Mamici de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, eu sigur voi fi pe baricade de la 11 la 12 noaptea... cine stie, poate mai prindem vreo nastere in direct...

Monai, proiectul de lege a fost retras de pe site pentru a fi dezbatut, deci... nu stim de ne asteapta!! Se poate schimba chiar data aplicarii legii!!! Oricum, cu siguranta se va schimba si nu oricum, ci in rau!!! Cert este ca cei de la casa de pensii si asigurari de sanatate sunt in ... !!!! Nu au bani pur si simplu, sunt extrem de multi pensionari, suntem o natiune imbatranita!!
Si... vorbind de inghetata, tocmai am mai cumparat o cutie de inghetata... nu ma pot abtine si pace!!!

De la Mamini pupici pentru toate burticile, mamicile si bebelusii lor!!!!

Pupici,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Felicitari Oana si Ioana Co!Sa va traiasca fetitele si sa fie sanatoase!

Da,se pare ca a inceput sezonul fetitelor,si inca ce mari sint!Ce ma bucur!
Sper sa creasca si a mea macar pina la 3 kg,la 32 de sapt avea 1,900 kg,cum alta ecografie nu mai fac...

Irina,esti tare draguta cu vestile tale bune si cu gindurile tale bune pt toata lumea!

Monicutz,cum ti-a placut vizita la spital?Sper ca doar in vizita ai fost,asteptam sa ne spui.
Va pup,

Katya 35+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Adriana, ma mir ca te lasa piticul sa conversezi cu noi. Inceamna ca e baietel cuminte.Bravo lui!
Mai fetelor, ce-i cu Winnie asta? e asa vedeta? am vazut ca e peste tot! Sunt desenele alea animate cu porcusorul? Am vazut si eu la HBO cred, da sincer nu mi- placut de el foarte tare. Nu dati! eu ii prefer pe Tom si Jerry, Tweety...astia clasici. Lu' bebe i-am luat salteluta de pat si lenjeria cu niste ursuleti anonomi, da veseli si dulci.
Bogdana, cum lucrezi 20 ore/zi? Pentru mine e o aventura sa ma duc pana la paine, si in mod normal as face 10 min, da 14 kg in plus fac 30 de min. Bai fetelor care mai prestati inca, sper sa va ridice sefii statuie!
Uau! chiar ca nasterea Oanei C a fost in direct! dragut din partea ei ca ne-a descris fiecare etapa premergatoare nasterii.
Sa fiti sanatoase amandoua! Toate cele bune si Ioanei Co si fetitei ei!
Fetelor, citind experentele celor care au nascut, ma simt asa pregatita si stapana pe mine, deja stiu tot ce urmeaza sa se intample si asta ma linisteste nespus.

Zina si bb Matei 34 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICITARI IOANA CO! Sa-ti traiasca Darianna, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Andy si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Eu nu ma mai joc! Cu dc-ul asta care abia se misca nu sunt deloc in pas cu ultimele noutati...
Am urmarit "evolutia Oanei C". Super, chiar nastere in direct... si ma minunam ce activa a fost ieri toata ziua pe forum!

Oana Sa-ti traiasca puiutza, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru bb!
Ioana, ce puiutza mare ai! Felicitari! Sa-ti traiasca, safie sanatoasa si cuminte!!!
Va asteptam pe amandoua cu amanunte "picante"!

Ce mari sunt puii vostri fetelor care ati fost la control... eu am asa emotii ca a mea o sa fie o frantura de omulet... ma rog sa stea cuminte acolo si sa mai creasca, sa-i fie mai usor cand vine pe lume!

Ioana si bblina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari Oana, sa traiasca EVA si sa fie santoasa si cuminte!
refacere rapida!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Katink, Orca parca are programata cezariana maine, vineri. Cum eu nu trebuia sa stau acasa decat vineri(dar stau si azi), m-ai indus si pe mine in eroare. Oricum ii tinem pumnii.

Pisi_ella, mai ai putin, dar tu esti deja mamica curajoasa a unei fetite. O sa fie bine!

Azi cand am iesit putin am fost acostata de un om mai in varsta care mi-a spus hotarat: "O sa ai baiat. Iti spui eu!" Ce atata ecograf! Bani aruncati in vant! Stie lumea mai bine!

