Bebelusi de sept-oct 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
loreema24 spune:
ana_a - sa ma intorc cu capul la picioare nu m-am gandit niciodataTre sa fie foarte haioasa imaginea!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ellen spune:
Ramona, chiar e super carcaletele ca am incercat si eu si Tati si parca am manca si noi
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Ana, dar chiar nu iti este frica ca o sa-l loveasca Tati cu picioarele? Sau se intoarce si el?
Eu cand o iau cu mine in pat nu pot sa dorm deloc pentru ca Tati al nostru se foieste tot timpul noaptea si eu stau sa o pazesc pe pitica si pe el sa nu o loveasca. Asa ca o iau foarte rar cu noi in pat. Doar cand nu se linisteste ea, dar in cazurile alea se trezeste si Tati si nu mai avem probleme.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Hehe...am mai primit si eu o steluta
ana_a spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Fetelor , am reusit s-o fac pe ficamea sa bea 90 ml lapte formula.
Dar nu i-am dat nimic sa pape pana nu a baut laptele,de urla de foame, ca altfel nu il voia.Dupa laptic am incercat sa ii dau legume cu carnita dar a luat numai 3 lingurite.
Nu-i asa ca e f putin?
Eu intreb pt ca nu stiu cam cat lapte ar trebui sa pape la o masa normala.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
eu zic sa stai linistita dat fiind ca o alaptezi.Copilasii alaptati beau mai putin laptic la o masa.Stiu asta de la Stefan, dupa ce nu am mai avut lapte el nu bea mai mult de 60-70 ml la o masa cand de fapt trebuia sa bea cam 120-150 nu mai stiu exact, oricum el nu putea sa bea atata lapte praf cat trebuia conform varstei lui.
Si acum bea 240 ml in zile bune.
O sa se obijnuiasca si Loreema cu lapticul dar are nevoie de timp!Pupici!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
elyanne spune:
Wow... ati scris nu gluma... N-am avut cand sa citesc... pt. ca nu mai am timp de nimic... trebuie sa mai spal cate ceva, sa calc si sa fac bagajele... mai e un pic...
Maine dimineata plecam devreme, ca sa nu ne prinda caldura pe drum...
Bun venit mamicilor si piticilor noi...
La multi ani! sarbatoritilor!
Gata, cam atat... daca mai am timp azi, ceea ce nu prea cred, mai intru, daca nu cand ne intoarcem de la mare...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
ana_a spune:
quote:
Originally posted by loreema24
ana_a - sa ma intorc cu capul la picioare nu m-am gandit niciodataTre sa fie foarte haioasa imaginea!
da...noroc ca avem un pat imens ca si daca as fi stat de-a latul patrului cu Stefan tot nu l-am fi incurcat pe tati
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ellen spune:
Eliana, drum bun la Mare si distractie placuta. Sa va intoarceti cu multe poze ca sa ne ofticam si noi cele care o sa ramanem in Bucuresti.
ana_a spune:
in sfarsit fetelor va ajung si eu din urma cu cititul...tare greu ca muuult mai scrieti
ellen, nici vorba sa ne loveasca tati cu picioarele, patul e mare si el statea saracu cam pe un sfert de pat si noi amandoi(eu cu Stefan) pe treisferturi...haha...parca acum imi amintesc...Dar asta a fost pe cand era Stefan de 5 luni cel mul, ca acum gata, nu mai doarme in patul nostru decat dimineatza cand pe la 6 se trezeste si se catzara pe gard, cam asa cum povestea Mina intr-o zi...haha...si tati ma scoala si zice "ia uite, iara e Stefan pe gard, hai sa-l luam de-acolo..."
Sa va povestesc si voua ca ieri tati a fost responsabilul cu cina copilului, eu fiind dusa la dentist...si cum credeti ca ia dat iaurtul?hahaLa Stefan ii place sa pape iaurtul simplu cu miez de paine amestecat, ei bine, tati ia pus miezul de paine pe masutza de la scaun si Stefan lua un miez de acolo si apoi tati ii dadea cate o lingura de iaurt....si va mai mirati ca a papat bietul de el numai o juma de cutie???
flori din gradina mea
ellen spune:
Ana, haha ce mi-a placut. Daca nu i-ai dat specificatiile complete . Cand ai povestit de Tati al vostru parca il vedeam si pe al nostru facand la fel.
Dehhh, Tati al nostru e programator (deformatie profesionala) si tre sa ii dai specificatiile cat mai amanuntite ca altfel face cum ii tuna lui. Asa ca eu m-am obisnuit si ii spun si cele mai amanuntite detalii cand il las pe el cu Alexandra. II spun pana si ca atunci cand o schimba, sa nu uite sa inchida cutia cu servetele umede.