Mamici de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
Cornelia spune:
Corni, cererea pt. alocatie o poti face oricand, dar poti primi retroactiv doar pt. un an. Botezul il facem tot la Sf. Mina. Acolo ne-am cununat si noi si am botezat-o pe Maria. Cu localul, nu am hotarat nimic.
Andreea, pisoiul meu sta la mama, care e vecina cu mine. Ma mai viziteaza din cand in cand, dar nu prea are voie la noi acasa pt. ca umbla pe afara si mananca...sobolani
. Oricum, ma uraste (inainte eram preferata lui). Acum nici nu mai pot pune mana pe el
.
La multi ani Petru si Pavel!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
beatriced spune:
La multi ani de Sf. Petru si Pavel...
Fetelor aseara mi s-a stricat pompa de san si bineinteles nu am mai putut-o folosi. Partea proasta este ca am incercat sa-l pun pe Alex la piept, a supt 5 minute si nu mai avea chef de tzata, a adormit! Partea si mai nasoala este ca nici nu a apucat sa-mi goleasca bine sanii si acum s-au intarit si ma dor de mor...
O sa incercam astazi sa cumparam inca una, poate s-o strica si asta! Hm...
Ieri m-am plimbat cu bicicleta prin Copenhaga si tati dupa noi pe jos cu bebe... Asa de bine a fost!... Super... Uite asa usor-usor imi formez muschii de la burta...
Mami de
Alex
Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885
Ziua lui de nastere:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png
foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003
Beatrice
Danelutza spune:
Iaca am aparut si noi, dar din motive de bebelush nu am avut timp sa scriu pina acum. Aici e o vreme de te omoara, adica e cald de lipseste si aerul din atmosfera. Am trecut sa va spunem ca si mama si bebelusha sint bine. Isabella creste vazind cu ochii, adica cum se spune in povesti, dar iaca nu ma lasa sa scriu mai multe ca vrea sa manince.
Despre nasterea Isabellei va povestesc alta data si despre peripetziile de dupa sarcina cind mama a ramas cu citeva copci la operatzie, si pentru putzin nu am facut infectzie, adicatelea si aici sint asistente care dorm si mai uita cite ceva.
Va pupicesc pe toate si va scriu cind mai am timp.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
fran spune:
Buna !
Babygirl- chestia cu trezitul mai devreme decat copilul cu 10-15 min se intampla si la mine, da' am gasit si o explicatie. Ea scanceste si se foieste inainte de trezire, si desi la babyphone nu se aude nimic, eu o aud prin perete... de, ureche de mama... asa zice sotul
meu, ca fiind treaz a auzit-o pe ea si hop si eu am sarit din somn...
Andreea, eu am motan(are 12 ani- sa-mi traiasca !)si de felul lui e taree agresiv...mie imi era frica sa nu sara la ea... dar se poarta OK, asa ca l-am mai lasat si pe la ea prin camera, cu noi acolo. A mirosit-o si nu prea il intereseaza, il pasioneaza mai mult cosuletul in care o tin pe balcon si scaunul de masina- ar vrea sa se culce in ele. Si are o pasiune teribila sa asiste la baita (se mai urca si pe cantarul Patriciei- am pus poze)..Cu parul ce sa zic...il periem zilnic dar s-a intamplat sa mai gasim cate un fir de blanita pe hainutele Patriciei- da' asta e - se zice ca un copil crescut de mic in mediu "pisicesc" nu face alergie la parul de pisica...oricum peste cateva luni o sa-si infiga ea manutele in blana lui...De cand am venit de la spital, al meu parca are depresie postnatala- ca de, nu mai e printisorul casei...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
andreea.a spune:
Multumesc pentru raspunsuri (despre pisici)!!
Am observat si eu acelasi lucru - adica pe motanul meu il intereseaza mai mult caruciorul si patutul, decat copilul in sine. Pisica nu e prea interesata de nimic. De mirosit, l-au mirosit amandoi. Dar inca nu ma simt ok sa le vad asa aproape de copil. O sa le duc la tuns si gata. Ca sa stau linistita.
Fetelor, noi plecam spre Carrefour azi, e prima iesire, daca va puteti imagina. Ar fi trebuit sa-l duc in parc, dar ce sa fac? Tre' sa facem si cumparaturi, ca tati nu se prea descurca singurel. Stiti voi!
A! Si am facut un test - m-am muls si i-am dat din biberon ca sa vad daca e ok, daca papa, si a mancat 150ml! E mult? Ca domnul tata zicea ca i se pare mult, dar nu o sa ma apuc sa sun pediatra pentru asa ceva. Slava Domnului ca mananca, nu?
Sper sa am destul lapte, atata tot. Ma duc sa-mi iau si ceai de chimen si anason.
