Mamici de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Azi a plans Stefan toata ziua. Nu stiu ce are, dar cand e in plina criza, ma gandesc sa nu aibe ceva, adica altceva decat dureri de burtica sau colici.

Va rog, cele care nu alaptati (Loreen, Fran) precum si cele care le dati completare, ce apa folositi? Eu folosesc apa plata Bucovina (din asta am avut la inceput) si nu stiu daca e buna. Am incercat sa o schimb cu Izvorul Alb de doua ori, dar Stefan a avut niste dureri f. mari de burtica de fiecare data. Se poate sa fi fost de la apa ?

Blackpanterro, felicitari, multa sanatate tie si bb-ului! Iti doresc mult laptic!

Despre Mirena am incercat si eu s aaflu mai multe lucruri si chiar am pus o intrebare la Femina intim. MI s-au dat cateva raspunsuri plus un link la o discutie despre sterilet. Apoi am citit cate ceva si la Contraceptia hormonala. Eram aproape hotarata pt. el, dar acum tot stau si ma gandesc. Mie imi convine pt. ca tocami am scapat de prima menstruatie (dupa nastere (6 zile si 30 !!!! de tampoane consumate) si tare as vrea sa se diminueze macar. Totusi, datorita altor probleme precum si reactiilor adverse de care zicea Roisin (acnee, dureri de cap) nu ma pot hotari. Ma intereseaza si pe mine alte pareri. Medicul mi-a zis ca mi-l poate monta, imediat dupa prima menstruatie. Dar eu vreau sa imi fac, as acum e normal un Papanicolau si un examen de secretie inainte de a lua o decizie.

Cat despre ceaiul de fenicul (si anason), eu nu as mai pune gura pe el in veci , ca am baut cantitati industriale acum doi ani .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Fetelor dau chindie mare si ma-mbat...A dormit Delia de la 10 pana la...6 azi dimineata...Sa- dea Dumnezeu sa-i tina obiceiul ca tare bine e sa dormi aproape ca magaru-n panta!

Cornelia eu ii fac laptele cu apa plata Izvorul Alb si vad ca nu am probleme...Nici nu m-am gandit sa schimb apa ,poate asa nu ar mai vomita ca o fantana arteziana...

Gabitza a mea se holbeste minute bune la animalutele de la carusel,la jucariile de la scaunul de masina si mai nou este fan oglinzi...Asa ca am o gama f.variata de jucarii: caruselul casuta de la Chicco, o oglinda de la Philips, o chestie care canta si face lumina tot de la chicco, salteluta cu ciupercute tot de la ei...In fine un arsenal intreg...Imi creste inima de bucurie cand vad ca nu le ignora dupa cati bani am dat pe ele...

Mercedes intreb si eu ca sa nu tac...dar pana la botez nu scoti bebe afara?

Anki tare de tot body baiatului cu Make with love...Beton!

Pe mine inca nu m-au sunat astea de la dispensar pentru vaccin...Nu stiu ce sa fac...Sa sun eu,poate or fi uitat !

Luluku FElicitari...refaceri usoare !
Elly_b nastere usoara...

Mi-Am iesit din mana cu scrisul de cand netul sau laptopul imi fac figuri...MA duc sa halesc si eu pana nu se trezeste gaga sa pape,again

Avem poze noi...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Beatriced, la fel doarme si Alex a mea...ziua numai pe burtica si seara pe o parte.Referitor la ceai, si pe mine ma intereseaza raspunsurile fetelor, ptr ca si pediatra meaa spus sa nu-i dau nimic, decat laptic..dar cand ies afara se trezeste si plange de sete, ca foame nu are cum sa-i fie pentru ca o alaptez inainte sa ies din casa.
O alta problema este transpiratia. Chiar dc o tin numai in body, e toata lac de apa, mai ales la ceafa. Mi-e asa frica sa nu raceasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uraaaa, doarme si pufu' meu pe burtica! Azi l-am pus prima data si vad ca doarme linistit de aproape o ora. Problema la el era de fiecar data cind sa adoarma ca-si tragea cite una peste ochi cu mainile si se speria si incepea sa plinga. Plus ca da din picioruse ca un gindacel pus pe spate A avut acum niste tentative de a da din maini si picioare, nu i-a mers, a scincit de doua ori dupa care a adormit.

