Mamici/tatici din Timisoara (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Mary_25 spune:
Se pare ca m-am desteptat!
si sper ca nu v-am stresat prea tare, dar nu putem fi toate frumoase si destepte! Asta e!
Acum cum fac sa-mi apara tot timpul asa scurt? Nu de alta dar sunt grea de cap, dupa cum ati vazut, si iar o sa va stresez!
Daca incerc cu COPY si PASTE merge?
Mary 28+,
mary si bb
Giova spune:
o vai.
eu ti l-am si facut.
vad ca nu se vede.
inca o data:
scri ce vrei sa-ti apara.
pe urma, dupa apara pui .
nu l-am scris in continuare ca nu-mi aparea pe urma.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
Giova spune:
Mary intri in PROFIL PERSONAL si acolo unde scrie semnatura, bagi toata chestia aia care ai facut-o.
si bifezi sa-ti apara de fiecare data, dupa fiecare mesaj.
auzi, da am intrat pe mary si bb si nu se pot vedea pozele.
esti sigura ca e link-ul bun?
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
Ana68 spune:
Salut fete ,
Saru-mana la toate ca mi-ati urat pentru reusita Luanei....Stai,ca inca nu am zis hop.Eu scrisesem ca sa va distrati si voi!
Ma ati scris mult,nici nu stiu cum sa incep.
Silvana,sa dea Sfantu' sa fie bine cu greva CFR.Ca de nu s-a incheiat am pus-o!Ce mai faci?Cum mai iti e?Astept sa spui ca e ok!Te pup!
Sa stiti ca nici mie nu-mi merge netu' bine.Stau de la 10 pe net si abia acum am reusit sa deschid capitolul nostru.Intre timp mai fac si de mancare,ca la noapte sunt pe tren si tre' sa las la fomistii mei haleala pe 2 zile.
Giova,sa sti tu ca e fetita.La mine,cand Luana facea Bungee-jumping prin burta,ma cam durea si venea Marius si ii soptea la burta:"tatiiiii!!!!! hai,printesa lu' tata,las-o pe mami,ca o doare burtica,fa nanica!"Poate o sa zici ca sunt fenomene paranormale,dar si Luana se linistea si burtica ,si durerile dispareau.Asa ca....
Danitin,poate ca deja ai rezolvat problema pentru Lori,dar vin si eu cu o idee : ai incercat sa ii dai fetei 5 picaturi de algocalmin fiola?Eu nu am avut probleme cu cresterea dintilor la copii.In schimb Alex a facut frecvent rosu in gat si pana trecea pe tratamentul adecvat avea febra mare in permanenta.Eferalgan si nurofen au fost ca apa de poaie pentru el si pentru Luana.Ce am mai folosit cu destul de mult succes au fost supozitoarele pentru copii cu algocalmin,Novocalmin se numesc.Si am mai folosit si metoda strabunicii,cu sosetute inmuiate in otet cu apa si puse pana se zvanta pe picioruse.
Multa sanatate celei mici!
Miro,ma bucur ca esti bine!Te pup si sa sti ca eu am inceput deja dansul norilor sau ploii sau ce dans o fi!Si cum am eu gura spurcata parca vad ca la sfarsitul anului ne spui ca a trecut barzoiul in vizita pe la voi....
Gabi,asa e cand mai ai putin,te apuca nerabdarea!Si eu am patit la fel,aveam tot felul de senzatii....Stai calma:cand e timpul...ai sa-ti dai seama,doar sti de la Eva!
Giuliatm,pentru ca eu abia sambata cred ca am sa mai pot intra pe net,daca am sansa sa pot pleca vineri seara din Cta si nu voi fi aici,da-mi voie sa iti urez de azi LA MULTI ANI! cu multa sanatate.Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa fi iubita!Tot ce iti doresti sa devina realitate!
Doris,cand o fi cu intalneala sa imi explici si mie pe unde e gelateria aia ,te rog!Te pup!
Oana,pupici la printesa si nu mai dispera.Ia gandeste-te:pe caldurile astea tie iti arde de mancare?Asa sunt si bebici,niste omuleti care au si ei mofturi!Sa fie sanatoasa printesa!
Albi,cum am mai scris,sper sa se fi terminat greva aia...Spor la invatat!
Mary,ce mai faci?Cum te simti?Felicitari cumnatei pentru fetita!
Mai fetele,nu-s daca mai pot intra mai tarziu.Va pup pe toate,sa aveti weekend placut si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
giuliatm spune:
Ana merci de urari, sa calatoesti bine si cu roade la Cta!!