Gata! Am plecat. V-am pupat cu drag!!!!!
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
http://photos.yahoo.com/andreea4
gabitzam spune:
Buna fetele!
Am fost azi dimineata cu bebe sa-i faca ecografie de sold. Si este foarte bine, nu are nimic. Am fost la Centrul Medical Unirea, la dr.Iosup. A fost funny, ca acolo ma duceam eu sa-l vad pe bebe
Si i-am facut cunostinta domnului doctor cu mogildeata la care se uita el acum citeva luni. A cam plins Andrei, ca trebuia sa-l tin fix intr-o pozitie, cu piciorul facind 90grade cu trunchiul. La primul picior inca era cam adormit, dar la al doilea a protestat violent
Mi-era teama sa nu-i trinteasca domnului doctor o "bucurie" acolo pe patul de consultatie. Ca pampers-ul era curat si ma uitam cu groaza sa nu faca ceva. Iosup super ca de obicei, l-a si pupat cind am plecat. Si m-a intrebat cind i-am programat si o surioara. Hm...chiar acum n-as prea vrea inca un baby, poate dupa ce uit de operatie, noptile nedormite, colicii, oboseala, etc...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
lucas spune:
Gabitzam, bine ca te-ai linistit. saracutu copil, ce o fi zis in mintea lui!!
andreea.a maninca nu gluma!, da nu cred ca e rau, al meu nu maninca la fel la fiecare masa, dar nu am ajuns la performanta de 150 ml la o masa.stii ce mi-a zis mie pediatru: "maninca?, doarme?, e vioi?, atunci lasa-ti copilul in pace. nu sunt doi copii la fel!!!"
si am zis asta e!
Fetele mai este cineva care a nascut la POLIZU?????? ma intereseaza dupa cit timp a primit rezultatul analizei din calcii.
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005
tora97 spune:
buna fetele!! Iaca, am mai trecut si eu pe aici, ca in ultimul timp numai sotul salveaza onoarea familiei!!!
Noi sintem bine, luam in greutate fara probleme, luni (3 saptamini) avea 4,250 kg si maninca de rupe! Ieri a ras vreo 200 ml laptic de mami
e, hai ca avem si vro 2 problemute: din spital a iesit cu un gen de eritem la pitzulica.. ce nu dispare cu orice i am dat: pudra ori unguent cu baneocin, bepanthen, cutaden, pudra de bebei, etc. In plus apar diverse iritatii la cutisoare (de la caldura) in zona axiala, inghinala, la gusulita.... Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
in plus, din nus ce motiv (stres, oboseala) mi s a diminuat mult cantitatea de lapte Lucru ce ma supara... Cunoasteti ceva remedii? Credeti ca asta s a putut intimpla din cauza de nervi?
Eh, cam atit... va pupacesc si va doresc tot inele din lume
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Luluku spune:
Salutare fetelor, ia ghicitzi!
Pai, se putea, mai aveam putin si pocneam, asa ca duminica pe 26.06.2005 la 11:25 a venit pe lume Gargaritza-Veveritza- Georgia Maria, de 3.400kg,scor apgar 9 ( cea mai mare nota care se acorda in Polizu)
E tare cumintzica si tocmai da semne de mare mancacioasa...de abia azi am iesit din spital, ca nu prea mancam cum trebuie...dar cu un pic de vointza am reusit sa punem la loc 70 grame din cele 200 pierdute dupa nastere...
O sa va spun si povestea nostra de indata ce o sa ne tragem si noi sufletul..
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
sperantza nu moare spune:
felicitari tuturor mamicilor, si multumiri pentru felicitarile adresate, desi nu am apucat sa citesc din urma, stiu de la sora mea care v-a scris
am nascut pe 17 iunie, la 14,05, o fetita de 3,700, 52 cm, scor apgar 9, pe nume Julia Andreea
eu m-am ales cu epiziotomie si niste hemoroizi de toata frumusetea, si inca am probleme cu statul jos, dar si cu mersul
mai mare e problema cu nervii, plang din orice, si mai ales ca de cateva zile am ales sa-i dau doar san - inainte ii dadeam sa suga putin si apoi ma mulgeam si ii dadeam din biberon - si mananca putin, oboseste, adoarme si ca atare doarme putin si nu stiu ce sa ma mai fac, ca la mine laptele curge siroaie. dar adoarme in brate si cum o pun jos incepe plansul, sau mai doarme 2 minute si apoi dai si plangi. mama mea spune sa-i fac progam de masa din 3 in 3 ore, dar daca e flanmand copilul ce sa fac? sa plang si eu o data cu ea pana se face ora?
ma duc sa ma intind putin cat am ragaz
numai bine tuturor
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005