Am sa ma duc acum sa creez topicul de bebelusi de mai-iunie. Revin cind e gata sa va dau linkul si sa va invit sa ne mutam acolo.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oana, si Filip transpira la ceafa si cateodata este lac si pe tot spatele. si mie mi-e teama sa nu raceasca, sa-i apere Dumnezeu. Il tin pe prosopel de bumbac ca sa nu se incinga mai rau.
Despre ceai eu zic sa-i dati mai ales pe caldurile astea. Si mie mi-a zis pediatra un NU hotarat, dar am avut o experienta urata in piata cand m-am speriat si mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca ii era sete bietului copil iar eu n-am avut o picatura de ceai la mine. Si de atunci i-am luat ceai cu mine in fiecare zi cand plecam in parc si am avut si zile cand mi-a baut 150ml de ceiutz.
Piticul nostru rade, canta si danseaza, vorba cantecului. Abia astept sa-l prin intr-o poza cand rade.
Adriana, depinde de bebelush cand intra in program. Al meu de exemplu la inceput a fst cam puturoshel pentru ca a avut icter care a durat destul de mult. Doctorita mi-a zis chiar sa-l trezesc eu sa-i dau sa pape. Sper sa se regleze repede si Aidan al tau ca sa te poti odihni si tu.
Sanatate la burtici si bebici.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Adriana, alapteaza ori de cate ori bebe ti-o cere indiferent ca-l pui si dupa 10 s-au 15 minute. El isi adapteaza singur nevoia de mancare. Nu te speria si da-i sa suga. Eu ii dadeam si dupa 10 minute, ca ori adormea si oricat incercam sa-l trezesc, nu reusem, ori ii mai era foame si dadeam iar tzata. Ca aveam senzatia ca numai asta faceam! Mai bine stateam cu tzatzele afara si strigam: "Lume, lume, cine vrea o tzata? ca mai am unul care o vrea mereu".
Pana m-am prins ca aveam foarte mult lapte si ii venea cu presiune si nu se satura, asa ca am decis sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul, ceea ce asta fac si acum si bebe mananca super bine.
Lapte in mod normal vine in a 3 s-au a 4 zi dupa nastere, asa ca tu ai lapte...

Mami de Alex mancacios

Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885

Evolutia lui Alex:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;31/st/20050522/n/Alex/k/7a10/age.png

foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003

Beatrice

Mergi la inceput

Fetelor, s-a deschis primul capitol din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52301" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005

Am sa le pun pe lista de mamici pe fetele care am vazut ca scriu mai mult sau mai putin aici, iar cele care nu se regasesc pe lista, trebuie doar sa scrie si vor ajunge pe lista

Probabil o sa dureze putin pina se face tranzitia, am sa mai anunt de citeva ori aici pe lista, pina se prinde toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Cornelia- eu folosesc apa plata bucovina si e ok
Loreen- bebita mea e afara aproximativ 2-3 re pe zi dar totusi imi este teama sa nu pateasca ceva.
Cu baietelul avcum 6 ani am patito asa ca... de asta vreau botezul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix daca vrei sa vezi bebe ranjila uite aici

Mercedes draga,am intrebat asa ,ca de cand o am pe Delia, fata de Bianca, am auzit multe dude si ma gandeam ca faci si tu la fel ca unele mamici care nu ies din cuvantul babelor...

Eu poate am o doza mai mare de nebunie vis-a-vis de copii,dat fiind la al doilea, sau poate ca asa sunt eu...Nu pot sta in casa si ca atare misun toata ziua cu fetele,ba in Mamaia, ba prin magazine sau pe la birou, daca nu prin vizite...Si uite asa se face seara cand ajungem acasa...

Mai voua va vine sa va stringeti bebelusii de drag ...Aoleu azi am pupat-o mai cu foc pe Delia incat mititica a inceput sa planga...Da mi-e draga de mor,mai ales cand rade...

Eu spre rusinea mea nu i-am mai dat ceai saptamana asta...ultima oara mi l-a vomat cu bolta si am zis ca facem o pauza...Sunt curioasa si apa o vomita-o la fel?!

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Fetelor, nu uitati, s-a deschis primul capitol din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52301" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005

Mergi la inceput