Sa-mi arunc copilul sau nu?
Raspunsuri - Pagina 10
motanik spune:
Pup eu fata inimoasa!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
lucia_cs spune:
Gabi, nu stiu daca eu sunt Lucia de care vorbeai. Eu ti-am zis ca am o prietena care doreste sa dea niste haine, a zis ca are destule ca a mai adunat. Sunt de foarte buna calitate si bine intretinute. Daca este novoie, te rog sa-mi dai pe PM o adresa la care pot si trimise. Daca-ti este mai usor pe mail: lucia_csoma@yahoo.com
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Am uitat sa spun ca ultima oara cand am vb cu prietena mea zicea ca are si ceva lapte praf. Sper din tot sufletul sa-l mai aibe si sa-l trimita o data cu hainutele, daca bineinteles e nevoie de ele.
Rugaminte:
Daca nu e nevoie de hainute, sa-mi spuenti ca ea sa le poata da altor copii neajutorati.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51007&whichpage=2" target="_blank">15 milioane - pret pentru putina libertate!
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
light spune:
De mine vorbea. Tocmai am vb cu ea la telefon si o asteptam.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005
pashosha spune:
Lucia_cs, vorbeam cu Lucia Mirela care imi oferise niste hainutze de bebe mic. Nu de alta, dar banii prefer sa ii dau pe hrana, pampersh, servetele si stiti voi pe mai ce ...tot ce dati , cu draga inima primesc si va multumesc in numele Bellei...Iti voi da pe PM adresa mea si bineinateles casi laptele este mai mult dect binevenit...fii sigura ca ceea ce ramane mic, eu pastrez si redirectionez la randul meu mai departe. Am increderea ca ma cunoasteti deja si stiti cum actionez...va sarut si va multumesc
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
lucia_cs spune:
Gabi, nu am primit adresa pe PM.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lorelei_19 spune:
Woww, Pashosha, ma inclin in fatza ta! esti un om mare cu o inima si mai mare. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gestul tau si s-o ocroteasca pe finutza ta, micutza Bela. Au dreptate fetele, e superba si parca ti se rupe inima, cum sa moara asha un puishor??? din fericire mai exista oameni ca tine. Asteptam in continuare vesti si speram sa fie numai bune. Doamne ajuta!
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
hosen spune:
ma bucur enorm de mult ca micutsa Bela va avea si ia fericirea,in sfirshit,chiar daca-i bolnavioara,ori cum tinem pumnii pentru ia,sii dorim bafta,,,,,,eu sunt ori cum aici pentru momentul de dfata
pashosha spune:
Revin cu vesti , cerandumi scuze ca am cam lipsit, dar din pacate am avut de alergat cu niste mici probleme.
Bela este inca pe tratamentul de pneumonie si face si tratament cardiac, Lanoxin si inca ceva. Mananca cca 60 ml lapte, prin gavaj, caci oboseste daca suge..insa vestea cea mai mare, este aceea ca RODICA VREA SA O ADOPTE!!!
Nu imi vine sa cred inca acest lucru, este unvis devenit realitate. I am promis ca o sa o ajutam cu tot ce putem, caci daca e sa duca ea tot pe spatele ei nu o tin curelele. Mentionez ca Rodica tocmai a depus ieri o cerere de adoptie pentru o alta fetitza de care am grija, orfana, in varsta de 5 ani jumate. O vor chema LARA, si care este super frumushica si desteapta. Asha ca Lara, o sa aiba o surioara. Ei erau cam ingrijorati ca nu isi vor permite sa suporte enormitatile de cheltuieli necesare pentru Bela.I-am asigurat ca suntem alaturi de ei, si au si vazut de altfel.
Irina, a donat hainutze..sarumana
Geanic a donat hainutze..sarumana
Lucia Mirela, a donat hainutze...saru mana
Rozi a donat hainutze Saumana
Geanica a promis alte cateva hainutze
Slippers imi da maine hainutze
Din pacate, multe dintre hainutele de nou nascut, sau din fercire, i au ramas mici...
Eu ii dau patutul fetitzei mele, Lucia Nicol apromis un carucior, in felul asta, eu si ei, platim biletele de tren, cazarile, medicamentele si niste chestii necesare pe acolo..lesne de intees..
Deci ajutorul vostru este mana cereasca penru oamenii astia care vor sa faca cerere de plasament pentru inceput, ca sa o ia pe Bela.
Motivul pentru care am dat adresa mea pentru pachetele ce intentionati sa le trimiteti spre a-i ajuta, este acela, ca , casa care au umparat-o, are niste mici prbleme legale(fostii propietari cu statul) si ca atare nu pot sta acolo inca, de aceea , special pentru a putea adpta, au inchiriat un apartament cu 3 camere. L-au luat nemobilat, ca era mai ieftin si se mai duc pe la bunicii lor sa mai adunembila, ca deh, sunttineri si ei, ca si noi, la inceput de drum.
In concluzie, cum stiti ca la posta, pachetele le ridica doar destinatarii cu buletinul, ei, fiind chiriashi, nu pot avea actul deidentitate cu acea adresa. Inca 2 luni cine vrea sa ii ajute, este rugat sa o faca pe adresa mea,iar eu ma voi duce la posta fra probleme.
Va multumesc inca odata de ajutor. Scuze pentru ca nu am fost vineri sa fac contul in lei. Luni la prima ora il fac.
Maine dimineatza Rodica vine lamine cu sotul sa ii dau hainutele si niste banuti, caci se duc la Bela, la Targu Muresh. Tot ce ma rog este ca drumurie sa le fie accesibile..Da Doamne, ca oamenii astia cu sufletde aur sa isi vada copilashul.
Va pup si ne auzim pe maine
Witchie a promis niste lapte luna viitare
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!