_
giuliatm, mamika Alessandrei
Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3
danitin spune:
Lori face in continuare febra, dar abia astazi parca ne/am lamurit ce si cum (sper): are putin rosu in gat, polipii inflamati si o otita.Dar stati sa va spun problema doctorilor. Noi aveam pediatru pe dr. R. In 26 mai, dupa vaccin, Lori a inceput sa faca febra. Dr. R a zis ca e de la vaccin. Dupa 3 zile consultam din nou dr. R care zice ca are herpes pe gingie si ii prescrie Aciclovir, sa-l ia 30 de zile. Dupa 4 zile Lori incepe cu diareea. Consultam dr. R care ne spune sa stam linistiti, ca Aciclovirul inmoaie scaunul, dar nu are nimic, sa continuam, ca sa scapam de herpes. Dupa inca trei zile diarea devine nasoala rau, mergem la dr. R, opreste Aciclovirul, ne da antibiotic: Osepxin. Diarea continua, febra la fel. Dr. R ne trece pe Ceclor, antibiotic mai puternic. Diarea atinge punctul culminant. Fugim cu copilul la spital, unde se constata ca e deshidratat si ne interneaya cu perfuzii. Nimerim la dr. S. Asta ne anunta ca nici vorba de herpes dar i-am distrus flora intestinala cu antivirale si antibiotice si din cauza asta diarea. Cat despre febra ... a disparut de la sine. Dr. S ne da regim alimentar, Smecta, Ecoflorina pentru refacerea florei intestinale si ... plecam acasa. Eu ma jur ca nu mai vreau sa am de a face cu dr. R si caut alt pediatru. Ajung la dr. St, ceva mai in varsta. Pana aici o.k. Da' sambata noapte Lori face febra. O duc duminica la dr. St care imi spune ca are putin rosu in gat - sa-i dau Biseptol, eruptie dentara si poate e si de la caldura. Urmez indicatiile, febra creste, marti mergem din nou la dr. St. Ne consulta si recunoaste ca nu stie ce are copilul, doar daca nu e de la eruptia dentara. Dau sfoara in tara si imi este recomandat dr. I. Pana sa ajung la el, disperare mare, febra lui Lori nu mai scade cu nimic, e din ce in ce mai rau. In sfarsit ajung la dr. I. El imi spune ca are copilul o laringita, ca doza de Biseptol primita de la dr. St a fost prea mica, sa-i scot paracetamolul din medicatie si sa merg doar pe Nurofen si supozitor cu Novocalmin. Cat despre febra... nu are nimic, asa se apara organismul. Plec de la dr. I cu reteta de mai mult Biseptol, Nurofen si ceva badijonaj pentru gingii ca ar avea si o afta pe ele. Ajung acasa, cumnanatul meu zice sa mai merg odata la dr. S (ala de la Spitalul de copii) ca nu cumva ultimul tratament sa nu fie bun pentru regimul antidiareic. Merg, azi de dimineata si dr. S zice sa opresc oricefel de tratament in afara de Nurofen si sa fac maine dimineata analize. Intre timp insa ma trimite si la orelistul de la spital care descopera polipi inflamati si otita ...
In curand cred ca am sa am eu nevoie de psihiatru...
Mary_25 spune:
Danitin: Imi pare rau pentru fetita! Sa speram ca-si va face efect tratamentul si va fi bine. Saracuta de ea prin cea trecut!
Ana68: Drum bun! Tinem pumnii sa dea astia drumul la trenuri! Eu ma chinui sa termin inchiderea de luna si cred ca o iau razna! In rest sunt sanatoasa, voinica precum ma stii, poate putin mai rotunda!
Giova: multumesc pentru rabdarea cu care-mi explici, dar nu merge asa de usor! Eu n-am glumit cand am spus ca sunt grea de cap! E adevarat mai am momente cand sclipesc, dar se intampla foarte rar! Cum intru la PROFIL PERSONAL, pentru ca acolo unde am ajuns eu nu pot sa fac nici o modificare. Am dat clik pe "mary_25". Daca mai ai nervi, ti-as fi recunoscatoare !
,
Mary 28+
mitzuka spune:
Mary...hai ca eu sunt pe receptie...profil personal e chiar pe pagina pe care citesti mesajul asta...sus in stanga sub starea de spirit a comunitatii sunt insirate pe albastru: toate forumurile,sub.active,carte de bucate,album foto, pagina comunitatii, maica publicitate..PROFIL PERSONAL..dai clik pe el si iti apare o fereatra cu userul tau si trebuie sa completezi parola...o scrii si intri pe profilul tau..acolo in dreapta este rubrica Ma identific..acolo jos este o casuta cu Semnatura care e goala..acolo scrii sau dai copy paste la link-ul tau asa cum ai reusit deja..ii dai vizualizare ca sa vezi daca merge..sau daca vrei sa-i mai faci ceva...dupa aia mai jos alegi da in semnatura selectata in mod normal..ii dai trimite si asta e...nu mai trebuie sa semnezi mesajele de fiecare data..cand ii dai vizualizeaza..o sa vezi ca iti va apare si semnatura ta ...
Sper sa mearga...
Pupici
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
Buna seara Timisoara!
danitin tare rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Tot la vorba mea ajungem: ca-n Romania niciunde in lume.
Serios ca ar merita acei dr. sa le dai numele aici ca nu cumva si alte mamici sa treaca prin asa ceva. Numai bine pentru micuta ta.
Fetelor azi am fost la plafar, pe saptamana viitoare voi avea si eu pantalonii miraculosi, sa nu-mi incepeti ca nu am nevoie. Ba da: si kg si cm. Am auzit vorbindu-se de o crema foarte buna pentru funduletze iritate si m-am gandit sa v-o impartasesc si voua, poate ca o stiti deja, asa ca nu da-ti cu pietre, ok?
Crema se numeste HELIOSANA. Tanti o recomanda cu caldura pentru bebelusi si chiar si copii mai maricei.
Miro
My ticker
mitzuka spune:
Fetelor vad ca nu nimeni pe aici...eu am avut o zi super obositoare...ma duc sa ca nu pot nici sa mai gandesc...
Pe maine
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru