile astea. Eu lucrez de 2 ani aici si ma gandeam/simteam ca nu am reusit niciodata sa ma integrez asa cum eram acasa...dar se pare ca m-am inselat.
Va pup,
, 38s
irinabungau spune:
Adriana , daca nu ti-a picat din gura si a curs din sani, sa-ti traiasca si sa fie cat mai mult!!! Este MARIA SA LAPTELE!!!!! Yuppyyy, o sa pape Aidan de-o sa rupa!!!
Monicutz era si cazul!!! Poate reuisesti si tu sa te odihnesti cateva zile... inainte de marele spectacol...
Anis, eu ti-am trimis un link cu ce-am cumparat eu, la 700 mii saltelutza are inaltime 10 cm , este cu 2 fete: una pt. nou nascuti si una normala, antialergica, etc... ai intrat pe site-ul acela sau vrei sa-l mai trimit o data??
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Irina..Cred ca am intrat cu capul in nori si io...era durflex nu?
Hai ca nu mai pot...am innebunit ce lenjerii frumoase...