Bebelusi de sept-oct 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
florypop spune:
ALEXANDRA (aissa)
Scuze ca am dat iar buzna dar astazi e un moment special: e ziua norei mele Alexandra.
Aissa, sa fiti fericiti alaturi de ea si sa aveti parte de tot ce e frumos.
Pupici,
Flory si Andrei
pufymic spune:
Aissa sa-ti traiasca pitic!...Cat despre mancarea aia de dovleac pe noi nu ne impresioneaza ca nu-i place dovleacul....
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
loreema24 spune:
quote:
M-ai spart! Cand ii dai atatea mese????????
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Pai hai sa vedem!
1.Tzatica papa seara inainte de culcare si noaptea.
2.Cand se trezeste 8-9 cerealele
3.ora12 Fructele+branzica(numai asa papa branzica)
4.ora16 Iautrul
5.seara 19-20 legume cu carnita
lapte formula a baut doar azi atat de mult si am cam dat peste cap programul de masa.
Asta e programul de masa in zilele in care papa normal,ca avem si zile in care papa doar jumatate.
Stiu ca ar trebui sa ii fac program sa pape mai rar, dar la fiecare masa ii dau sa pape pana se satura(adica sa imi mai ramana macar o lingurita in castronel) si dupa 3-4 ore plange de foame.
Sper ca te-am lamurit.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Eu in piureul de fructe pun 1 banana+2 piersici+4-5 caise+1 mar.
Sau mai schimb piersicile cu nectarine sau mango.Marul cu para sau pepene galben. Sau depinde de ce fructe am in casa sau ce mai gasesc prin piata.
Cert e ca mereu fac cam 500g ca sa fiu sigura ca ii ajunge si ce ramane papa mami care este o pofticioasa si trebuie sa pape tot ce papa fata(In afara de borcanele cu legume)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
ellen spune:
Dianarus78, nu stiam de Ianis cu piciorusul ca se chinuie mititelul de la 4 luni. Multa sanatate si sa ii treaca repede. de la noi.
Dar parca acum de curand a intrebat cineva de chestia asta si zicea ca abia acum observase. Ma rog...neuronul asta .
Vorba Aissei, nici eu nu mai tin minte nimic. Parca sunt venita cu pluta de la un timp.
Aissa, ma bucur ca e mai bine la urechiusa. Sper sa ii treaca in curand. Sper sa manance Alexuta, mancarea pe care o pregatesti acum.
Ramona, pai e bine ca a papat 90 ml de formula. Incet, incet o sa manance si mai mult, ai sa vezi. Oricum vad ca mananca foarte bine...Felicitari.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
aissa spune:
Multumesc Flory (cuscra!).
Multumesc Pufy! Dovlecel nici mie nu-mi place si am vazut ca nici ei (in ciorbita il papa). Am zis ca poate se gasesc si amatori printre mofturosi....
Loreema, sunt lamurita, pitica ta papa super bine. Asa ca nu ai de ce sa te mai intrebi cata formula sa ii dai. Cat vrea ea, la asa cantitati....
Noi papam asa:
- dimineata lapte (de cand ii dau doar de 2 ori pe zi papa cam 210 ml cu cereale in el)
- fructe, banana cu Fagaras a fost vedeta vreo saptamana, azi ce am zis, o piersica si o nectarina (dar asta inseamna cred eu maxim 150 g)
- legume cu carnita 200 g (aici ma orientez ca ii pun mancarea in borcane din alea mari)
- cereale/iaurt in jur de 150 g
- lapte din nou.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ellen spune:
Ca tot vorbiti de meniul cu fructe, sa va zic si eu ce papa Alexuta mea in fiecare zi la ora la 10, la masa de fructe.
Un mar fiert (pentru ca nu il vrea crud) amestecat cu o para (sau jumatate depinde cat de mare este para), o piersica, o caisa, 4-5 feliute de banana, un kiwi (fara partea din mijloc), zeama de la o felie de portocala si de la o felie de gref + branzica (sau o masura de orez sau o masura de cereale) si o lingurita de biscuite. Din toate astea mananca in jur de 200 g si ii place foarte mult.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Aissa, pai mananca bine Alexandra. Chiar foarte bine as zice. Felicitari.
Ramona, multumim pentru dedicatie.
ana_a spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Il pun intre noi, dar atunci i-am dat sa suga de la sanul de la margine(stii ce vreau sa zic)!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ioana si eu adormeam cu Stefan la san...si din cauza asta cand papa el din sanul de la margine eu ma intorceam cu capul la picioare, aveam si acolo o perna si asa tot in mijloc ateriza piciul si asa puteam dormi eu linistita ca dupa ce a mai crescut daca adormea si el si se trezea ceva mai incolo flamand gasea singur tzitzi uf...ce vremuri...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ellen
Ca tot vorbiti de meniul cu fructe, sa va zic si eu ce papa Alexuta mea in fiecare zi la ora la 10, la masa de fructe.
Un mar fiert (pentru ca nu il vrea crud) amestecat cu o para (sau jumatate depinde cat de mare este para), o piersica, o caisa, 4-5 feliute de banana, un kiwi (fara partea din mijloc), zeama de la o felie de portocala si de la o felie de gref + branzica (sau o masura de orez sau o masura de cereale) si o lingurita de biscuite. Din toate astea mananca in jur de 200 g si ii place foarte mult.
Super carcalete! Doamne ce amestecaturi papa copii astia!Si le mai si place!
Merci, uitasem de kiwi, azi ii iau si eu ca nu i-am mai dat de mult.