Andy si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, pe unde esti? Ai plecat sa cumperi salteluta?

Fetele tot nici o veste de la Orca?
Dar de bebestrumfitza mai stie cineva ceva?
Katya, stai linistita, puiuta mea la 32sapt. + 6zile cantarea 2115g. Si dr. a spus ca e foarte bine. Important la nastere sa aiba peste 2500g sa nu fie considerata prematur si sa fie sanataosa, ca nu participam la nici o olimpiada cu puii nostrii .
pisi_ella, pe joia viitoare zici ca nasti Nastere usoara iti doresc si un bebelus sanatos! ne vom gandi la tine, sa fii sigura de asta!

Si daca tot vorbiti de desert, eu de ieri iar am dat-o pe ciocolata . E bine ca am perioade cand mananc ciocolata, apoi o dau pe inghetata, apoi mi se pune pata pe un anumit fruct si numai dintr-ala mananc... dar nu combinate, graviduta fidela sunt

Si noi mai avem control marti pe 5 iulie, tot atunci tin minte ca are si Mamini - salutari si de la noi si distractie placuta in continuare! - si o sa ne faca eco, sunt curioasa cat a mai crescut mandra mea, ca eu vad ca am inceput sa bat 10kg in plus la cantar, sper ca si ea creste la fel de iute ca mine.

Pupici si numai bine,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Fetelor ce harnice ati fost! Pana sa raspund si eu ati mai terminat un capitol! Sper sa nu raman sa vb singura pe aici!

Oana felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei! Pana sa apuc sa-ti raspund si eu la intrebare ai si nascut! Chiar ca cea mai tare nastere de pana acum, in direct! Multumim pt emotia pe care ne-ai creat-o!
Ioana Co- si tie multe felicitari si sanatate iti doresc! Sa-ti traiasca si refacere rapida!

Katink - eu stiu ca nu se ia deloc Candida. Asa mi-a zis mie dr meu, ca am avut si eu in primul trimestru si sotului nu i-a dat nimic. Eu nu ti-am mai raspuns ca am vaz ca mai raspunsese cineva. Mie atunci nu mi-a dat tratament pt ca a zis ca cea mai potrivita per pt trat este trim 2. Mi-a zis numai sa ma spal cu apa calda si bicarbonat. Mai tarziu mi-a dat Gynosol - 3 ovule, 1/zi si mi-a trecut imediat, sunt ok de fol in timpul sarcinii sau alaptarii. Candida am inteles ca fac 85% din gravide, nu stiu de ce, dar sigur nu luat de undeva!

Adriana- super poze, sa-ti traiasca! Ce dulcic e!Si ma bucur si pt laptic, ca tot iti faceai probleme ieri!

Andre_ea- Da, tu chiar tb sa mergi! Distractie placuta si sa fii cumintica!

La fel si Albinutzza- Bondarelul e cumintel ca vrea la nunta sambata!

Kulta(Paula) La multi ani, sanatate multa si nastere usoara! Imi cer scuze ca nu ti-am urat de ieri dar eu azi am aflat ca a fost sarb ieri!

Anis, cum ziceam de ieri, eu mi-am luat saltea din iarba de mare, ca am auzit ca e cea mai buna si nu mi s-a parut exagerat de scumpa (1.500.000 lei) si am luat-o din carrefour, e bleu si are ursuleti pe ea!

Monicutz - petrecere la serv??? De mine parca au zis merci ca plec, dupa 7 ani de munca in acelasi loc, dar de...sefa mea voia sa aduca o ruda in locul meu, asa ca eram cam in plus. E, sa nu fiu rea ca nu a fost toata lumea la fel, dar pana la petrecere..... Si tur al spitalului? La noi nici nu te primeste! Te intreaba ce cauti! Mai am un pic si emigrez si eu!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Andre_ea cate dreptate ai , problema e ca eram ferm convinsa ca azi e vineri ce ti-e si cu hormonii astia

Si tot vineri mai dadea cineva examen, dar sincer nu mai retin cine si vroiam sa urez bafta, dar am zis ca daca tot nu mai stiu cui sa urez, mai bine tac. Dar eu o tineam pe a mea ca azi e vineri

Pupici,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput