Mamici de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna fetele,
In sfarsit am reusit si noi sa punem cateva poze asadar daca vreti sa ne vedeti intrati aici la albumul Iulia http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Mickyy ma bucur ca s-a rezolvat cu operatia si ca te simti mai bine. Stiam ca ai probleme de la domnul doctor care m-a sunat sa-mi ceara numarul tau de mobil (nu te superi ca i l-am dat nu?) pentru ca saracul isi facea griji pentru tine.......e un dragut ce sa mai. Si tu ai dreptate, cu dansul nu ai cum sa nu fii prieten in primul rand.......adica sa reusesti sa treci peste formalitatea pacient-medic.
Fetele voi cum dati Vigantolul la bebe cele doua picaturi o data sau de doua ori pe zi cate o picatura?
Ce temperatura aveti voi in camera unde sta si bebele? La noi e cam cald 28-30 grade si nu i-am mai pus caciulita.
Fetele cu cezariana v-ati pus centura sau burtiera si daca da dupa cat timp? Eu inca nu indraznesc pentru ca am zona aceea amortita, de fapt cred ca este taietura de pe uter care inca e foarte dureroasa. Burtica ramasa nu e foarte mare dar nu as vrea sa ramana asa.
Gabitzam daca ai timp si poti completa si la noi detaliile despre bebe: A avut 3.250 gr si 49.5 cm si o cheamna Iulia Nicola. S-a nascut la Municipal cu domnul doctor Radoi Cristian. Multumim frumos Gabitza
Inca o data sa dau linkul unde ne puteti vedea: http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Va pupa Crissu si Iulia Nicola

Mergi la inceput

Fetele scuze am gresit linkul . Dar noroc cu sotul meu care e meserias si m-a luminat si pe mine.....asadar o puteti vedea pe fetita mea la http://photos.yahoo.com/cristinaandreistancu.
Si ca tot am scris inca un mesaj as vrea sa va mai intreb la cate zile a cazut la bebei vostrii buricutul ca noi inca ne luptam cu el.........a fost gros si vartos al nostru buricic.
Carolina eu nu dau nici apa nici ceai la bebe ci doar lapte de la san care cica la inceputul alaptarii e mai putin concentrat pentru ai potoli setea lu' bebe si apoi mai consistent pentru ai potoli foamea. Problema la noi este ca uneori nu prinde bine sanul si se enerveaza dar cu multa rabdare reusim pana la urma.

Hai noapte buna la mamici si la bebei de la Crissu si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Hello toate lumea, nu stiu sigur cum functioneaza aceast site dar vreau sa transmit ca a nascut elly b. pe 30 iunie prin cezariana pe Annelies care are 4550 gr. si 53 de cm.
Elly si Annelies sint deja acasa si bine

Salutari la toate lumea dela tata,

Willem B.

elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isto2005 spune:

Buna mamicilor si bebelusilor.

Vreau sa va spun ca am nascut si eu pe 26 iunie pe Eric Christian de 3045 gr si 52 cm. Suntem bine amandoi, somnorosi si mancaciosi.

Multa sanatate tuturor mamicilor si bebicilor.

Isto si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, nu uitati, s-a deschis primul capitol din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52301" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput