Mamici de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
Katink spune:
Simona scumpa mea, nu eu sunt cu intrebarea despre candida, ci Kulta ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
Orca spune:
Pe ultima suta de metri: am fost azi la doctor si mi-am facut testele de coagulare si alte prostii - toate au iesit bine; am vorbit si cu anestezistul si a ramas anestezia generala mai ales din cauza tensiunii mele foarte mici (9 cu 5).
Maine la ora 8 intru in operatie... tre sa recunosc ca pe de o parte mor de frica, pe de alta abia astept sa scap.
Va urez toate cele bune pana saptamana viitoare cand sper sa revenim cu totii cu bine acasa 
PS. am vazut ca se discuta de lenjerii de pat frumoase: eu am luat cu Woody si pantera roz din Mall, la subsol (e un magazin mare cu prosoape, lenjerii si alte alea - nu mai stiu cum se cheama) si din Mothercare. Le-am spalat la 90 de grade si n-au avut nici o problema culorile, deci succes :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
simona79 spune:
Irina- multumesc ca nu m-ai uitat. Din pacate, dupa cum vezi am aceeasi probl! Mi-a raspuns numai OanaB-moderator, care mi-a spus ca faza cu acces restrictionat e o eroare a DC iar despre nr de msg nu stie ce sa-mi spuna! As incerca sa-mi schimb user-ul sa incerc, dar nu prea-mi vine sa trec iar prin faza aia de mesaje nemoderate, ca iar ajung sa vb singura! O sa fiu tot timpul nou venit cu 24 de mesaje, dar imp e ca voi sa ma cunoasteti si sa nu ma uitati!
Lory2004- Med meu de fam e si pediatru si mi-a zis clar ca nu vine la mine ac. Asa ca poate sa si planga de suparare dar eu imi caut alt med pt bebe!
Ema- vecinii ti-au reparat in casa????? Pe mine m-au inundat de 4 ori pana acum si le-am rep noi lor teava si ne-am facut singuri in casa pt ca nici nu le pasa ca la noi in baie si pe hol ploua!
Gio - multumim pt sfaturi si informatii! Eu am greturi iar cam de 2 sapt. Ce o insemna? Ca m-ati cam speriat! Si am niste arsuri!!!!!

Katya- bine ai revenit! Felicitari pt sarcina fara probleme. La fel sa fie in continuare si sa ai si o nastere la fel de usoara!
Irda- Ai dreptate. Cred ca in stilul asta vor fi mai multe mamici in iunie decat in august!
Zina - si eu mananc piersici la greu! Ma stie toata piata! De ce oare? Si sucul tot de piersici il vreau!
Va pup. Mai scriu la cap urm sa nu raman singura pe aici!
Simona
si
Mario 35+
simona79 spune:
Mii de scuze Katink
, dar au fost atatea de disc pe aici ca pana sa raspund si eu uit cu cine tb sa vb!
Orca, mult succes maine la cezariana. Iti tinem pumnii! Nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos!
Simona
si
Mario 35+
cin spune:
Uff..am scris un mesaj si pana s-al trimit, l-am sters din greseala..
Andreea...si mie mi s-a intamplat ca un barbat necunoscut sa-mi spuna trecand pe langa mine ca "e 100% baiat" si atat...a trecut mai departe.. si eu am ramas cu gandurile mele..
Simona..am doi colegi care au apelat ca medic pediatru la Dr Nanea de la Giulesti...din pacate nu este si medic de familie, dar e o dr buna, zic ei. o poti suna oricand, face vizite la domiciliu, doar ca trebuie sa-i cam asiguri deplasarea .. este profesor la fac de medicina si este de garda sambata (parca).. nu am nr ei de tel, dar o poti aborda in spital...
Nicoleta
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
Katya spune:
Katink,mersi,da,nu ma ingrijorez,ca dr mi-a zis ca e-n regula,dar stii cum e,cind vezi ca alti bebelusi sint mai mari la aceeasi virsta,chiar si cu 100 g,de ex,vrei si tu ca al tau sa aiba mai mult...Asa o fi la prima sarcina,orice iti pune semne de intrebare,la urmatoarea sa vezi ce relaxate vom fi..
Simona 79 si eu iti doresc sarcina usoara in continuare,vad ca sintem cam cu acelasi nr de sapt,o sa fie bine la toate,sint sigura.
Orca,mult succes miine!O sa ne gindim la tine!
Numai bine,
Katya 35+5
caterina71 spune:
Felicitari noilor mamici si sa fie sanatosi bebeii. Ce bine ca incep si fetele!
Orca, iti tinem pumnii maine. Succes si bebel frumos si sanatos!
Am si eu o intrebare: a pierdut vreuna din voi o parte din dop fara sa urmaze sa nasca in urmatoarele zile ( eu sunt in saptamana 34, acu' am pierdut putin dop - putin pe hartie - si n-as vrea sa nasc de acum...)? Ca e inca micutza fata. In rest, iau 3 nospa pe zi si nu ma misc din pat.
Sanatate in continuare si nasteri usoare, daca se mai hotaraste careva.
Cati si Alexia 34+
acusor spune:
Katink, eu sunt cu examenele! Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu zilele incurcate. Am fost convinsa ca 28 este miercuri si m-am dus miercuri la examen. Bineinteles, ca era alt examen. Noroc ca se mai tine si maine. Sotul meu a zis ca se uite si el pe programare ca sa fie sigur. Noroc ca nu mai am decat 3. Vineri, sambata si duminica. Asa nu pot sa le incurc. 
Pupici 
acusor 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Katink spune:
Fetele am deschis capitolul 56 aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52264
Katink 35+
Fotografii