Mamici/tatici din Timisoara (10)
Raspunsuri - Pagina 8
zoe77 spune:
Danitin, ce rau imi pare ca trebuie sa traca prin asa ceva si sa ia atatea medicamente. Dar stai linistita, copilasii se vindeca repede. Ai sa vezi ca o sa se faca repede bine.
oanamc spune:
Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar am vazut ceva ce mi-a atrat atentia.Despre ce pantaloni miraculosi e vorba?????Vreau si eu!!!!!
Ana, nu stiu cum se face dar eu am o pofta de mancare teribila chiar si pe caldurile astea!
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
Doris-Alina spune:
La multi ani Giulia draga!
Iti doresc sa iubesti pe cat esti de iubita, sa razi pentru fiecare forumista timisoreana pe care ai
facut-o sa zambeasca in momente triste, sa traiesti pentru fetita ta si sa nu uiti niciodata amintirile frumoase, pt ca ele te vor ajuta sa intelegi viata. Iti doresc sa ai parte de bucurii cand ai mai multa nevoie de ele, iti doresc ca lacrimile sa se piarda inainte sa iasa la iveala, iti doresc ca zilele alaturi de Alessandra sa fie frumoase si senine, iti doresc ca viata ta de acum incolo sa fie lipsita de piedici si griji.
Iti doresc tot binele din lume alaturi de suflete calde si bune...
LA Multi Ani!
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
Mirona spune:
Alinush, La multi ani!
Sa ne traiesti, sa te bucuri de fiecare clipa traita alaturi de puiul tau, Alessandra.
Tot ce-ti doresti tu, sa ti se implineasca. you
Miro
My ticker
alexa00 spune:
salutari fetelor!
Cu scuzele de rigoare , nu am reusit in ultimele zile sa intru pe net.
In ptimul rand la multi ani la toate satbatorile noastre(chiar daca o spun cu intarziere.....) si multi .
danitin imi pare rau pentru fetita ta.Dar las ca isi revine ea si va fi totul bine.
Anada de gandacii aia urati am scapat.Sper ca definitiv.
Acum ma duc la cafa si la tigara ca altfel nu functionez.
Numai bine,
Alexa
mitzuka spune:
LA MULTI ANI GIULIA!
Sa fi fericita, iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
gabirus spune:
Muuulti ani traiasca, muuulti ani traiasca, laaaaa multi ani!
Sa iti dea Dumnezeu tot ce ai nevoie, ca ceea ce ne dorim nu este intotdeauna si ceea ce este cel mai bine pentru noi
Danitin, e groaznica experienta ta cu pediatrii . Sper ca Lori sa se vindece repede. Eu am avut experiente neplacute si cu medicii de la spitalul de copii. Si am ajuns la concluzia ca nu poti sa ai incredere in nimeni, dar absolut nimeni! Si nu pentru ca ar fi ei rau-voitori, ci pentru ca sunt tare slabi la diagnoza la copii medicii romani.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
Mary_25 spune:
Giulia: La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fi sanatoasa, frumoasa si iubita! Distractie placuta!
I-am dat ieri la Brigi romanele voastre . Dupa ce le citeste, sigur o sa vrea sa va raspunda. Dactilografa trebuia sa ma fac!
Mersi pentru explicatii, azi nu ma las pana nu reusesc.
Giova: mersi ca mi-ai spus ca nu merge linkul, ca ma chinuiam degeaba! In sfarsit am priceput!
si ne mai auzim,
Mary 28+
mitzuka spune:
Mary....tot eu sunt pe receptie...merge link-ul..ai resit cu semnatura de la profil prsonal?Ti-am explicat eu ce si cum pe pagina 5...
Pupici
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru