Bebelusi de iulie-august 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
ina32 spune:
Si Raducu are piscina cu bile dar nu-l pasioneaza deloc. Cu bilele ce se mai joaca. Seara adun bilele alea de prin toate cotloanele (de pe sub pat, birou, scaune, tarc).
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
camelia72 spune:
Eu sunt mai noua,imi inscriu si eu bblul pt.23 iulie 2004,se numeste MIHAI-DANIEL POPESCU.
pako spune:
Daria..habar n-am...cred ca sa vede fizic...io stiu, un tic...sau poate nu e receptiv la anumite chestii care un copil de aceiasi seama le-ar face...
Felicia si Andreea
camelia72 spune:
Eu sunt mai noua,imi inscriu si eu bblul pt.23 iulie 2004,se numeste MIHAI-DANIEL POPESCU(3100 kg.si 51 cm.) din Craiova.
szivarvany spune:
Camelia, bine ati venit !!! Scrie-ne de voi si pune pozici :)))
Deci, io va zic ca de asta mi-e frica, Giulia a fost o nebunatica si o terorista rau, apoi gata. S-a cumintit si calmat si e o studioasa, zice tac`su`, da` io nu cred ca asta ar fi ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
alicegh spune:
Daria, uite un site... eu zic sa te bucuri ca este cuminte...sa n-o deochi...
http://www.childdevelopmentinfo.com/development/normaldevelopment.shtml
Roxana si Radu (21.07.2004)
kro spune:
Camelia si Mihai Daniel, bine ati venit !
Daria, fii serioasa, cum sa te gandesti la retard !?!?! Eu cred ca, pur si simplu, Giulia este o domnisoarea bine crescuta.
Apropo, stii ce mi-a zis mie cineva cand m-am plans ca fetita mea cea mare nu vrea sa doarma noaptea la bunici, ci numai acasa ? Mi-a spus :"Ai grija ce-ti doresti, ca peste cativa ani o vei ruga tu sa mai doarma si pe acasa" . Am zis "Doamne fereste !" si nu m-am mai plans.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
philip spune:
'neata
sunt franta dar imi vine numai a boci cand ma uit ce ochi umflati are pupi. ce mama imbecila sunt!!!mey, singurul motiv pt care vreau sa doarma el singur este ca am nevoie ziua de ceva timp liber sa pot sa-mi rezolv treburile. aici n-am mama, soacra etc care sa ma ajute, asa ca daca nu fac eu...cu dormitul impreuna noaptea m-as impaca, chiar daca ar trebui sa o fac pana la 6 ani.
pana la urma a adormit la 5, atunci cand va scriam voua mesajul si la 8.15 m-am dus sa vad ce e cu el. cred ca era treaz, pt ca a intors capul spre usa de indata ce am intrat. si am realizat ca nu ridicasem patutul. sunt nebuna, ce mai. mama iresponsabila.
mai scriu dupa ce imi mai revin
philip&andreea
kim222 spune:
Io, io am cupil cuminte...care o lasa pe mama lui sa doarma toata noaptea...Asa ca avem si jucarii deschidem cresa....ca tot vroiati sa ne trimiteti clienti la jucarii...
Multumesc fetelor care mi-ati povestit programul bebelusilor vostrii. Nici Luca nu este foarte interesat..sau mai bine zis tot timpul de jucarii...si stati linistite ca abia primise jucariile...de aceea erau toate acolo...acum primeste cite o masa de jucat si o jucarie, peste 2 ore se schimba jucaria cu alta si tot asa....Oricum stiu ca el este prea mic pentru ele...toate sint educative...
Simona ai fost dulce..cum sa te visezi mama in jucarii...hi,hi...Am vazut pozele...tot aia cu codita in virful capului imi place cel mai mult..
Simona R si Felicia imi pare rau ca nu aveti timp de nimic....Eu nu i-am cumparat tarc pentru ca nu mai aveam unde sa-l pun...asa ca i-am facut teritoriul lui intre canapele si fotoliu..baricadez intrarea si acolo se joaca...si daca cade nu are unde sa se loveasca...Uneori se joaca singur...alteori vrea sa fie cineva linga el...
Andrea petrecere frumoasa la nunta si asteptam poze...
Andreea de ce te invinuiesti asa de tare? Intr-adevar se putea intimpla sa cada...dar nu s-a intimplat!
Mey nu va mai ingrijorati asa de tare daca pling....copii nu patesc nimic...nu sint ei asa sensibili...
Asa ca Andreea ..poate il deranja ceva....dinti, burtica..., etc...Si eu am obeservat ca daca se trezeste (cum s-a intimplat acum o zi ...dupa o oar..pt ca eu scriam un email si l-am deranjat...) tot mai repede se calmeaza singur decit daca incer s-o fac eu...asa ca am iesit din camera..
Adela...m-ai derutat..de aceea am zis eu de lumina....Oricum in citeva zile dispare totul si atunci poti reveni la activitatile obisnuite....hai ca nu mai ai mult si trece!
Daria....ce-ti veni mama....dar se poate!///Imi amintesc si eu cind spuneai ce nesociabila este Giulia...si acum este cumintica si tu te gindesti la prostii....
Bine ai venit Carmen ..asteptam povesti despre voi..
BLUE ANGEL spune:
zau Oliv ...eu sunt nebuna dupa jucarii ..azi m-am dus si i-am luat si io nsite zdranganele ...
Andreea , te-a ajuns si pe tine oboseala ...las ca trece ea si perioada asta !
si io am copil cuminte ..si ii multumesc lui Dumnezeu !!!
da sa nu zic mai multe ca sunt patita ...e un copil normal
Camelia , bine ai venit !!poze , poze !!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu