Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, doamne, daca se aproba legea nu stiu ce iese...

subscriu la declansat nasterea pe 16... no, dar nu e musai nevoie de cezariana! o partida buna de si cateva fiole de Ca si gata nasterea. daca mai e si dr de acord, inca doua perfuzii si ne incadram.
la 38 de saptamani sper sa nu fie asta solutia pe care sa o adopt

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:



Fetelor imi pare rau ca proiectul asta de lege va da bataie de cap; sper sa se rezolve favorabil pentru voi intr-un final.
bb_alinus ti-am ramas datoare cu un raspuns; da, petrecerea a fost in stil romanesc, a fost distractie mare pe marginea lacului, au venit multi prieteni, familie, vecini, am pus pe o tava prod. cosmetetice, bani, bijuterii, carti, acuarele, creioane, pixuri, ata si ac, etc. si in functie de ce alege copilul (trebuie sa aleaga de trei ori) se spune ca acelea ii vor fi preocuparile in viata (daca alege ac si ata ii va placea sa coasa, daca alege lingura sau polonic o sa-i placa sa stea in bucatarie, etc.). Finuta noastra a ales prod. cosmetice ( parfum, ruj si fard de ochi – a pus mina pe toate trei dintr-o data) si acuarele si a atins la urma si bani. Explicatia cu ruperea turtei si taierea motului nu stiu sa ti-o dau fiindca habar nu am.Denisa le-am incurcat, nu m-am dus cu skydoo ( ala-i ptr. iarna) ci cu seadoo, dar a condus George foarte incet, nu m-am aventurat in larg fiindca iti trebuie viteza mare si nu suportam sa fiu zgaltaita de valuri. De ce am facut-o este ptr. ca incepind cu septembrie iti va trebui carnet sa conduci seadoo si nu ma vad pe mine gravidutza ducindu-ma sa dau examen, asa ca profit si eu pina atunci. Anamari multumesc, am avut intr-adevar distractie pe masura. Alexandrina cu multa placere! In ceea ce priveste prolapsul de valva mitrala ,esti doar suspecta,nu este o certitudine inca,te-as sfatui sa ceri parerea altui medic sa vezi ce zice, stiu ca unele fete de la noi au trecut prin aceiasi problema si de fapt nu a fost nimic grav. Iti tin pumnii si sint convinsa ca va fi bine si de data aceasta! Corap, Lavi02 v-ati rezolvat problemele la dentist? Corap, cum te simti de la vitaminele prenatale, ai probleme cu constipatia? Eu nu le-am mai luat de vreo citeva zile si mi s-a reglat stomacul, nu mai sint constipata si zau daca nu-mi vine sa renunt la ele. Salisa felicitari ptr.test!
Am fost ieri la dr. ob-gin.,nu mi-a sosit rezultatul de la triplul test, am fost suparata, el mi-a spus ca daca era ceva nasol il sunau de la laborator...am mincat multa brinza feta si am aflat de curind ca si asta este interzisa fiindca s-ar putea sa faci listeria si cind l-am intrebat mi-a spus ca nu stie nimic despre asta,am intrebat daca s-ar vedea la analize si mi-a spus ca nu...am plecat foarte dezamagita,dupa ore de asteptare intri acolo ptr. 3 min., este ca pe o banda rulanta, mi-am spus in gind " sa vezi ce te schimb eu dupa ce nasc, de nu te vezi!" Te lasa pur si simplu cu pantalonii in vine - vorba vine- si pleaca, este mereu grabit fiindca trebuie sa-si faca norma zilnica. Mi-a dat trimitere la echo morfo peste doua spatamani, deci cind voi avea 19 sapt. desi eu stiam ca asta se face in jur de 20-22 sapt. Voi la cite sapt. v-ati facut-o? Am sunat sa ma programez si nu mai aveau locuri ptr. cind vroiam asa ca va trebui sa venim din concediu mai repede cu trei zile ca sa-o fac, dar nu-i bai,venim, ne lipsim si de concediu daca trebuie, numai bb sa fie bine.

Va pupicesc dulce,

& puisoru' 17+


Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, fetelor, ce zi sumbra!
Totusi, nu cred ca trebuie sa ne pierdem optimismul. In 2 zile se incheie sesiunea asta parlamentara. Proiectul, care cred ca nici nu a fost inca depus la Senat, trebuie sa treaca de el si apoi de Camera Deputatilor, lucru care poate dura ceva timp. Depinde intotdeauna de interesele lor. Dar am citi in presa ca exista voci feminine importante care sunt impotriva proiectului - Mona Musca, deci inca nu este nimic sigur. este exact ca si faza cu drobul de sare.

Sigur, ca prin mail-urile noastre si agitatia pe care o creem, avem senzatia macar ca putem schimba ceva, dar in realitate, eu nu cred ca se poate face nimic. In situatia in care se va adopta legea, asta este, nu putem face nimic.
Pina atunic, ar trebuisa ne gindim la BB-ii care saracii, nu au nici o vina sdi sa nu ne mai suparam. Om trai si om vedea.

Dupa cum ati observat, am fost responsabila cu incurajarile...

21+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noki, pai asta-i spilu'. sa plece uratii astia de parlamentari in vacanta, ca sa puna mega-uratii de la guvern de-o ordonanta de urgenta. simplu, nu? ca nu mai e cine sa deschida ciocu.
a... si tre sa-mi cer scuze ca nu te-am anuntat de intalnirea de vinerea trecuta. MEA CULPA
ina, eco morfo merge si la 19 saptamani. nu-i nici o problema. eu n-am luat prenatale. iau fier (tardyferon fol) si vad ca, in combinatie cu ceva piersici, merge. adica n-am probleme de genul constipatie.
la dentist n-am ajuns si nu ajung nici azi. sper ca maine, ca depind de sot, si el e la "program de sedinte non-stop" - adica vine asa de tarziu ca tre sa ma trezeasca din somn daca vrea sa ma vaza si sa vb. ceva cu mine.
C & bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am inteles corap, multumesc mult. Sper sa rezolvi pr cu dentistul curind ca sa se agraveze.
In ceea ce priveste nelinistea voastra vis-a-vis de proiectul ala timpit, sint alaturi de voi cu sufletul, nu as vrea ca sufleteii vostri sa aiba de suferit fiindca niste cretini din parlament se gindesc numai la ei(si nu le pasa decit sa-si umple ei sacul). Eu una as face o greva a gravidutzelor,m-as posta in fatza parlamentului si as tine calea d-lor parlamentari (as prefera sa le arunc si cu rosii in cap dar probabil ca m-ar baga la zdup ptr.atac la persoana) poate cind vor vedea atitea burtici is vor da seama ca nu-i de glumit si situatia este intr-adevar groasa.

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce sanse ii dati unei plombe cu 6 ani vechime, care acum s-a innegrit, sa mai reziste 6 luni
n-am nici un chef de dentist... si la cat imi amintesc ca a fost de adanca, precis acum se las cu scos nerv
sa-mi fac programare deja la dentist??? acum, cat sunt in trim 2...??

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut mamici! Eu nu sunt inca in asteptarea unui BB, dar cumnata mea este in 16 saptamani. Am nevoie de un sfat. E ziua ei si as vrea sa-i cumpar ceva pentru burtica, tot se vaita ca nu o mai incape nimic. Ce anume ar putea s-o incante? Ceva pentru ea de imbracat....ca nu ma pricep deloc.

Va pup! Si sanatate voua si BB-ilor vostri!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ioana, incearca o camasuta de-asta de vara, sau o ie larga. mie cel putin mi-ar place a doua varianta!!!

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

vezi, tu, ina, ca problema-i simpla: nu mai sunt bani pt. pensii, deci trebuie facut rost de ei.
si socoteala: decat 6.000.000 de pensionari (sau cati or fi in romania) cu proteste si scandal, mai bine 200.000 de gravide. SIMPLU, nu? statistic. cinic.
gata, hai ca eu am plecat.
poate ne spui ceva de cum e la voi. (oricum ar fi, stii de la inceput la ce sa te astepti, asa ca: avantaj voi. unu' de la guvern ne-a spus ca sa ne facem asigurare privata daca vrem mai mult. pai... mi-as fi facut daca as fi stiut ca se schimba legea. da' eu de unde sa stiu ce le trazneste astora prin cap??? si cine mai imi face mie asigurare daca eu sunt deja insarcinata in 5 luni??? OFFFFF, ca la nebuni...)
C & bebe 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, subscriu la ce zice Ina, ar trebui sa facem si noi o greva ca tot e la moda.Oare cum am putea afla cine, care parlamentar anume a avut ideea asta stralucita, ca imi vine sa ma duc sa-i platesc slujba neagra.Si uite asa imi strica astia concediul.Partea proasta e ca daca se merge in vacanta parlamentara in cateva zile si se intorc abia candva in septembrie nu vom stii cand sa mergem in maternitate sa mai prindem legea veche.

Din pacate cred ca generatia asta de copii va fi cam stresata ca ei saracii se streseaza deja in burtica.

Mandy, 21+

Mergi la inceput